DirtFish - rallikoulua ja vieläkin ammattimaisempaa rallijournalismia?

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4318
Sijainti
Parc Fermé
Koen tarpeelliseksi tälläisen aiheen, koska aika kovalla rytinällä DirtFishin huomio on noussut viimeisen puolen vuoden aikana ja monelle kys. pulju aiheuttaa lähinnä kyssäreitä tähän liittyen. Minä mukaanlukien.

Mikä sitten on DirtFish? Jos aloitetaan aivan alkutekijöistä niin ilmeisesti kys. ajoharjottelualueen juuret menee v. 1917 jolloin kyseisessä paikassa on ollut jonkin asteen sahatavaralaitos. Lainaukset DirtFishin historiasivulta:
In 1917, the Snoqualmie Lumber Company (SFLC) established a lumber site across the river from the current city of Snoqualmie, Washington.
In June 2010, Snoqualmie Mill Ventures purchased the property and created DirtFish with the vision of becoming the premier rally school in the United States, it quickly evolved into the most prestigious professional rally school in North America, earning the reputation for performance driving, specialized training, education and all-out commitment to rally. Beyond rally, DirtFish is a frontier for speed, agility and skill, with a profound enthusiasm for the dirt foundation on which it plays. DirtFish is eager to remind the world that there is still a sand box out there with their name on it.
Subaru of America, Motul yms on ilmeisesti yhteistyökumppaneina, ja tämänhetken suurimpana mainoskasvona hallitseva maailmanmestari Ott Tänak.
Myös toimituspuoli on aika laadukasta, Colin Clark siirtyi WRC:n maalipääreportaaseista DirtFishille, samaten David Evans. Ja nyt Heikki Barsk siirtyi nepfinlandin/WRC:n kuvauspuolelta DirtFishille... Aika hyvin on siis DirtFishillä pullat uunissa. Ainoa asia, mikä itseä vaan ihmetyttää tässä kuviossa, on se et miksi näin vahvasti hypitään WRC:n varpaille - vai onko tavoitteena saada rallin näkyvyys nousuun USA/Kanada-akselilla?
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
10366
Sijainti
Savon ja Pengonpohjan välimaasto
DirtFishillä on ollut paljon erinomaista rallijournalismia, eikä sitä nyt näiltä nimimiehiltä vähempää osaisi odottaakaan. Kuitenkin välillä on ollut myös hämäriä suoria mainosartikkeleita Tänak-leffasta ja Henkka-kirjasta.

Juuri moitin twitterissä artikkelia, jossa annetaan pisteitä kuskeille Meksikon MM-rallista. Esimerkiksi Sordo ja Lappi on saaneet arvosanat 3/10 ja 2/10, vaikka heillä kulki ihan mukavasti kunnes autot hajosi/paloi. Ja toisaalta Greensmith on saanut 3/10, vaikka oli joka autiomaapätkällä hitain WRC. David Evans yritti nyt täsmentää että arvosanoissa on otettu mukaan myös autojen suoritukset, mutta se olisi tietty kiva mainita tekstissä... https://www.dirtfish.com/rally/wrc/rally-mexico-driver-ratings/
 

Onzah

Well-known member
Liittynyt
12.11.2018
Viestit
628
Sijainti
Jossakin Itärallin pätkällä
Dirtfishin ajokoulutoiminnasta voisi sellaisen huomion antaa, että kyseinen ajoharjoittelualue on ollut nyt Codemastersin kahdessa uusimmassa DiRT-rallipelisarjan pelissä mukana. Alueelta löytyy monenlaista tiestöntyyppiä, on hieman teknisempää soratietä muutaman mutkan ajan, lisäksi löytyy mm. yksi iso hyppyri, ja laajoja alueita autonkäsittelyä varten. Oikeinkin mukava alue ajoharjoittelua varten, niin pelissä kuin oikeassa elämässäkin.
 
Ylös