Hyvinvointi/pahoinvointivaltion tulevaisuus vol. 2

mn97

Banned
Liittynyt
25.1.2004
Viestit
1707
Jumalauta nämä rikkaat on sekaisin.

Sovelletaan Gina Rinehartin oppeja. Hän on tiedettävästi maailman rikkain nainen.

Gina peri isänsä rahat samalla tavalla kuin Björn Wahlroos. Sen jälkeen - yritysjuristiensa välityksellä, tietenkin - on tehty lisää bisnestä. Australialaisena perijättärenä Gina tiesi kertoa muille ausseille, että heidän tulisi pudottaa palkkojaan kahteen dollariin, että Australia voisi kilpailla Afrikan kanssa.

Gina on myös sitä mieltä, että köyhyys johtuu siitä, kun ihmiset ei haluu tehdä töitä. Köyhyys on köyhien ihmisten oma moka.

Kuunnellaan Ginaa, Gina tietää, mistä puhuu!

Ei mutta hetkinen... Voi jumalauta. :)
 

mn97

Banned
Liittynyt
25.1.2004
Viestit
1707
Juhana Vartiainen - Ruotsista oppinsa hankkinut VTT:n ylijohtaja.

"Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen arvioi Suomen tarvitsevan lisää työperäistä maahanmuuttoa."
http://yle.fi/uutiset/juhana_vartiainen_suomen_suurin_virhe_hidas_reagointi_huoltosuhteen_heikkenemiseen/7523802

Kuitenkin vuodesta 2007 saakka Suomessa on maahanmuutto lisääntynyt, mutta työpaikat vähentynyt.

"työpaikkojen määrä kasvaa väestön määrän funktiona"

Näin ei ole käynyt ainakaan Suomessa.
Suomessa on työpaikat vähentyneet vuodesta 2007-2012 29 200 henkilöllä. http://www.stat.fi/.../tyokay_2012_03_2014-10-10_t......
vaikka maahanmuuttajien määrä Suomessa on kasvanut samaan aikaan noin 70 tuhannella. http://www.vaestoliitto.fi/.../ulkomaalaistenosuus...

Miksi näin on käynyt, vastauksen tähän saa jo pelkästään uutisia seuraamalla, jossa jatkuvasti kerrotaan uusista irtisanomisista.


Toisaalta maahanmuuttoa perustellaan Ruotsin esimerkillä.

Ruotsin maahanmuuton kustannuksista on tehty viisi tutkimusta, joissa kaikissa maahanmuutto on todettu kansantaloudellisesti epäedulliseksi. Professori Jan Ekberg laati Ruot*sin hallitukselle vuonna 2009 selvityksen, jossa maahanmuuton kustannuksien arvioitiin olevan 1,5–2 prosenttia bruttokansantuotteesta.

http://www.hs.fi/paivanlehti/25012014/mielipide/Maahanmuuton+kuluista+on+tutkimustietoa/a1390607661175
Mitä sieniä tämä Juhana Vartiainen vetää? Näkeehän sen jo olemuksesta, että kaikki nallekarkit eivät ole miehellä ihan kohdallaan.
Eikö VTT:n ylijohtaja ole perehtynyt näihin ruotsalaisiin tutkimuksiin, vai mistä hyvästä hänelle maksetaan 8000€ kuussa?

Säästöjä saadaan sillä, kun me potkitaan nämä Juhana Vartiaiset jonnekin muualle.
 
Ylös