Iltapäivälehtien, Twitterin yms. "F1-uutiset ja huhut"

ikuinen kakkonen

Well-known member
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
1534
Sijainti
Vyborg
Voiko, esim F1-kuski ryhtyä vaikka jonkun pikkutallin omistajaksi, kun ajaa eri tallissa samaan aikaan?
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
6278
Sijainti
Helsinki 

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
1497
Perussettiä.. Kaiholla muistelee niitä aikoja kuin vastaavat oli niitä poikkeuksellisen huonoja otsikoita, joille naureskeltiin. Nykyisin alkaa ne asialliset otsikot olla niitä harvinaisia poikkeuksia.. :/
 

BJohnson

Well-known member
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
2261

Räikkösen Austinin voiton jälkeen Ferrari ei ole voittanut kertaakaan F1:ssä. Hurjaa on!

Lähes kolme vuotta myöhemmin tilanne on yhä se, että Räikkösen voitto on Ferrarin viimeisin ykkössija – ja suomalaiskuskilla on siitä konkreettinen muisto hallussaan.
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
1990
Kirjoittajalta ihan mielenkiintoinen pointti. Ja järkeväkin. Eli Mercedeksen kuski-uutinen viipyy sen vuoksi, koska Mercedes haluaa julkaista ensi kauden kuljettajansa samoihin aikoihin kuin Alfa Romeo julkistaa omat kuskinsa.

Alfa Romeo haluaa julkaista kuljettajansa koti-GP:ssä Monzassa. Saada näin itselleen aikaa myös parrasvaloissa. Sen jälkeen Mercedes julkistaa Russellin tulon tiimiin, sillä hyvin todennäköisesti Bottas siirtyy Alfalle.

Tämä kaikki voi tarkoittaa samalla sitä, että Kimi Räikkönen julkistaa myös eläkkeelle jäämisensä Monzassa. Mikä sopisi hyvin Ferrarin viimeisimmälle mestarille.

 

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
8850

Corvair

Well-known member
Liittynyt
10.10.2016
Viestit
667
En ole ihan varma mihin tämä kuuluisi, mutta menkööt vaikka tänne. F1-sarja siis teki jo muutaman vuoden perinteeksi muodostuneen "Secret Santa" -videon, jossa kuskit antavat toisilleen anonyymit lahjat ja kuvioon kuuluu arvata keneltä mikäkin on. Kimi sai salkullisen ihka aitoa suomalaista Lonkeroa :D eikä antaja ollut edes Bottas.
Linkki videoon (YouTube)
 
Ylös