Kaikkien aikojen kaikkien aikojen formulakausi 2017!

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18167
Käsissämme on kaikkien aikojen kaikkien aikojen formulakausi. Kausi, joka saa aikaisemmat kaikkien aikojen kaudet näyttämään Vikingin kumisaappailta Nokioiden rinnalla: puoli vuotta kestää ja sitten löytyy reikä. Eivätkä istu jalkaan mitenkään! Muistatteko kun innostuimme Heikki Kovalaisen Renault/McLaren -paikoista. Siis Heikki Kovalaisen! Ei juma. Nyt on toinen meininki kellossa.

Pääsimme Oskari Saaren selostuksista eroon ja koko kansan Valtteri Bottas sai Mersun alleen. Mies on niin tyhmä ja yksitotinen ettei tajunne puoliakaan Hamiltonin median välityksellä suorittamasta vittuilusta. Täydellinen racer siis. Autot nopeutuvat sekuntikaupalla. Enää ei jarrutella, vaan painetaan HANAA MIKA HANAA! Berniekin on vain hämärä ääriviiva taustapeilissä ja sarjan uusi omistaja tuntuu suorastaan rakastavan sosiaalista mediaa, eli somea. Twiiteissä on kuvia, emojeita, häsäreitä, videoita ja linkkejä kuin perfect age -nuorison SnapFace-keskusteluissa. YouTubesta löytyy nykyään muitakin F1-videoita kuin foorumin Jonin lataamia. Huisia! Voiko formulat enää paremmaksi tullakaan?

Ei. Tulevana kautena F1 piikkaa lopullisesti. Muistakaa, siellä on Alonsokin vielä joukon jatkona, jos mahdollista niin vielä huonommalla autolla kuin viime kaudella. Ihanaa leijonat ihanaa! Eikä tässä vielä kaikki: Jussi Saarinen sanoi Ylen Urheiluruudussa uuden Ferrarin sopivan Kimin käteen kuin Original Gin Long Drink -pullo alppibaarin terassilla. Siis todella hyvin. Eikä enää Jenson Buttonia valittamassa ties mistä. Too much understeer! Onneksi sössö-Feelu Felipe Massa sentään palasi takaisin vaikkei koskaan lähtenytkään, jotta tämä formulaerektio sentään välillä hellittää. Ja ettei ajettaisi sateella liikaa. Toivottavasti kolaroi tänäkin vuonna samassa kohtaa Brasilian GP:ssä, saatanan tunari.

MTV MAXiakaan ei tarvitse enää ostaa formuloiden tähden, nyt saa ostaa CMORE. Kukas siellä selostaakaan kun Oskari jäi kotiin, katsotaas...Unohtakaa kaikki mitä ylhäällä lukee, kausi on peruttu.
 
Ylös