Kertoimenlaskijat: Red Bullin Ricciardo haastaa Mercedeksen

Ylikertsi

Member
Liittynyt
29.3.2016
Viestit
10
Kertoimenlaskijat: Red Bullin Ricciardo haastaa Mercedeksen

Legendaarinen Monacon kilpailu on vedonlyönnin vinkkelistä katsottuna haasteellinen tapahtuma. Kertoimenlaskijoiden normianalyysit voimasuhteista lentävät romukoppaan, kun katuradan syheröiset mutkat ja formuloiden aerodynamiikka yrittävät löytää kompromissin keskenään. VonBets-sivuston pääkertoimenlaskija Simon Davidson odottaa kilpailusta mielenkiintoista koitosta:
”Ferrarin osalta tämä kilpailu taitaa mennä ohi. Auto vaikuttaa harjoitusten perusteella olevan heikko Monacon mutkissa ja katseet kohdistuvat Red Bulliin. Uskomme, että Daniel Ricciardo on vahva katuradalla. Tallikaveri Max Verstappenille kokemus on täysin uusi ja on perin harvinaista, että ensikertalainen vie voiton Monacossa. Kilpailussa Mercedestä vastaan Ricciardo saa nyt koko tallin tuen kilpailuun ja viime kertaisesta voitosta huolimatta Verstappen on kakkoskuskin roolissa. Näin kertovat tiedot varikon sisäpiireistä. Mercedeksellä uhittelu kahden kuskin välillä jatkuu. Ja yölliset biletykset eivät ole Lewis Hamiltonin osakkeita ainakaan tallin sisäisessä hierarkiassa nostaneet. En olisi yllättynyt, jos talli olisi jos täyttä vauhtia etsimässä uutta miestä Mersun puikkoihin kauden loputtua. Nico Rosbergille tämä on kotikilpailu, onhan mies kasvanut Monacon ruhtinaskunnassa. Isä Keke on kutsunutkin paikalle paljon sukulaisia ja ystäviä, joten vahvasti entinen F1-mestari näyttää poikaansa uskovan”.

VonBets-kertoimet Monacon GP:

Hamilton 2.46
Ricciardo 2.90
Rosberg 3.35
Verstappen 9.60
Vettel 14.00
Räikkönen 42
Kvyat 60
Sainz Jr 60
Perez 100
Hulkenberg 100
Alonso 100
Button 100
Bottas 190
Grosjean 190
Gutierrez 190
Massa 200
Palmer 200
Magnussen 200
Ericsson 200
Nasr 200
Haryanto 200

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi VonBets-sivuston vedonlyöntisivuille. Haluamme, että pelisi alkavat voitokkaissa merkeissä ja siksi annammekin sinulle ensimmäisestä talletuksestasi 100 prosentin talletusbonuksen aina 100 euroon saakka.

Saat bonuksen käyttämällä koodia SPORTS talletuksen yhteydessä.
 
Ylös