Lähetä kysymys, MTV3:n F1-tiimi vastaa!

Finn75

Well-known member
Liittynyt
12.12.2001
Viestit
620
Sijainti
Jyväskylä
Lähetä kysymys, MTV3:n F1-tiimi vastaa!
16.03.2004 15:42


Digitaalisen MTV3+:n formulalähetyksissä katsojat voivat nyt käyttää hyväkseen Maikkarin F1-tiimin asiantuntemusta. Malesian GP:ssä katsojien lähettämiin kysymyksiin vastaavat MTV3+:n F1-studion asiantuntijavieraat Mika Salo ja Heikki Kovalainen. Harjoitusten aikana kysymyksiin vastaavat myös Erkki Mustakari ja Timo Pulkkinen.

Voit lähettää kysymyksiä MTV3 Internetin Formulafakta-sivuilta osoitteessa www.mtv3.fi/formulafakta. Kysymysten lähettäminen ei maksa mitään.

(MTV3)

No niin, pistetäänpä maikkarin Formula1 tiimille "pahoja". Pistetään sellasta knoppitietoa vaativaa kyssäriä, että tiimi pyörii kuin ryssä anttilassa miettiessään vastauksia. Itse aion testata helpohkolla: Mikä cd löytyi Sennan cd soittimesta hänen kuolemansa jälkeen?

Kysymyksiä voi laittaa maikkarin "tiimille"
tästä :
 

Nick_W

Ihmisohjus
Liittynyt
20.10.2000
Viestit
5196
Sijainti
Töysä
Mutta eikös se mene niin, että Maikkarin F1-Tiimi on itse tehneet kysymykset niin niihin on helppo vastata. Ainakin viime vuosina on kysymykset kiertänyt samaa rataa koko ajan. :D
 

JOC

tavallinen virtanen
Liittynyt
25.8.2001
Viestit
3475
Onko Michael Schumacher saksalainen?
 

Hurmurisija

Well-known member
Liittynyt
3.3.2002
Viestit
3304
Kysyisin, että pelkäättekö te menettävänne katsojat jos Kimi ei pärjää. Tuli alla olevasta jutusta mieleen. Peräti neljä tapausta...

"Ferrarin Michael Schumacher johtaa MM-sarjaa kahden kisan jälkeen maksimipistein. Kauden kahden ensimmäisen osakilpailun voitto ei ole kuitenkaan tilastojen valossa mitenkään varma tae mestaruudelle.

F-ykkösten MM-sarjan historia tuntee peräti neljä tapausta, joissa kauden kahden ensimmäisen kisan voittaja ei ole voittanut kauden maailmanmestaruutta.

Emerson Fittipaldi voitti vuonna 1973 kauden kaksi ensimmäistä kisaa, mutta Jackie Stewart nousi loppukauden aikana hänen edelleen mestariksi. Vuonna 1976 Niki Lauda voitti kaksi ensimmäistä osakilpailua. Mestariksi kruunattiin kuitenkin James Hunt. Laudan kautta varjosi lähes kohtalokkaaksi koitunut onnettomuus.

Vuonna 1979 Jacques Laffite jäi MM-loppupisteissä peräti neljänneksi, vaikka juhli kahden ensimmäisen kisan voittoa. Keke Rosbergin mestaruusvuonna 1982 Alain Prost keräsi maksimipisteet kahdesta ensimmäisestä kisasta, mutta jäi loppupisteissä niinikään neljänneksi.

(MTV3)"
 

Ilmari

Banned
Liittynyt
6.8.2003
Viestit
1939
Hurmurisija sanoi:
Kysyisin, että pelkäättekö te menettävänne katsojat jos Kimi ei pärjää. Tuli alla olevasta jutusta mieleen. Peräti neljä tapausta...
Juu sama pisti silmään. Kas kun eivät kertoneet kuinka kautta historian on käynyt kahdessa ensimmäisessä kisassa keskeyttäneille ;)
 

Kosunez

New member
Liittynyt
29.8.2021
Viestit
1
Mika Salolle kyssäri... Mikä oli mukavin talli työnantajana? (toyota? 😁)
 
Ylös