Matkakuume!

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ihan hieno paikka oli Kypros.

Voisin käydä uudelleenkin.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Kävin Venäjällä. Tai noh Pietarissa. Ihan mesta paikka, jos passijonon jättää pois laskuista. Tai St. Peter Linen lähinnä vankilaa muistuttavan laivan.

Ajeltiin limousiinilla suoraan viinakaupan eteen, kaupasta haettiin "kotimaista" skumppaa, suoraan Krimiltä.

Pitää käydä vielä joskus uudestaan. Myös jossain ihan oikealla Venäjälläkin.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Ihan mielenkiinnosta, paljonko mahtaa tulla reissulle hintaa? (pistä vaikka privana).

T. Pohjois-Ruåttia joskus itekin haaveillut reissukohteeksi
Jahas, jäänyt huomaamatta. 1400-1700€ meinataan selvitä, joka kulu ylöspäin seuraavaan kymppiin pyöristäen. Majoittuminen sukulaisten nurkkiin Tukholmassa helpottaa paljon, samoin se viikko mökillä. Hotelliyöt (5 kpl) noin 80€ per ja bensat ehkä 250€.. syömiset ja juomiset siihen vielä ja mitä nyt matkan varrella keksitään.

Lopullinen lasku toki selviää sitten kun ollaan takasin kotona.. :eek:
 

Nappula

Well-known member
Liittynyt
17.3.2007
Viestit
272
Sijainti
Helsinki
Huomenissa parin viikon reisulle Saksaan ja Tsekkeihin. Yöpymisiä Hampurin seudulla, Prahassa, Breznicessä ja Leipzigissa. Harmittaa vaan hieman, kun on sunnuntaina ajo Hampurista Prahaan. Jää Saksan GP näkemättä. Täytyy yrittää seurata Formula 1-appin kautta. Siinä on selostus kuitennii mukana.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9959
Sijainti
Helsinki
Hain tänään postista lipun tsekkiläiselle musiikkifestarille heinäkuussa. Huolettaa jo nyt se krapula joka tulee, kun tekee viikon reissun maahan, jossa oluen hinta on mitätön ja viinan vähän sitä alhaisempi. Varsinkin kun seura on mitä on.
Kotiin asti selvitty. Olotilat olivat paikoin aika jännät kun mm. viitenä päivänä ei mökin suihkusta tullut vettä ja vaihtovaatteetkin loppuivat hyvissä ajoin. Lämpöä oli saman verran kuin Suomessa nyt. Peseytymisestä vapautunut aika meni toki rattoisasti viinaa juomalla.

Seura osoittautui vielä pahemmaksi kuin pelkäsin. Jestas, että norjalaiset osaavat ryypätä. Ja oli siellä festareilla muutama bändikin, mutta mitäs niistä.
 
Ylös