Mutta mitä ihmettä tapahtuu pian Turkissa?

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26864
Komppaan Turkista syttymättömiä. En oo käyny ja tuskin menen.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Istanbul on kuulemma hieno mesta ja siellä voisin hyvinkin joskus käydä, mutta ei nuo lomakohteet sytytä sen enempää kuin missään muuallakaan.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Onhan Turkki aika vaikeuksissa noiden lähi-idän ja erityisesti sen yhden raa'an ja julman järjestön riekaleena.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Isis on kyllä sellainen armeija. Uskaltaako jenkitkään tehdä niille mitään muuta? Täytyykö turkkilaisten taistella NATO-joukkojen avustamana.

Isisillä on rahaa kuin roskaa. Ovat ryöstäneet. On ikävä kyllä sellainen paholainen siis, että kyllä on melkoinen riesa. Jenkithän kai politikoi ja nyt ei sitten sodita.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Ei toi ISIS ole Turkin ongelmista kovinkaan iso tällä hetkellä. Vaan presidentti Erdoganin ja AKP-puoleen vallanhimo. Ne olis pystyneet tekemään Kurdien kanssa rauhan ihan hyvin ja yhdessä taistella ja antaa pataan ISISille, mutta kun AKP-puolue käyttää nyt ISISiä hyväkseen saadakseen ylivoimaisen enemmistön parlamenttiin. Siinä ei paljoa Kurdien/oman kansan/turistien terveyttä kysellä, kun ajetaan politiikkaa joka tähtää siiihen että yksi henkilö puolueensa kanssa voi säätää kaikki lait uusiksi :thumbfh:

Mutta ISISistä tulee todella iso ongelma Turkille, kun ne saatana tappelee siellä keskenään, samalla kun ISISis uittaa/rekrytoi väkeä sinne koko ajan lisää. Parin vuoden päästä turistit jättää Turkin kokonaan ja sen jälkeen se voidaan unohtaa muutenkin. Bosporinsalmesta lyödään kaikki yhteydet muuhun Turkkiin poikki ja annetaan niiden tapella siellä sitten rauhassa :D:D
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Rahanahneus on kaiken loppu. Isisit sun muut uskonnoliset voivat venkoilla miten vaan, mutta raha tulee aina ratkaisemaan. Oli uskonto mikä hyvään, niin lopulta senkin kaataa raha. Tavalla tai toisella. Keksitään aina jokin hieman eritavoin samaa kirjaa tulkitseva uudeksi voittajaksi. Raha sen kaataa taas.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Iltalehti

Istanbulissa tulitusta lähellä turistinähtävyyttä

Keskiviikko 19.8.2015 klo 15.27

  
Istanbulissa Dolmabahcen palatsin läheisyydessä on ammuttu.

Tulitusten ääntä kuultiin palatsin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Paikallisen lehden mukaan alueelle on lähetetty ambulansseja. Lehden tietojen mukaan poliisi on sulkenut alueelle johtavat tiet.

Dolmabahcen palatsi on suosittu turistinähtävyys, mutta siellä on myös maan pääministerin Istanbulin toimisto.

Loukkaantuneista ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa. Poliisi kertoo pidättäneensä kaksi aseistettua henkilöä.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Mites tämä. Vieläkö EU antaa tuon rakkaan Nato kaverin, eli Turkin kusetta eurooppaa ja syöttää pakolaisia taktisesti eurooppaan, samalla kun antaa ISISin kurmoottaa kurdeja ja välittämällä ISISin rahaliikennettä ja öljyä eteenpäin edesauttaa ko järjestöä. Ihan vaan siksi, että pääsisi EUuhun ja samalla käännettyä koko Turkin syvemmälle konservatismiseen islamiin, samalla kun kampeaisi kaikki sitä vastustavat, kuten kurdit maan rakoon.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tilanne elää


Ulkomaat 12.1.2016 klo 10:38 | päivitetty 12.1.2016 klo 11:44

Kymmenen kuollut räjähdyksessä Istanbulin turistialueella

Istanbulin turistialueella sijaitsevalla Sultanahmetin aukiolla on tapahtunut voimakas räjähdys. Poliisi on eristänyt alueen.


Istanbulin kuvernöörin toimisto kertoo, että kymmenen on saanut räjähdyksessä surmansa ja 15 haavoittunut Sultanahmetin aukiolla tapahtuneessa räjähdyksessä Istanbulissa. Räjähdetyyppiä tutkitaan parhaillaan.

Poliisi on eristänyt alueen.

Turkin valtion omistaman TRT-televisiokanavan mukaan räjähdys johtui luultavasti itsemurhapommittajan tekemästä iskusta. Turkin viranomaiset eivät ole toistaiseksi kommentoineet räjähdyksen syytä.

Sultanahmetin aukio on yksi kaupungin tärkeimmistä turistinähtävyyksistä. Kuuluisat nähtävyydet Sininen moskeija ja museona toimiva entinen kirkko Hagia Sofia sijaitsevat lähellä räjähdyspaikkaa.

Silminnäkijät kertoivat uutistoimisto Reutersille, että alueelta kuului kova pamaus. Räjähdyksen syytä ei toistaiseksi tiedetä.

CNN Turkin välittämässä suorassa kuvassa näkyy, että paikalla on poliiseja ja ambulansseja.

Viime lokakuussa yli sata ihmistä kuoli Turkin pääkaupungissa Ankarassa tehdyssä kaksoispommi-iskussa. Turkki syytti iskusta terroristijärjestö Isisiä
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Turun Sanomissa oli hyvä kolumni, joka löytyy verkosta ilmeisesti vain tuolta Kainuun sanomista. En tosin pääse sitä sieltä lukemaan, koska "tunnarit" uupuu.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/ulkomaat/turkki-pelaa-kaksilla-korteilla/

Kolumnissa oli juurikin juttua siitä, kuinka Turkin AKP-puolue on jo pitkään kiristänyt EUuta ja tukenut ISIS-järjestöä, ihan vaan saadakseen nujerrettua Kurdit. Samainen valtio on ujuttanut eurooppaan muutaman miljoonaa pakolaista, ihan vaan kiristääkseen EUulta rahaa. Ja kuinka Turkki luottaa, että Nato tukee sitä toimissaan, (pitkin hampain tosin) koska Nato tarvitsee Turkin lentokenttiä.

En yhtään ihmettelisi, että tämäkin teko vyörytettäisiin suoraan kurdien piikkiin. Tai sitten niin, kuten Turkki on jo jonkin aikaa tehnyt, että ilmoitta ISISin syylliseksi ja ilmoittaa tekevänsä kovia iskuja ja pidätyksiä kaikkialla, mutta tapetut/vangitut ovatkin PKK:n kannattajia.
 
Ylös