Persujen pj-vaali - miten käy jälkikäteen?

Miten persujen käy pj-vaihdoksen jälkeen?

  • Terho voittaa ja puolue hajoaa

    Äänet: 0 0,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    10

Örfil

Guest
Totta, Huhtasaaren yksi ominaisuuksista keskustelijana on falsettiin kohoava ääni, kun vastapuoli ei taivukaan hänen kannalleen. Hermo menee Huhtikselta liki poikkeuksetta ja tässä poppareiden kera jo odotellaankin ekaa tv-haastattelua.

Se tässä on surullista, että vaalivaikuttaminen ja teatteri on siirtynyt nyt suomalaiseenkin vaalimeininkiin. Tai vaalivaikuttamisen kohdalla on palattu takaisin -70/80 luvulle, jotka sen ajan muistavat.

Sanoisin että on kansalaisvelvollisuus jokaisella oikoa persumielisten käsityksiä tästä maailmasta, ettei pääse tapahtumaan mitään trump-ilmiötä täällä. Se olisi yksi iso vi**n katastroooofffffi.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
'Tasavallan presidentti Laura Huhtasaari' näyttää jo kirjoitettuna siinä määrin psykoottiselta, että olen myyty.
Ääni rapsahtaa tästä osoitteesta!
 

Örfil

Guest
Infopommitus jatkuu: Sauli Niinistö ja Nato ovat syyllisiä Iljan syöpään. Muuta selitystä ei kuulemma ole, kun terve mies noin sairastuu.

Ehkä paksuinta, mitä olen lukenut pariin viikkoon.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Möyhöttäjille kaikki julkisuus on hyvästä. Örfil tekee hyvää duunia heidän puolestaan, kun levittää idioottimaisuuksiaan tännekin.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Mites tää nyt meni? Eikös Örfedeus ollut taannoin sitä mieltä, että tänne ei sovi levitellä mitään maailman kurjuutta tai todisteita ääliöihmisistä vaan Forum tulee pitää Shangri-la:na?
Itse olen kyllä sitä mieltä, että noistakin pitää pystyä keskustelemaan. Maailma ei parane sillä, että epäkohdilta sulkee silmänsä.
 

Örfil

Guest
Möyhöttäjille kaikki julkisuus on hyvästä. Örfil tekee hyvää duunia heidän puolestaan, kun levittää idioottimaisuuksiaan tännekin.
Maailma ei parane sillä, että epäkohdilta sulkee silmänsä.
Ei todellakaan parane. Albert lienee jotenkin käsittänyt väärin asioita ainakin tältä osin. Nyt puhutaan Suomen pres.vaalien menosta.

Jos ja kun on seurannut eri maiden vaaleja tässä parin vuoden aikana, on melkoisen selvää ja burbillekin tiedoksi, että jokaiseen vaaliin on vaikutettu. Se ei poistu, lisäänny tai vähene jos täällä asiasta keskustellaan.

Etenkin kun jätetään vinoilut pois ja pysytään asiassa, niin hyvä tulee. Se on hyvin pitänyt täällä, yhtään varoitusta tai bannia ei ole tullut kellekään aikoihin. Pidän sitä pienenä ihmeenä ja toivottavasti siihen ei palata enää koskaan. Jos burbia nämä toikit tökkivät, siihen paras keino on olla lukematta näitä, siksi ne ovatkin eriytetty Vapaan "Multa pääsi pieru ja röyhtäisy yhtäaikaa" -keskusteluosiosta.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Mielenkiinnolla odotamme. Tosin on kai se aika selvää, että Sauli vie ja muut vikisee. Toivottavasti toista kierrosta ei edes tule. Ja uskoisin sen sopivan myös itänaapurille, ehkä. Huhtasaari on niin...no epäpresidentillinen ja suurempi riski myös heille. Nato toki on varmasti yksi kuumimpia kysymyksiä, mutta presidentti ei sitä asiaa päätä.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Salen suhteen olen minäkin aikasten varma. Jossain vaiheessa viime vuonna(?) kuuntelin sattumalta radiosta työmatkalla haastattelusta, missä tuumailtiin Niinistön kauden loppuvan kesken ja pressan vaihtuvan ennen aikojaan. Trumpin valinta ja touhoamiset yleisesti jopa saivat tuon ajatuksen kuulostamaan mahdolliselta, mutta taitaa aika loppua kuitenkin kesken.
 

Örfil

Guest
Millä perustelivat Niinistön saavan kenkää kesken kauden?
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Saattoi tuo tulla jo vuonna 2015, mutta Venäjähän siinä pääpukari oli.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Mielenkiinnolla odotamme. Tosin on kai se aika selvää, että Sauli vie ja muut vikisee. Toivottavasti toista kierrosta ei edes tule.
Höpö höpö. Suomessa ihmiset kaipaa yllätyksiä ja pruukaa tulla joku 'yllätys/yllättäjä' aina. Jos etukäteen rullataan punaista mattoa Salelle, niin ihmiset nousee kapinaan. Ei se silti sulje sitä pois, että toisella kierroksella Sale valitaan.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
On se mahdollista. Paljon riippuu siitä, mistä asioista tulee pelin avainkysymyksiä. Uskoisin, että suomalaiset ovat oppineet tässä erinäisistä vaaleista, ja suoranaista vaihdon tarvetta ei taida olla. Istuvalla presidentillä on nyt myös hyvin laaja yli puoluekentän kattava kannatus.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002908992.html
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Örfil

Guest
Huhtasaari kampitti itseään pahasti laukomalla kymmenestä ydinpommista. Jossain jo kaivattiin vanhaa kunnon kiduttajaa, Leif Salmenia, vähän tenttaamaan Huhtista. Se olisikin ollut oikein popparishow. Salmen ei taida nyt vaan oikein ehtiä.
 

Örfil

Guest
On tämä surullinen tapaus tämä Huhtasaari, möläytyksiä möläytysten perään.

Laura Huhtasaari tviiteistään: "Totuuden siemen on tarkoitus heittää, sitten keskustellaan"

Huhtasaaren mukaan presidenttikampanja ja presidenttinä toimiminen ovat kaksi eri asiaa.
https://yle.fi/uutiset/3-9762808

Tämän mukaan mitä tahansa voi heittää kampanjan aikana - kuten Trump - ja sitten itse toimessa tehdään jutut vähän toisin. Eli et saa mitä tilaat, pääasia on puhua pehmoisia ja saada pölhöpäät äänestämään.

Tänä tapaus on poliitikkona jonkinlainen Keijo Korhosen, Pekka Siitoimen ja Taisto Sinisalon sekasikiö.
 

Örfil

Guest
Heh, persut:

STT:n mukaan on kertonut Facebook-kirjoituksessaan muun muassa sylkeneensä romanikerjäläisten kohdalla.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005340365.html

Kylmäkosken Tokmannin edessä oli tuossa jokin aika sitten kerjäläisiä, ärsyttihän se kun ne siinä pyöri, mutta yhdellä "ei" sanalla + torjuvalla kädenliikkeellä pysyi poissa. Liekö Eerolalla tarvetta tehostaa viestiä räkimällä päin.
 
Ylös