Ripa Painio jatkaa hyviä esityksiä

Rusetti

Active member
Liittynyt
8.10.2001
Viestit
41
Eilen ajetussa President's Cupin neljännen kilpailun ensimmäisessä osakilpailussa Risto Painio oli kuudes. Tämän päivän sijoituksesta minulla ei ole tarkkaa tietoa. Ihan kärkeen Ripa ei tänään ainakaan päässyt. Sen verran on sieltä kuulunut. Pohjoismaalaisilla on mennyt President's Cup aika hyvin tänä vuonna. Ruotsin Axén on kolmantena neljännen osakilpailun jälkeen ja Norjan Strömöy on neljäntenä. Ripan sijoitus kokonaispiteissä oli kolmannen kisan jälkeen seitsemäs. Toivottavasti sijoitus nousi tällä viikolla.

Lauri
 

Rusetti

Active member
Liittynyt
8.10.2001
Viestit
41
Jonkun epävirallisen tiedon mukaan Ripa oli eilisessä kilpailussa seitsemäs. Kokonaistilanteessa Ripa nousi joka tapauksessa viidenneksi. Ylöspäin taulukossa on vaikea kiivetä koska seuraavaan (Strömöy) on melkein kymmenkunta pistettä, mutta perässä tulevat hengittävät aivan Ripan niskaan vain muutaman pisteen päässä. Jeps, näissä voi olla virheitä enemmänkin. Korjatkaa, jos tiedätte paremmin.

Lauri
 

Bradley

Well-known member
Liittynyt
13.1.2002
Viestit
219
Sijainti
Racingcity
Ilmeisesti aika arvostettu sarja toi President`s Cup. Olisikohan mahdollisesti rahapalkintojakin jaossa?

Kylla se Risto ajaa osaa, mutta kotisivuja ne ei kyllä osaa tehdä. Tosin ne taitaa olla vielä tekovaiheessa. Risto Painio homepage frown
 

Rusetti

Active member
Liittynyt
8.10.2001
Viestit
41
Kun ei kerran kukaan muu vastaa.. Kyllä ne siellä rahapalkintoja jakaa. Tarkkoja summia en tiedä. Kotisivut on klassinen tapaus- on ollu työn alla hieman pidempään..

Lauri
 
Ylös