Selviytyjät / Amazing Race

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Seurantatoikki näille realityille.

Selvityjien (Cook Islands) etninen jako oli mun mielestä ihan jees veto. Exile Islandista kierrätetty 'Karkoitussaari' on mun mielestä ihan jees juttu. Varsinkin kun sinne lähetetty voi hyötyä sinne joutumisesta (suojaava talismaani, koskemattomuus äänestyksessä yms.). Castingissa ihmetytti lähinnä se, että joka heimoon piti saada yks 'isokokoinen' jässikkä. Aasialaista vain ei semmoista tuntunut löytyvän. Joka tapauksessa 2/3 on jo kotona.:eek:

Inhokkilistalle pääsi nopeasti a) Ozzy:yuck: ja kee) Parvati, joka meinaa pärjätä ainoalla taidollaan jonka osaa, flirttailun.:thumbfh:

Amazing Race (Family edition) sitä vastoin on aika epäonnistunut tekele. Hirveetä kiljumista kun 4 akkaa löytää jonkun tien, tai kyltin.:jaska: :mad_old:
 

Myllis

Lounke-Pelle
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
17459
Sijainti
Lounke
Hyvinkin samoja polkuja.

Amazing racen perhepainos nayttaisi myos ilta etta ameriikan mantereelta ei poistuta minnekaan. Booooriiing..... :thumbfh:
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Amazing Racea ei ole tullut pahemmin tsiikattua.

Selviytyjiä seuraan...ei pahaa sanottavaa tuosta etnisestä heimottelusta.
Hiki oli lempi tribe. :) No nythän on jo yhdistetty heimoja.

Jostain kumman syystä aasialaiset ovat toistaiseksi olleet "suosikkejani". Yul ja Becky. Jälkimmäinen taitaa kyllä juonitella liian selkeästi - eli taitaa tulla noutaja.
 

Ace17

Acenteella
Liittynyt
7.7.1999
Viestit
11664
Vähän harmitti, kun alun neljän heimon jako piti jo sotkea. Olisivat nyt vähän pitempään voineet pitää pienempiä heimoja. Itse en jotenkaan tykkää, kun yhdessä heimossa on liikaa porukkaa.

Amazing Racen Family Edition on oikeastaan maistunut paremmalta kuin osasin ennakkoon odottaa. Ei tietenkään pärjää perinteiselle taisteluparitoiminnalle ja tosiaan hieman lannistaa amerikan mantereella pysyminen. Homman suolana kun on käydä eri puolilla maapalloa. Siinä on aina riskinsä kun lähetään jonnekin vinkuintiaan kilpailemaan.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Pääsihän ne jo lentämään eilen.:D

Tommonen määrä ihmisiä, niin yksilöt ja keskinäiset kiistat jää vähän piiloon. Poikkeuksena se nalkuttava Marion Paolo.:rolleyes: Kumma että jengi jaksaa tota kuunnella.:thumbfh: :nope:
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Cao Boi taitaa käydä aika monen hermoille.. :rolleyes: Juuri tällaisia persoonia ohjelma kaipaa. Mun mielestä kaksi heimoa on sopiva määrä. Ja onhan tämä tuotantokausi jo nyt kiinnostavampi kuin edellinen. Tosin, ei se viime kausi huono ollut.

Vaihtelun vuoksi olisi mukavaa nähdä, miten 'immeiset' selviytyisivät jossakin Pohjoisnavalla. :D Sinne mereen sitten sukeltelemaan, vai? Ideoita?

Ja 'ömeising reissiä' en seuraa. Ei vaan nappaa.
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Survivorissa se ituhippi on mun suosikki. Ekassa jaksossa oli hauska kun juontaja hehkutti kuinka näemme "uudenlaisen rotukokeilun", Aatu olis ollu ylpeä. Eivät sitten ählyjä ottaneet mukaan lainkaan. Syrjintää. :D :alppu:

Se yks jässikkä löysi jo talismaanin, minkä paljastaminen (sekä katsojille että sille yhdelle muijalle) oli mielestäni kardinaalimunaus, paitsi tietenkin jos sille tuleekin yllättäen käyttöä jo seuraavissa jaksoissa...

Amazing Racea aloin katselemaan ihan mielenkiinnolla, viimeksi seurasin ekan kauden joten aikaa on. Pieni pettymys kun eivät ilmeisesti ulkomaille lähde ollenkaan. Tosin onhan jenkeillä Hawaii ja Alaska missä käydä. Niin, ja se hispaanilehmä on todella rasittava.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Tulee seurattua molempia sarjoja sivusilmällä. Selviytyjien jako on todella mielenkiintoinen, mutta Amazing Racen perhekausi ei kiinnosta, kun jotkut (erityisesti lapsiperheen kakarat) tuntuvat olevan tiellä jatkuvasti. Mieluummin oltaisiin voitu kokeilla puhdasta yksilökilpailua.
 

Wilpuri

Senile Member
Liittynyt
28.6.1999
Viestit
9039
Sijainti
hki
Pidin edellisestä Selviytyjät-kaudesta todella paljon, tapahtumia oli mukavasti ja poikkeuksellista kilpailuhenkisyyttä oli rutkasti ilmassa. Tummaihoinen sairaanhoitaja taasen osoitti mielestäni varsin hyvää ajatuksenkulkua, vaikka osasi lukea peliä todella hyvin niin ei kuitenkaan ainakaan päällisin puolin näyttänyt sortuvan siihen tyypilliseen "hähää kun olenkin ovela, minulla on kaikki langat käsissäni" -illuusioon. Hönö Bruce ja erityisesti sekopää Shane (esim. "blackberrynsa" kanssa) aiheutti monia hupaisia hetkiä. Terryn puolella tuli tuolloin oltua mutta ihan riittävän pitkälle ei huikea tsemppi kantanut, hommahan kaatui vähän epäreiluun immuniteettikilpailuun siinä kun kolme oli jäljellä, painavat miehet kärsivät painostaan niillä kevyillä lautoilla. Sen tiesi jo ennen lopullista äänestystä että jos se nainen siihen lopulliseen finaaliin pääsee niin sillä ei ole mitään mahkuja, ei kumpaakaan miestä vastaan. Sen verran huonosti oli asemansa pedannut, toisaalta ei hän taasen muilla keinoin noin pitkälle olisikaan voinut päästä.

Tuosta seasonista meinasin kirjoittaa varsin pitkän yhteenvedon kauden päätyttyä mutta tekemättä jäi eikä enää muista kaikkia asioita mitä mieleen tuli.

No, tässä kaudessa alkaa taas aika hektiset hetket. Viimeisin äänestyshän oli varsin mukava piristysruiske katsojille. Tietenkin siinä heti ensimmäisten äänten tultua tiesi että Nate tippuu, oli ainoastaan epäselvää se että paljastuuko talismaanin omistaja ja joutuuko Yul siten sen käyttämään pysyäkseen kisassa mukana.

Jonathan mielestäni sekoili hieman siinä tilannetta arvioidessaan. Kun Yul talismaaniasian kertoi, niin eihän mikään olisi estänyt Jonathania ilmoittamasta asiaa eteenpäin ja kehottamaan vastapuolipoppoota äänestämään Yulin sijasta jompaa kumpaa niistä kahdesta naisesta. Tietenkin toisaalta siinä tapauksessa Jonathanin asema jatkossa olisi ollut erittäin huono. Ja häiskälle näyttää kyllä kaiken kaikkiaan tilanne huonolta muutenkin. Vaikka pääsisikin jotenkin ihmeellisesti finaalikaksikkoon niin ei heppu mitenkään voi tuota voittaa: ellei sitten kaikilla ole joku perverssi hinku äänestää voittajaksi melkeinpä kaikkien aikojen suurinta takinkääntäjää (Fairplay Jon ehkä vie siltikin voiton vastenmielisyydessä) tuossa kisassa.

Ozzy riepoi siinä alkuvaiheessa kautta kun suostutteli tiiminsä häviämään tahallaan. Sen jälkeen pikkuhiljaa mies on noussut suosikikseni olemalla kertakaikkiaan rautainen noissa kisoissa. Uinti ihan uskomatonta tahtia jne. Mies on tosin samassa tilanteessa kuin Terry viime kaudella: jos tulee häviö immuniteettikisassa niin se merkitsee automaattisesti todennäköisesti sitä että ääniä tulee. Ja kun ei ole edes patsasta apuna niin se on ensimmäisestä tappiosta poikki. Täytyy toivoa että jatkossakin kisat perustuvat enemmänkin fyysisyyteen eikä mihinkään palapelikasailuun.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Moen heh, suosikki.

On se kyllä aika namu. Eikä se nyt enää ole juurikaan lusmuillut.
 

Myllis

Lounke-Pelle
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
17459
Sijainti
Lounke
Juu, Ozzy on muuttunut myos omaksi suosiksi, silla on yritysta. :thumbup:
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Myllis sanoi:
Juu, Ozzy on muuttunut myos omaksi suosiksi, silla on yritysta. :thumbup:
Niin on. Alussa en tykännyt, mutta sehän onkin ihan jees. Nyt vituttaa se Adam.:ahem:
 

Örfil

Guest
En seuraa sarjaa mutta Mossen naapurina vaimon iltatoimia kylläkin!
 

Wilpuri

Senile Member
Liittynyt
28.6.1999
Viestit
9039
Sijainti
hki
Moe Szyslak sanoi:
Nyt vituttaa se Adam.:ahem:
Kerrankin samaa mieltä Moen kanssa :eek:

Jonathanin vuoksi putosi Nate, muuten varmaankin olisi herra gigolo joutunut jättämään saaren. Jonathan ei tainnut suostua äänestämään Adamia.
 
Ylös