Uutisarkistot

Wilpuri

Senile Member
Liittynyt
28.6.1999
Viestit
9039
Sijainti
hki
Uutisarkistoissa näyttää olevan noin kahden kolmen vuoden aukko joka osastolla 2004-2007. Kilpaveneosastolla ei ole edes vuotta 2004.

Ovatko nuo muutaman vuoden uutisoinnit hävinneet tyystin vai olisiko niitä mahdollista saada näkyviin?
Edit: Tuo ylempi koski arkiston pudotusvalikkoja mutta nythän mä vasta hokasin että eihän ne listoilla olevat taannoisten vuosien kuukausittaiset arkistotkaan näytä olevan olemassa vaan aiheuttavat filenotfound-virheilmoituksen..

Uutishaku näyttää vain tyhjän sivun tuloksenaan.

Rallipuolen uutisointi päättyy helmikuiseen Norjan ralliin mutta se on ilmeisesti ihan tarkoituksella noin ja uudempia uutisia ei ole julkaistu?
 

Wilpuri

Senile Member
Liittynyt
28.6.1999
Viestit
9039
Sijainti
hki
Antti sanoi:
Onko sulla käytössä joku vanha url? Kokeilin arkistoa ja se näyttäisi toimivan ok.

Varmista, että osoite näyttää tältä:

http://www.f1-forum.fi/uutiset/arkisto.php?kk=2004-8&Submit=Go
Enpä tainnutkaan F1-puolen uutisia tuossa vielä edes katsoa. Etsin erästä uutista rata-autoilupuolelta ja kun siellä tuntuivat nuo ongelmat tulevan vastaan niin kurkkasin sekä veneily- että rallipuolelle ja siellä mulla tuli vastaan sama onkelma ja päätin tuon kommentin kirjoittaa. F1-puolella homma toimii minullakin.

Rata-autoilupuolella näyttäisi kyllä uutiset olevan tallessa jos vain jaksaa naputella kuukausilukuja ja vuosilukuja selaimen osoiteriville mutta eipä nuo viimeisimmät vuodet tosiaankaan kyseisten osastojen pääuutissivuston kautta "aiemmat uutiset" -sivulla näkyvässä pudotusvalikossa näy.
 
Ylös