Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
7532
Sijainti
Vantaa
Odottaisin oikeasti nyt Zhoun tason kehittymistä rauhassa. Eka kisa oli Zhoulta hyvä ja myös Q1 Imolassa. Ilman spritin tohelointia olisi voinut ajaa aivan hyvin Imolassa pisteistä. Alfa Romeon taktiikka voi olla, että kaikki auton kehitystyö laitetaan Bottaksen hyväksi ja Zhou saa tyytyä mitä saa. Tällä taktiikalla saavutetaan enemmän näkyvyyttä kuin sillä, että molemmat ajavat sijoista 8-10. Tälläinen P5 tulos näkyy enemmän ihmisille. Oma veikkaukseni on, että Bottas on voinut saada jopa sopimukseen ykköskuskin aseman. Se toki nähdään silloin kun uusia osia on vain 1 setti.

Siltikään kuten SJ mainitsi, ei Alfa odottanut Zhousta mitään Bottaksen kaltaista tuloksen tekijää.
 
Viimeksi muokattu:

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
1595
Joo ja on tässä viime vuosina nähty että ei se aina vaihtamalla parane. Red Bullilla kävi kokeilemassa moni ihan pätevänä pidetty kuski, Ricciardon rämpimiset jne. Tuo keskipakka on hemmetin tiivis ja ei siitä ole mitään takeita että Alfa toisenkin auton saisi tuonne Bottaksen sijoille tappelemaan istutettaisiinpa sinne Zhoun tilalle kuka tahansa. Ja tosiaan, Zhoulla on mtä neljä f1-kisaa takana, luulisi ettei ihan kehityskaarensa loppupäässä vielä ole, kaiken järjen mukaan Alfalla ollaan ihan tyytyväisiä tähän mennessä nähtyyn.
 
Viimeksi muokattu:

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
1722
Toivottavasti Zhousta ei kehity oikeaa kuljettajaa, jotta hänet voitaisiin korvata oikealla kuljettajalla?
Mitä vähemmän maksukuskeja sen parempi, siellä on vilttiketjuissa sellaisia nimiä kuin Piastri ja radalla kiertää Zhou, Latifi, Stroll ja Schumacher.

Lähetetty minun SM-G998B laitteesta Tapatalkilla
 

Corvair

Well-known member
Liittynyt
10.10.2016
Viestit
672
Nyt on jokaisella mahdollisuus hankkia Bottaksen perse seinälle ja tukea samalla Bottaksen valitsemaa hyväntekeväisyyskohdetta.
 
Ylös