Yleinen koronatopic

Bukko

Voorumisti
Liittynyt
26.3.2019
Viestit
2983
Kuulostaapa ikävältä. Pikku kuumeen ja nuhan vielä kärsisi mutta noiden mahdollisten fyysiseen ja psyykkiseen kuntoon vaikuttavien oireiden vuoksi koronaan en halua sairastua.
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4487
Sijainti
Salo
En haluaisi minäkään sairastua riskiryhmäläisyyden perusteella. Hyvä jollekin jos on varaa heitellä, miten se on "vain nuha". Itsellä kun se "vain nuhakin" aiheuttaa ylimääräistä härdelliä, jos siihen liittyy kuume. Jostain syystä mulla ja vaimolla on ollut tänä talvena normaalia enemmän sairaspoissaoloja, olisiko puolentoista vuoden maskikausi kuitenkin alentanut immuniteettia.
 

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
4972
Suomi on kärkisijoilla koronakuolleisuustilastoissa tällä hetkellä. Ihmeellisesti koronapsykoosi on hellittänyt, kun edes monet vanhukset eivät käytä kaupassa maskeja.
Eipä se kirurginmaski käyttäjänsä suojaa. Varsinkin kun seniorit käytti sitä niin, että nenä oli raikkaassa ilmassa.
 

ikuinen kakkonen

Foorumin konkari
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
1957
Sijainti
Vyborg
Suomi on kärkisijoilla koronakuolleisuustilastoissa tällä hetkellä. Ihmeellisesti koronapsykoosi on hellittänyt, kun edes monet vanhukset eivät käytä kaupassa maskeja.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/d9ec49a7-8766-46b5-a2a0-f7e737ea4a9c
Tuossa artikkelissa mainitaan se kuinka Suomessa ei ole ”saatu aikaan” erityisesti riskiryhmiä suojaavia kohdennettuja toimia. Uutisen mukaan sellaisia olisivat esimerkiksi hengityssuojaimien käyttö, jolla terveydenhuollon toimintayksiköissä estetään tartuntoja henkilöstön ja potilaiden välillä.
Harmittavaa tuo kerta kaikkiaan onkin, kaksi vuotta on tätä pandemiaa kestänyt ja kyllä tää virus on tullut jäädäkseen. Eikä maailma tulee palaamaan pitkään aikaa koronaa edeltävää aikaan.
Kukapa olisi uskonut 15 vuotta sitten että mitä kriisiä olisi tulossa kuten Ukrainan sota,Korona pandemia ja tuntuu siltä että kun pankkikriisi alkoi lokakuussa 2008 niin on maailmasta tullut entistä kaaottisempi ja vaarallinen paikka.
Itselläni oli optimistinen katse tulevaan 2008-2010 aikana ja uskoin siihen aikaan että maailmasta tulisi parempi paikka.
Mutta sitten tuli Euro kriisi,Syyrian sisällisota 2012,Isis,pakolaiskriisi 2015,Brexit 2016,Trump 2016. Nämä tekijät tekivät maailmasta epävakaamman paikan ja eikä tilannetta auttanut Obaman,Merkelin epäonnistunut ulkopoliitikan hoitaminen, jotka Putinia ja muita terroristeja käytännössä rohkaisivat tekemään sotarikoksia ympäri maailmaa.
 
Ylös