Monacon GP 2009 - Kilpailu/Live

Hakkis

Hitain hämäläinen
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
2450
Saari ei tajua mitään Buttonin virheestä. Pitää kunniakierroksena :jaska:
 

Mikkonen

Well-known member
Liittynyt
29.12.2006
Viestit
658
Hyvä Kimi, hienoa Ferrari. :thumbup: Eipä olisi monikaan uskonut vielä muutama viikko sitten.
 

ferrarkimir

Well-known member
Liittynyt
5.3.2009
Viestit
1519
Saari luuli, että Button vetää koko kierroksen juosten. Valoja päälle siinähän menee 15min. ainakin, niin luuleeko Saari että Buttonia venataan...
 

Toni

Puusilmä
Liittynyt
23.9.2003
Viestit
206
Sijainti
Kajaani
Kuinka moni, rehellisesti, nautti tästä Buttonin voitosta täysin siemauksin?
No ei tietenkään täysillä, kuten ei koskaan kun oma suosikki ei voita. Mutta voisi mennä huonomminkin.
Nyt oli tylsä kisa ja Button tuntuu vetävän tämän kauden himaan, mutta kaiken kaikkiaan on mukavaa että kärjessä ei ole "perinteiset" naamat... (etenkin kun omalla suosikilla ei kulje)

Button ei ainakaan vielä tunnu olevan sellainen mulkersson jollainen Hamiltonista tuli melkoisen pian. Toivottavasti ei tulekaan huolimatta Brawnin tallipelistä joka hieman sylettää, koska itse en vain näe Buttonia pääsyyllisenä siihen...
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Suurin syy Räikkösen sijoitukseen on Räikkösen huono startti.
Ja aikaistettu varikkostoppi. Jos olis pystyny ohittamaan sen Rubensin... Tarjottiinhan siihen mahdollisuutta toisellakin pysähdyksellä, muttei vauhti riittänyt.
 

retypeNick

Iltalehti kunniaan
Liittynyt
27.7.2007
Viestit
2009
Sijainti
Helsinki, Finland
Kimi on märkä ja punainen. Kahtotaas mitä mies lausuu lehdistötilaisuudessa. "Noooo, ei nyt oikeen menny putkeen. Ei oikeen tuntunu hyvältä auto noilla renkailla"
 

Automenu

Well-known member
Liittynyt
2.11.2008
Viestit
2335
Tottakai. Johonkin muualle menevät ensin noilla autoilla
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Kimiltä sekä Massalta hyvä kisa. Ferrarilta väärät rengasvalinnat (mun mielestä). Kimi jäi harmillisesti alussa Rubensin taakse ja muut tuli kovaa takaa. Lisäksi Ferrari mokasi (jos oikein näin) Kimin tokan stopin.
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Brawnilta jälleen erittäin vakuuttava kilpailu. Kaksoisvoitto tuli virheettömällä suorituksella. Buttonin voitto varmistettiin käytännössä jo ensimmäisten 10 kierroksen aikana.

Ferrari nousi omalle tasolleen. Taktiikka oli kaukana täydellisestä, mutta tällä kertaa virheet eivät tuhonneet koko kilpailua. Mahdollisuus kakkostilaan oli, mutta sitä ei valitulla taktiikalla pystytty täyttämään.

Red Bullin osalta Webber onnistui hienosti. Vauhti oli parhaimmillaan kärjen tuntumassa. Vettelin osalta kaikki meni pieleen ja keskeytys kruunasi hänen kilpailunsa.

Rosberg pystyi ottamaan kuudennen tilan. Parempaan ei tällä kertaa ollut asiaa. Vauhti oli hieman kärkiviisikkoa hitaampaa. Alonson suoritus oli myös hyvä. Bourdais onnistui jopa erinomaisesti. Myös Fisichellan suoritusta voi sanoa onnistuneeksi.

Suurimmat epäonnistujat olivat Piquet, Vettel ja Kovalainen. Nakajiman keskeytyksen merkitystä lieventää se, että taktiikka oli epäonnistunut. Kovalaisen osalta tilanne toki vaikutti hyvältä pisteille pääsyn osalta, mutta yksi virhe pilasi nousujohteisen viikonlopun. Toyotan ja BMW:n tulos oli kokonaisuudessaan kehno.

Kilpailu oli kohtuullisen viihdyttävä. Erot olivat pieniä varikkopysähdysten alla ja sijoitusten vaihtuminen oli mahdollista. Tunnelmaa latisti kuitenkin se, että Monacossa pystyy ohittamaan vain yli 2 sekunttia hitaampia autoja. Näin ollen mitään suurta jännitystä ei muodostunut missään vaiheessa. Tämä oli toki ennakoitavissa gp2 kilpailun perusteella.
 

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
En sitten tiedä mitä olisi Ferrari niillä pehmeillä renkailla alussa saaneet aikaiseksi, mutta olisi se ehdottomasti ollut parempi kuin lähteä kovilla.

Noh..saatiin Kimille kauden ensimmäinen podium paikka. Tästä on hyvä jatkaa Turkkiin luultavasti uuden vaihdelaatikon kera.
 

Raibe

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
68
Eddy Jordan just kehui kuullakseni Kimiä aika voimakkaasti, "He's done remarkable job!"
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Ei Hamiltonillakaan kovin hyvin mennyt. Hävisi sitten lopulta Heidille.
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Turkissa voi tulla kovaa Brawnin, Ferrarin jossa uusi vaihdelaatikko jonka myötä parempi versio tupladiffusta (?) sekä Reb Bull voi palata takaisin kärkikamppailuun vähän heikomman kisan jälkeen. Tosin Webberiltä oli myös täällä hyvä kisa.
 

Timppa78

License to SPY
Liittynyt
28.8.2006
Viestit
1523
Sijainti
Täällä
Prerssitilaisuus: Blaa blaa blaa blaa... Mutta mutta, Barrichellolla on sentään F1-kuskeista suurimmat korvat :D
 
Ylös