Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Mutta saattas se vähän estää sitä, että ne kiertää työpaikasta toiseen, kun edellinen työnantaja ei kerro seuraavalle minkälainen tyyppi onkaan kyseessä, vaikka oliskin saanut sen selville ettei kaikki oo ihan kunnossa.
Jos edellinen työnantaja ei kerro seuraavalle, niin miten tieto päätyisi kansalliseen rekisteriin helpommin?
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Jos edellinen työnantaja ei kerro seuraavalle, niin miten tieto päätyisi kansalliseen rekisteriin helpommin?
Kirjotin epäselvästi, eiköhän se kertomattomuus johdu pitkälti siitä, ettei ne uudet työnantajat huomaa kysellä ainakaan kaikilta entisiltä työnantajilta, joilloin se entinen ei tiedä kelle pitäs kertoa. Sinne rekisteriin riittäisi kertailmotus.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
PISTÄS SE PULLA POIS PRKL :mad_old::mad_old: :D:D

Epäilyttävä rinkeli aiheutti välikohtauksen lentokoneessa
julkaistu tänään klo 12:38, päivitetty tänään klo 13:52

Epäilyttävänä pidetty matkatavara keskeytti floridalaisen matematiikan professorin lentomatkan ja johti lopulta tämän pidätykseen Yhdysvaltain sisäisellä lennolla. Muut matkustajat ilmoittivat lentokoneen henkilökunnalle, että professorin matkatavarahyllylle panemassa muovikassissa on jotain outoa. Tarkastuksessa kassista löytyi rinkeli ja kermajuustoa.

Epäilyttäväksi mielletyssä kassissa oli myös avaimet, hattu ja lompakko. Matkustajat kertoivat kassin pitäneen outoa ääntä.

Tarkastus muuttui kahnaukseksi, kun professori kieltäytyi vastaamasta henkilökunnan kysymyksiin ja yritti soittaa kännykällään. Professori poistettiin Bostonista Washingtoniin lähdössä olleesta koneesta koneesta, kun hän kieltäytyi istumasta paikalleen ja sulkemasta kännykkäänsä. Lopulta mies pidätettiin.

Takuita vastaan vapautettua miestä syytetään järjestyshäiriöstä ja lentotoiminnan häiritsemisestä.

Syytetyn isän mukaan kyseessä on väärinkäsitys.

AP, YLE Uutiset

Heh noita jenkkejä :rolleyes:
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Aivan loistavaa kamaa!

Mm.

Korkein oikeus ottaa potilaan nänniä imeneen lääkärin toiminnan suulliseen käsittelyyn.
Iltalehti.fi 1.9.2010

Poliisi on ottanut kiinni ihmisen, jonka on epäilty ajaneen autoa.
Helsingin Sanomat 26.9.2010

1990 Idol joutui moottoripyöräonnettomuuteen, jossa hän menetti toisen jalkansa. 1994 hän sai kaksi kertaa huumeiden yliannostuksen. Fysioterapia ja katkaisuhoito auttoivat hänet jaloilleen.
Helsingin Sanomien kuukausiliite 22/2010

Itsemurhaiskut – Kukaan ei ole ilmoittautunut tekijäksi.
Aamulehden verkkolehti 29.3.2010
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
1990 Idol joutui moottoripyöräonnettomuuteen, jossa hän menetti toisen jalkansa. 1994 hän sai kaksi kertaa huumeiden yliannostuksen. Fysioterapia ja katkaisuhoito auttoivat hänet jaloilleen.
Helsingin Sanomien kuukausiliite 22/2010
Hieman ennen vuonna 1990 julkaistua Charmed Life -levyä Idol joutui pahaan moottoripyöräonnettomuuteen jonka seurauksena hän miltei menetti toisen jalkansa.
Wikipedia
:frank:
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4948
Sijainti
Vantaa
Mattoveitsellä uhkailu riitti potkuihin

Esimiehen uhkaaminen mattoveistä heiluttaen on käräjäoikeuden mukaan ”erittäin painava syy purkaa työsopimus”.

Tällä perusteella Helsingin käräjäoikeus hylkäsi työntekijän työnantajaansa vastaan nostaman kanteen työsopimuksen purkamisesta.

Tapaus juontaa eräälle joensuulaiselle siivoustyömaalle kesäkuussa 2009. Tuolloin runsaat puolitoista vuotta SOL-Palvelut oy:n palveluksessa olleen maahanmuuttajataustaisen miehen ja hänen esimiestensä välille kehkeytyi riita, kun esimiehet menivät antamaan hänelle jo toisen varoituksen työtehtävien laiminlyönnistä.

Kuultuaan esimiestensä asian työntekijä kiihtyi ja tempaisi siivoustarvikehyllystä mattoveitsen. Hän työnsi veitsen terän esille ja heilutti sitä esimiehensä edessä niin, että lähimmillään 10–15 senttiä pitkä terä oli vain parinkymmenen sentin päässä esimiehen kurkusta.

Välittömästi tapahtuman jälkeen työntekijä pyydettiin toimistolle ja hänen työsopimuksensa purettiin.

Työntekijä kanteli asiasta käräjäoikeuteen. Hän kiisti uhkailun ja väitti, että työnantajan edustajat olivat käyttäytyneet häntä kohtaan siten, että hänellä oli syytä olettaa heitä ulkomaalaisvastaisiksi. Hän korosti myös sitä, että oli työskennellyt suhteellisen pitkään ilman varoituksia ja väitti joutuneensa huonompaan asemaan kuin syntyperäiset suomalaiset.

Helsingin käräjäoikeus toteaa kuitenkin esimiesten todistelujen perusteella, että miehelle annetut varoitukset olivat perusteltuja. Oikeuden mukaan mikään ei viittaa siihen, että miehen etninen tausta olisi vaikuttanut varoitusten antamiseen.

Oikeus toteaakin perusteluissaan, että mattoveitsellä uhkailu on erittäin painava syy purkaa työsopimus.
Meinaakohan valittaa hovioikeuteen?
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Hjallis on yllättäen eronnut Helena Karahvista.

Kukas julkkispööna on seuraava uhri?

Helena Karihtala vahvisti eron HjalliksestaTiistai 4.1.2011 klo 17.22 (päivitetty klo 18.39)

Helena Karihtala vahvisti tiistaina eronneensa Hjallis Harkimosta. Pariskunnan suhdekriisistä kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Iltalehti kertoi tiistaina, että liikemies ja tv-julkkis Harry "Hjallis" Harkimo ja hänen naisystävänsä Helena Karihtalan puolentoista vuoden pituisessa suhteessa podetaan kriisiä.

Myöhemmin samana päivänä Helena Karihtala vahvisti erouutisen tekstiviestitse Iltalehdelle.

Ensimmäisenä eron vahvistamisesta kertoi Ilta-Sanomat.

Iltalehden saamien tietojen mukaan kihlaparin suhde ajautui selvitystilaan joulukuun alussa.

Viime aikoina Hjallis on nähty julkisuudessa ilman sormusta. Hän esiintyi joulukuun puolivälissä pidetyssä tv-ohjelmansa lehdistötilaisuudessa vasen käsi huolellisesti taskuun tungettuna. Syykin pian selvisi, vasen nimetön oli ilman sormusta.

- Se unohtui kotiin, Hjallis kertoi viime viikolla Iltalehdelle sormuskömmähdystään.

Helena muuttaa yksin

Myös joulun Hjallis ja Helena viettivät erillään. Hjallis kotonaan Sipoossa vanhimman lapsensa kanssa, Helenan viettäessä joulunpyhiä matkustelun merkeissä.

Vaikka Helena ja Hjallis ovat seurustelleet puolitoista vuotta, koko ajan heillä molemmilla on ollut omat osoitteensa. Kun Helena erosi ex-miehestään kesällä 2008, hän muutti vuokralle Helsingin keskustaan.

Pian Helenalla on jälleen muutto edessä, sillä hän on ostanut uuden huoneiston. Sipoolaista Helenasta ei tämänkään muuton yhteydessä tule, sillä hän jatkaa yksinasumistaan. Pariskunta kihlautui vuosi sitten pääsiäisenä.

IL
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen, 47, rengasti kultansa Susanna Ruotsalaisen, 37, viitisen kuukauden seurustelun jälkeen.

Susanna tuli julkisuuteen Diili-ohjelman myötä. Matti ja Susanna ovat tuttu näky Helsingissä, ja pari on varsin onnellinen vaikka suhteen alku olikin Matin mukaan yhtä helvettiä.

Rakkaus paransi myös Matin yleiskuntoa, sillä hän pudotti huikeat 17 kiloa lähes huomaamatta.

- Kyllä se rakkaus saa ihmeitä aikaan, Matti on kertonut Seiskalle.

Seiska paljasti Matin ja Susannan suhteen elokuussa.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Shakin pelaamisesta puistossa voi joutua oikeuden eteen New Yorkissa.
Kuuden miehen porukka oli kaikessa rauhassa pelaamassa manhattanilaisen puiston kivisillä shakkipöydillä, kun poliisi keskeytti pelin ja määräsi heidät tuomioistuimen eteen puiston sääntöjen rikkomisen vuoksi. Shakkilaudat ovat leikkipuiston alueella, ja aikuisilta on sinne pääsy kielletty, jos heillä ei ole lapsia mukanaan.

Miehet ihmettelevät, mitä puiston suunnittelijan päässä on liikkunut, kun hän sijoitti shakkipöydät juuri leikkipuistoon.

–Nelivuotiaat eivät pelaa shakkia, miesten asianajaja huomauttaa.
Yksi miehistä kertoo pelanneensa puistossa jo kaksi vuotta ja tulleensa aina hyvin juttuun puistossa käyneiden lasten vanhempien kanssa. Lasten vanhemmat olivatkin miesten puolella ja kertoivat näiden opettaneen lapsille shakkia.

–Tunsimme olomme tervetulleiksi. Vanhempien mielestä meillä oli positiivinen vaikutus lapsiin. Tietääkseni shakkia pidetään kaikkialla maailmassa sivistyneenä ja hyvänä asiana, pelaaja sanoo.

Lopulta kukaan miehistä ei kuitenkaan saanut rangaistusta teostaan. Neljä heistä tarttui sopimukseen, jossa syytteistä luovutaan, mikäli heitä ei pidätetä puolen vuoden sisällä. Kaksi olisi halunnut puolustaa asiaansa oikeudessa, mutta tällä viikolla oikeudenkäynti peruttiin, sillä poliisi oli tehnyt muotoseikkoihin liittyvän virheen.

Poliisi varoittaa miehiä kuitenkin palaamasta shakkipöytien ääreen, tai he voivat joutua uudelleen vaikeuksiin.
Safety first!!!
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Savon Sanomat:
E10-bensa syttyy edeltäjäänsä helpommin

Keskiviikko 5.1.2011 klo 06.52

Uusi E10-bensa syttyy edeltäjäänsä 95-bensaa herkemmin palamaan, sillä uusi bensa sisältää enemmän etanolia ja happea.

Asiasta kirjoittaa Savon Sanomat keskiviikkona.

Kuluttajan ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan E10-bensan ominaisuuksista. Ajoneuvon tankkaajalle tärkeintä on noudattaa jakeluasemilla jo käytössä olevia ohjeita. Avotulen teko, kuten tupakointi, on kielletty. Lisäksi ajoneuvo on sammutettava tankkauksen ajaksi. Myös kännykkään puhumista tulee välttää, sillä juuri silloin tankkaaja lorottaa helposti polttoainetta tankin ohi ja aiheuttaa vaaratilanteen.

Onnettomuustutkintakeskus pyytää työ- ja elinkeinoministeriötä ohjeistamaan, että jakeluasemien säiliöiden ja putkistojen maadoitukset tarkistetaan määräajoin. Keskuksen tutkinta on osoittanut, että huoltoasemilla on puutteita maadoitusten kunnossa.

STT
Tuossapa uusi kielto!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Onhan tuota tullu joskus lorotettua ohi kännykkään puhuessa.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Onkohan joku tutkinut, että kännykkään puhuessa lorotetaan bensat tankista ohi? . Minusta olisi syytä kieltää myös muiden asioiden kuin tankkauksen ajattelu tankkausta aloitettaessa ja tankatessa. Muuta ajatellessa helposti huomio turtuu ja äärimmäinen vaaratilanne voi olla silmänräpäyksessä edessä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kuseminen samaan aikaan ei ole suotavaa! Miehellä aivoenergia riittää tasan yhteen asiaan kerralla.
Joo ei riitä kapasiteetti. Siksipä käynkin nykyisin tyttöpissalla pitkien kännipuhelujen aikana.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös