Il Tempo Gigante
Darth Father
Haa
Siellä on Piretillä horisontti vinossa.
Siellä on Piretillä horisontti vinossa.
Paljonkohan sais Tunturi Sportista (3-vaihteinen) tänä päivänä? Aikoinaan maksoin siitä muistin mukaan 50mk+viinapullon.Huomasin tuossa toria selaillessa vanhan Mankin myynnissä. Ihan tuli mopovuodet mieleen.
Vuonna 1984, maksettuaan mankista noin 3000-3500 markkaa, henkilö tuskin tuli ajatelleeksi että tämän voi pistää myyntiin sitten loppuun ajettuna, vajaan 30 vuoden kuluttua hintaan 7200 markkaa.
Ton mankin hintahan oli noussut jotain 120%,Paljonkohan sais Tunturi Sportista (3-vaihteinen) tänä päivänä? Aikoinaan maksoin siitä muistin mukaan 50mk+viinapullon.
Itsellä oli 4-vaihteinen Super Sport vm-76. 2000 markkaa maksoin siitä liikkeessä, käytettynä mutta kunnostettuna.Paljonkohan sais Tunturi Sportista (3-vaihteinen) tänä päivänä? Aikoinaan maksoin siitä muistin mukaan 50mk+viinapullon.
Mä sain rippilahjaksi ihan uuden Super Sportin. En muista hintaa, mutta oisko ollu jotain 4000 paikkeilla. Sitä ennen oli pappa ja sportti.Itsellä oli 4-vaihteinen Super Sport vm-76. 2000 markkaa maksoin siitä liikkeessä, käytettynä mutta kunnostettuna.
Multa taasen kössittiin lähes virheetön orkkiskunnosssa oleva suzuki r :/ olisin pitäny tallessa , jos näin ei olisi tapahtunutJaa, minulla onkin Honda Monkey faijan kotona alkuperäisessä muodossaan.
Tämän foorumin?Olen yksiössä kolmen muun forumistin kanssa. Herranen aika.
Mikäs mahtaa olla resepti? Paistinpannulla sulatettua sokeria?Imeskelen tässä käsityönä tehtyä Karamellitankoa, jota on
valmistettu samalla reseptillä vuodesta 1859 lähtien.
Maistuu aika tavalla erille kuin ruokakaupan karkkihyllyn antimet.
Valmistusmetodi ei tiedossa.Mikäs mahtaa olla resepti? Paistinpannulla sulatettua sokeria?
Eräs resepti perinteisiin punavalkoisiin tankoihin ruotsiksi. Sokeria, vettä, etikkaa. Niitä sitten keitellään. Lisäksi makuainetta (piparminttuöljy tossa perinteisessä) ja väriä.Mikäs mahtaa olla resepti? Paistinpannulla sulatettua sokeria?
Juuri tuollaisesta on kyse. Taitaa olla sama valmistajakin. Maku tosin eri kuin tuossa puna-valkoisessa tangossa.Eräs resepti perinteisiin punavalkoisiin tankoihin ruotsiksi. Sokeria, vettä, etikkaa. Niitä sitten keitellään. Lisäksi makuainetta (piparminttuöljy tossa perinteisessä) ja väriä.
Videolta voi katsoa, kuinka massan työstö tapahtuu.