Kimi Räikkösen hehkutustopicci

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Siinähän kuvittelet, mutta itse en ainakaan hiuksiani revi, vaikkei sitä voittoa näillä näkyminen tulekkaan. Toivotaan toki parasta.
VÄÄRÄUSKOINEN! AI EI TUU! HOHOHOHOOOO!


Aamulla oli kyllä sellanen selittämätön tunne, että tänään se voisi tulla ja se tuli. Kimi on paras!
 

TontsaH

Well-known member
Liittynyt
28.3.2008
Viestit
98
Voitto radalla, jolla useat luulivat hänen ajaneen viimeisen F1-kilpailunsa reilu kolme vuotta sitten. Hienoa Kimi!
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
http://www.iltalehti.fi/formulat/2012120516415170_fo.shtml

F1-asiantuntijat keskustelivat Kimistä - "hän oli kuin hirviö"
Keskiviikko 5.12.2012 klo 17.24

F1-toimittaja James Allen jutteli oman sivustonsa podcastissa muiden asiantuntijoiden kanssa päättyneen kauden parhaista hetkistä.

McLarenin urheilujohtaja Sam Michael näki Fernando Alonson ja Sergio Perezin suoritukset kauden kohokohtina. Mutta hän nosti esiin lisäksi suomalaiskuskin - tietysti Kimi Räikkösen.

- Se tapa millä hän tuli takaisin formuloihin... hän taisi olla ainoa kuski, joka ajoi jokaisen kisan jokaisen kierroksen. Kilometrimäärä on todella vaikuttava, Michael aloitti.

- Hän ei tee virheitä. Hän pitää itsensä poissa harmeista. Kun puhuu kuljettajien kanssa, jotka ajavat Kimin kanssa kilpaa, he kertovat, että Kimiä vastaan kisattaessa tilaa tuntuu aina olevan ylimääräinen jalka (noin 30 senttiä). Kimi on äärimmäisen kova kilpailija, mutta kun katsoo, miten (Jenson) Button ja hän taistelivat Teksasissa... se oli erittäin reilua molemmilta, Michael hehkuttaa.

Lisäksi koko podcastia tallentamassa ollut porukka yltyi yhdessä kuorossa hehkuttamaan Räikkösen ohitusta Nico Hülkenbergistä.

- Lajissa tarvitaan erilaisia ihmisiä. Tällä hetkellä meillä on suuria eroavaisuuksia kuskien persoonissa. On oltava kuljettajia, joita jotkut vihaavat ja jotkut rakastavat. Sitä F1 tarvitsee.

Mestariksi ensi kaudella?

Autosportin Mark Hughesin mukaan Räikkönen tuli takaisin samassa iskussa, jossa hän lähti Ferrarilta.

- Kyseenalaistaisin kuitenkin, oliko hän tuolloin enää samassa iskussa kuin ajaessaan McLarenilla. Olin yllättynyt, ettei hän dominoinut (tallikaveri) Felipe Massaa enempää, ja tälläkin kaudella Romain Grosjean oli paikoin häntä nopeampi.

Hughes sanoi, että Ayrton Sennan kuoleman jälkeen uudet kuskit eivät ole olleet kiinnostavia.

- Kimissä puolestaan oli sitä jotain siitä sekunnista, kun hän tuli lajiin. Kimin näkeminen nopeimmillaan etenkin McLarenilla tai parhaimmillaan Ferrarilla oli jotain todella suurenmoista.

Hughes povaa Räikköselle loistavaa ensi kautta.

- Minusta tuntuu, että jos hän laittaisi itsensä kuntoon - hänhän on kerännyt hieman painoa - hän voisi melkein voittaa jokaisen kilpailun. Jos katsoo esimerkiksi Span kisaa 2009, hän oli kuin hirviö. Jos hän olisi terävimmillään, hän voisi voittaa kisan kuin kisan.

- Jos Lotus antaa hänelle hyvän auton ensi vuonna, kuka tietää? Hänen ei tarvitse kurottaa paljoakaan päästäkseen kamppailemaan mestaruudesta.
IL
LÄHDE: JAMESALLENONF1.COM
Source:
http://www.jamesallenonf1.com/2012/12/ja-on-f1-podcast-10-f1-expert-panel-season-review-and-world-champion-interview/
 

toklah

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
60


Cooleimmat lasit,hiukset,asento!! Ja ilman lippistä, sitten siellä uskaltaa muutama mamman poikakin olla ilman liplakkia! Tietysti Kimin innoittamana!! Nappikin vilkuilee Kimiä ja kokeilee ottaa mallia :D
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Ihan suvereeni ajo eilen. Kun ei ohi päässyt, niin ajeli lunkisti vaan perässä ja sitten paukutti kisan nopeinta kun edellä olivat lähtivät peittämään aikaisemmalla stopilla. Uunot luulivat pääsevänsä kovempaa uusilla renkailla kuin Kimi "kuluneilla". Mutta eihän niille Kimin renkaille ollut muuta käynyt kuin pinta ajettu rikki!
Tää on taas ajankohtainen.
 

Lazer

Well-known member
Liittynyt
19.6.2007
Viestit
319
Hienoa.
Höh.
Suurempi ilon tunne oli Bahrain 2012. Silloin oli koko päivä hyvä päivä.
Nyt ei tunnu kummemmaltakaan, mitä nyt välillä hymyilyttää. Tuliko voitto niin helpon näköisesti? Bahrainissa oli kyllä kieltämättä paljon mielenkiintoisempaa kisailua.

Noh, jokatapauksessa... KIMI!!!!! :D

:alppu:
 

M.Webber

Well-known member
Liittynyt
27.11.2007
Viestit
2586
Kyllä tässä joku pullo pitää korkata ja HEHKUTTAA!

Voitosta tekee vielä mahtavamman se, että voitto ei tullut vaikkapa turva-auton tai muiden teknisten murheiden ansiosta. JA keskinkertainen aika-aJon jälkeen tätä ei edes odottanut.
 

Ukyo Katayama

Well-known member
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
1339
Hienoa.
Höh.
Suurempi ilon tunne oli Bahrain 2012. Silloin oli koko päivä hyvä päivä.
Nyt ei tunnu kummemmaltakaan, mitä nyt välillä hymyilyttää. Tuliko voitto niin helpon näköisesti? Bahrainissa oli kyllä kieltämättä paljon mielenkiintoisempaa kisailua.

Noh, jokatapauksessa... KIMI!!!!! :D

:alppu:
Kyllähän Bahrain 2012 päällimmäisin tunne oli vitutus siitä että voitto meni ohi vaikka Lotuksen auto oli itse kisassa nopein.

Tietty voi olla että sekoitat aavikkomaat toisiinsa :alppu:

Itse en oikein voi vertailla voittoja kun Abu Dhabissa olin paikan päällä ja Melbournessa en niin ei ole vertailukelpoisia, mutta tässä voitossahan se mikä eniten miellyttää on auton nopeus ja sen antamat todelliset saumat mestaruustaisteluun. Itse voitto aiheutti lähinnä hillittyä tuuletusta, hyvän fiiliksen ja vesi kielellä odottaa Malesian kisaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös