Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tähän osioon "ihan paskan hailee". Saa hihut härvätä keskenään ihan mitä lystäävät kunhan lakia ei rikota eikä sotketa satuja politiikkaan.
No kun ne eräät pinnalla olleet asiat kun sattuvat osumaan sekä kirkkoon että valtioon, vaikkapa just aborttikeskustelun tietyt lonkerot. Ei se juoma.

BOOBS
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
No kun ne eräät pinnalla olleet asiat kun sattuvat osumaan sekä kirkkoon että valtioon, vaikkapa just aborttikeskustelun tietyt lonkerot. Ei se juoma.

BOOBS
Kirkoissansa saavat möykätä mielipiteitään miten halajavat, kunhan noudattavat lakia. Mutta jos kuka tulee eduskunnalle paasaamaan säkeitä, niin niska, perse, ovi, ulos.

HOOTERS
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Itsehän en jaksa edes yrittää. On vähän niinkuin "ei kiinnosta Pätkääkään" homma. Tiedä sitten Masa Niemestä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Yritin sitä saarnaa kuunnella, mutta YouTube kaatui.
Eikä ihme, sen verran painavaa Sanaa julistettiin. Elokuvamainosten yhteydessäkin on kriitikoiden kommentteja niin tähän IS:n uutisen ensimmäisiä kommentteja:

Saga Tänään 15:39

Sananjulistuksen tulee sisältää sekä lakia että evankeliumia. Sanan tuleekin sattua sydämiin, jotta armo voisi kirkastua. Vesitetty sananjulistus ei ketään rakenna eikä saa aikaan mielenmuutosta eli parannusta.

Jughis Tänään 15:41

Eero Jaakkola on laittanut puheensa Youtubeen. Siellä voi jokainen käydä kuuntelemassa miten puhutaan elävää sanaa. Ei siinä harhaoppia saarnattu.


Juupas Tänään 15:45

Hyvää väkevää saarnaa!

imatran voima Tänään 15:46

Luin juuri siitä toisesta iltapäivälehdestä pitkät otteet tuon papin puheista ja tulin hyvin, hyvin iloiseksi.

Olen ajatellut erota kirkosta koska se on muuttunut Vihreän puolueen ( ja muun valtaeliitin ) haaraosastoksi monin tavoin. Mutta jos kirkolla olisi tuollaisia pappeja enemmän jotka eivät mielistele tämän ajan vulgääri-liberaalia henkeä, ei sillä olisi mitään hätää, sillä silloin sillä olisi edes jokin Sanoma. Nyt se "sanoma" on: Niin, mitä sä niinku itse ajattelet tosta asiasta? Ai noin. No, sehän on ihan hyvä toi joo.

jugi Tänään 16:02

Samaa mieltä kanssasi. Kyllähän se kirpasee, kun väkevästi saarnataan ja niin sen pitääkin. Saarnan pitää herättää ajatuksia ja tämä todella teki niin. Asia puhetta ja selvää faktaa!!!

Mitä saarnassa oli raamatunvastaista? Tänään 16:07

Kerrankin rehellinen kirkonmies ja väkevä sananjulistaja - kuin Lars Leevi Laestadius Lapin laajoilla jängillä!

Muistaako kukaan arvostelijoista yhtäkään viime vuosina pidettyä saarnaa, jossa olisi todellisuudessa sanottu jotakin julki ja jonka sanoman olisi muistanut astuessaan kirkon ovesta ulos? Onko yksikään arkkipiispan puhe antanut ajattelemisen ja pohdinnan aihetta?

Kyllä lisääntyisi television ja radion uskonnollisten ohjelmien katsojamäärä, jos noissa ohjelmissa olisi todella jotakin kuulemisen arvoista.

Useimmiten saarnat ovat olleet kuin suomalaisen jalkapalloilun nykytilanne: laimeaa ja tylsää katsottavaa ja kuunneltavaa.

Repolainen Tänään 16:31

Vanhempi kansa muistaa Mikko Revon, joka ennen talvisotaa saarnasi. Toivotaan, että kovakorvainen kansamme ottaa tästä Imatran saarnasta paremmin onkeensa kuin aiemmat sukupolvet Revon saarnasta, ettei meidän tarvitse sodan kautta oppia.

mokkis Tänään 16:43

Eihän Luterilaisessa seurakunnassa saa julistaa syntiä synnikisi pappien pitäisi vain olla hiljaa ja vaieta kaiken synti saastan keskellä upeeta että joku sentään uskaltaa puuttua asioihin jotka ovat väärin ja Jumalan sanassa syntiä Jumala sinunatkoon tätä pappia ja antakoon lisää rohkeutta tuoda esiin kaikki vääryydet , olet ilmeisesti kokoenut uudesti syntymisen koska sana on näin sinulle kirkastunut, ei tähän voi muuta sanoa kuin aamen!!
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
On toi kyllä melkoista. Hommelia. Niinku. Että vituiksi on mennyt Jumalalla sanansa kirjoittaminen heti alusta alkaen kun ei ole sitä sen vertaa yksikäsitteiseen muotoon saanut, että ihmiset (edes papit ja vastaavat, jotka aihepiiriin ovat syvemmälti sukeltaneet) pääsisivät yksimielisyyteen sellaisista asioista kuten mitä mieltä Jumala on naispappeudesta ja onko orjuus hyvä hommeli, tai kansanmurha. No okei, orjuus ja kansanmurhahan ovat hyviä juttuja, mutta toi naispappeusjutska on vissiin aika silleen tulkinnanvaraisesti ilmaistu. Päinvastoin kuin mitä tulee tehdä naapurille, joka leikkaa ruohoa sunnuntaina ja/tai käyttää sekoitekuituisia vaatteita.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Työkaveri kertoi, ettei ole aina ollut kirkosta eroaminen näin helppoa kuin nykyään (suuri uutinen!), hän oli eronnut 1989 ja silloin oli virastossa käynnin lisäksi joutunut vielä kirkkoherran puhutteluun. Paikkakunnan silloinen, hieman alkoholisoitunut kirkkoherra, oli hänelle mutissut krapuloissaan: "...juu en minäkään kuuluis, jos en täällä hommissa olis..." ja raapustanut nimensä paperiin. Tuolta Imatran pastorilta sais varmaan paremmat nuhtelut.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Pyhänä ei sais nauraa niin että hampaat näkyy. Oikeesti. Olkaahan ihmisiksi.

Pirun vaikeetahan se oli pari vuotta sitten toukokuisena pyhänä shampanjasateessa, enkä onnistunut pidättäytymään. Helvettiin mennään niin että nuppi tutisee..
Oli kyllä sen arvoista, ehdottomasti.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Melkoinen yllätys iäkkäälle saabistille! :eek!:
Jösses! Pitää vissiin vaihtaa oma pögötti tuoreempaan mahdollisimman nopeasti. Viime viikolla katsastuksessa palveluhenkinen katsastus-ukkeli sanoi autostani "ajokelpoinen", kun edellisen asiakkaan ei-sekään-ihan-priima-autoa kehui "loistavassa kunnossa". Autostani puuttuu yksi takalasi (vaneri tilalla), ei toimi kuskinpuoleisen oven lasinnostin (otin kahvankin pois), ei tahdo lähteä käyntiin ja savuttaa aika mukavasti kylmällä (ensin sinisenä ja sitten mustana).
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Venäläistä yrittäjähenkeä Valenciassa.
Eniten ihmetyttää että miten helkkarissa joku a) voi mennä tuohon halpaan gee) ostaa auton venäläiseltä

http://www.hs.fi/autot/a1375321686131




Huijarit tekivät tavallista autoista Ferrareja

Espanjan poliisi on paljastanut valencialaisen rikollisliigan, joka on valmistanut tavallisten perheautojen alustoille muun muassa Ferrareita ja muita loistoautoja. Väärennöksiä on myyty netissä halvimmillaan 40 000 eurolla.

Poliisi teki Valenciassa ratsian kahteen autotalliin, joissa väärennöksiä valmistettiin. Saaliina oli 17 vale-Ferraria ja kaksi Aston Martineiksi tehtyä autoa. Takavarikon yhteydessä pidätettiin kahdeksan ihmistä.

Poliisin mukaan autot näyttävät ulospäin varsin aidoilta. Useimmissa on ollut Toyotan moottori.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Venäläistä yrittäjähenkeä Valenciassa.
Eniten ihmetyttää että miten helkkarissa joku a) voi mennä tuohon halpaan gee) ostaa auton venäläiseltä

http://www.hs.fi/autot/a1375321686131
Mikäli kädentaidot ovat tuota luokkaa, luulisi töitä löytyvän muutenkin kuin koijaamalla. Ei tuollaiset ihan pienellä vaivalla kuitenkaan synny.

Lisää kuvia

Sisustalle lievä lol jos joku luulee fefeksi. Ihan siistiä tuningia kuitenkin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Onko Runskilla jotain sisäpiiritietoa vai mistä tuo venäläisyys on bongattu? En löytänyt uutisista. Voin olla sokeakin.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös