Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol VI

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
No mitä eroa niillä sitten on?
Jaa-a, tähän mennessä ainoa ero mitä löysin, on se että tuo special edition ei oikeasti ole mikään special, vaan limited digipak, joten erona ilmeisesti on se. Siis että kotelo on halvempi pahvikotelo, mutta niitä tehdään vähemmän, jotta mä voisin maksaa siitä enemmän ku kestävämmästä muovikotelosta. Sisällöllistä eroa en oo nähnyt.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Onpas muuten ollut mainio viikonloppu hei tämä! Yks kahden teran kovo päätti muuttaa itsensä RAW-muotoon, ja kun vihdoin päätin että formatoin sen, niin vajaan vuorokauden hieromisen jälkeen se ilmoitti että formatointi ei onnistunut. Onneks oli vielä yks vastaava avaamattomassa paketissa, joten siihen nyt varmuuskopioita siirtelen.

Toinen asia: kaveri soitti että mun pitäs laittaa sen läppäri kuntoon. Ei kuulemma toimi. Ihan sanatarkasti en muista mitä se sanoi, mutta suunnilleen näin: "No siihen tuli joku ilmoitus jostain, kun mä aiemmin klikkasin jotain ilmotusta. Mä katoin netistä niin siitä vissiin puuttuu joku windows seiska. Sit mä yritin niitten ohjeitten mukaan saada sitä niin se taas ilmoitti jotain, eikä se koko kone enää toimi. Voitko korjata sen?"
Ja sitten se toi sen koneen mulle. Ei tosin kertonut salasanaansa. No, sen sain selville ihan soittamalla. Kauaa se ei kuitenkaan hyödyttänyt, kun akku loppui eikä se tuonut laturia mukana.

Mut hei! HUOMENNA LOMAAAAAAA!! Ja koko viikko LOMAAAAA!!!! Varmaankin sataa vettä ja naapurit alkaa lätisemään rappukäytävässä joutavia.
Tuli pieru.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Joskus, eli aina, tuntuu vähän, eli paljon, siltä että markojiin maailmankuva on jotenkin lohduton ja synkkä.
Kävispä joku kiva tyttö vaikkapas halaamassa tuota nyrpiötä.

Tai vaikka mua.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Reported Attack Page!

This web page at f1-areena.fi has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Ohhoh.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös