Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Jonin mixed double cheeseburger eli jalluja seassa. nomnom.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Eipä tule nykyään illalla syötyä paljoa. Sitä vastoin aamulla tulee mätettyä 'ihan hyvin'.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Söin juuri elämäni ekan ja vikan riisifrutin. Olipas perkele sentään makuelämys.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Jauhelihavihanneskeittoa.
 
Viimeksi muokattu:

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18217
Kyllähän tää Lidlin Inferno pakastepitsa on aika tulista. Puoli tuntia koittanut ja vähän alle puolet syötynä.

Saatana kun polttaa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tekaisin pikaisesti hät'hätää neljän tunnin uunittamisella nyhtölammasta. Joku muu ruhonosa kuin sisäfile olis varmaan tuollaiseen käytännöllisempi mutta halusin testata just tuolleen ja sitä paitsi. Viereen perunabataattimuusia, tietenkin.

Ihan jees.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Kolme snellmannin AITOA 90% kuorellista nakkia meni kera kampaamotason Oltermannijuuston sulatettuna kauniisti päällä mikrossa. Senjälkeen lisäsin viekkuun vikat santa marian purkkijallut. Jon Bon Appétit!
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18217
Pistin uuniin tekeytymään herkun, johon tuli peruna-sipulisekoitus, hornetin siipiä, sinihomejuustoa sekä porkkanapötköjä. 166 astetta ja pois kun kypsää.

Ei voi tulla huono. Kermaa jos olis ollut, niin olisin pistänyt kanssa.

Vai voiko tästä sittenkin tulla huonoa? Haju, joka uunista leijailee, on aika erikoinen. Vähän tulee koiranpaska ja paistettu sipuli mieleen.

Ei tuo mitään kovin hyvää ollut. Ei tarvi uudestaan tehdä. Porkkanat vaatii muuten yllättävän kauan uunia, että kypsenevät. Olivat vielä ihan kovia vaikka melkein tunnin varmaan pidin noin 170:ynpissä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös