Tein Pulled Porkkia omalla reseptillä ja tuli heti parsempaa kuin jonkun Syrjäsen ohjeista.
Sitten tein lisukesalaatin siten, että kastikkeeseen tuli limen menu, oliviaöljyä, pippistä, suolaa, sokeria, tsihiliä, whiten onion. Jäävuorisalaattia silppusin nesteeseen ja setkottelin hetken. Kiva, kirpeä lisuke possulle.
Sitten täysjyväRIESKA, ylläolevat siihen, tomaattia ja Heinzin Caesarssoossia. Nami nami.
Sitten tein lisukesalaatin siten, että kastikkeeseen tuli limen menu, oliviaöljyä, pippistä, suolaa, sokeria, tsihiliä, whiten onion. Jäävuorisalaattia silppusin nesteeseen ja setkottelin hetken. Kiva, kirpeä lisuke possulle.
Sitten täysjyväRIESKA, ylläolevat siihen, tomaattia ja Heinzin Caesarssoossia. Nami nami.