Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Pyöräytin (like a Felipe Massa in rain) lihapullia uuniin.

Normaalin lihapullamixiin jauhelihat sekaan ja pimppasin massan vielä shalottishipulilla ja raastamalla parmesaanijuustoa sekaan.

Saas nähdä miten äijän käy?
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Ihan kohtalainen "iltapala" :thumbup:
Oli joo. Oli eka kerta kun kokeiltiin nyhtöpossun tekemistä. Varsin onnistunut oli noilla mausteilla. Uskon, että toi olis hyvää pelkällä (runsaalla) suolalla ja pippurillakin. Ens kerralla ehkäpä kokeillaan niin.

Onneks tota possua jäi vielä täksikin päiväksi. Kohta siis sama setti uudelleen, paitsi että sianniska on nyt maustunut vuorokauden ajan enemmän.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Kato mitä ne pullat sisältää. :D
Kerran satuin katsomaan erään valmistajan tuoteselostetta ja syömättä jäivät, kun näytti sisältävän lähes kaikkea mahdollista. Tuntui, että kanan höyhenetkin on mukana.

Jokin aika sitten löysin kuitenkin Kivikylän Kotipalvaamon pyörykät, joissa en ole löytänyt valittamista. Pitipä katsoa tuon ITG:n mainitseman reseptin sisältö, koska tuo lihapyörykkä on ainoa, jota valmiina ostan. Niissä kotimaista lihaa on 88 %.

Noista aiemmista postauksista voi rivien välistä lukea, että tarkoitettiin tuon mainitsemani yrityksen tuotteita.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Halvoilla einespullilla saa jämäkkää tuoksua pieruihin, jos sellaiseen on tarvetta.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Musta on ihan okei, että elukoiden ainesosat käytetään mahd. tarkkaan, mutta pitäs kans kutsua reilusti teurasjätepulliksi, mitä ne on.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kerran satuin katsomaan erään valmistajan tuoteselostetta ja syömättä jäivät, kun näytti sisältävän lähes kaikkea mahdollista. Tuntui, että kanan höyhenetkin on mukana.

Jokin aika sitten löysin kuitenkin Kivikylän Kotipalvaamon pyörykät, joissa en ole löytänyt valittamista. Pitipä katsoa tuon ITG:n mainitseman reseptin sisältö, koska tuo lihapyörykkä on ainoa, jota valmiina ostan. Niissä kotimaista lihaa on 88 %.

Noista aiemmista postauksista voi rivien välistä lukea, että tarkoitettiin tuon mainitsemani yrityksen tuotteita.
Tekivät tuossa Kaappaus keittiössä ohjelmassa jonkun Saarioinen / Atrian tuotesisällön mukaan "lihapullia". Niissä oli kamaraa, kanan nahkaa, kanan kauloja, kanan sydämiä, hernerouhetta, yms.

Näytti varsin ällöttävältä. :yuck:
 
Ylös