Jules Bianchi menehtynyt saamiinsa vammoihin

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

KL-petteri

Old Fart
Liittynyt
26.5.2008
Viestit
1393
Sijainti
On the Road
Surullista, mutta kuitenkin varmasti helpotus läheisille ja Julesille itselleen kun tiedettiin ettei paluuta normi elämään enää ollut.
Kornilta tuntuu näin kirjoittaa mutta...

Jules R.I.P.
 

Froilan Gonzales

Well-known member
Liittynyt
21.7.2008
Viestit
897
Niin kuin jo todettu: surullinen uutinen mutta ei yllättävä. Jotenkin järkyttää yhä tapa jolla onnettomuus tapahtui. Pitkään F1:ssä päästiinkin ilman kuolemaa kilpailuissa, liekö kaikkien aikojen pisin jakso.
 

Raitaponi

Well-known member
Liittynyt
3.11.2008
Viestit
821
Jules oli lupaava nuori kuljettaja, jonka kuolema vetää sanattomaksi. Onnettomuuspäivänä kääntyi uusi lehti formuloissa ja paljon historiaa jäi kirjoittamatta. Paljon voimia perheelle.
 

Porsche Martini

Well-known member
Liittynyt
16.6.2015
Viestit
110
Julesin tulokset Marussialla olivat sellaisia, että uskoin hänestä tulevan jopa maailmanmestari.

:(
 

Hevimies

Hippaheikkien kuningas
Liittynyt
13.6.2005
Viestit
986
Sijainti
Savonlinna
Jotenkin sitä oli ajatellut että kuolema olisi lopulta helpotus, mutta ei tämä nyt helpotukselta yhtään tunnu. Aivan surkea juttu ja kyllä on mieli maassa. Kepeät mullat Jules.
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Surullista, mutta eiköhän parempi näin niin omaisille, kuin Julesille itselleenkin, kun kerran oli selvä, ettei toivoa ollut. Tiedottomana vuosikaudet letkuissa makaaminen ei varmasti olisi ollut mieluisa vaihtoehto kenellekään.
Järkyttävä onnettomuus ja kohtalo jokatapauksessa.
 

Mikko_A

Työtön.
Liittynyt
13.8.2001
Viestit
6257
Harmillisia uutisia. RIP.

Pari päivää sitten anto lausuntoja kuolemaa pahempi. Oisko tässä käynyt niin, että toivo oli mennyt niin omaiset päätti vetää letkut irti?
 

Sipsu

Well-known member
Liittynyt
27.6.2010
Viestit
232
Surullista aina nuoren ihmisen poismeno, mutta Julesilla ei liennyt enää toiveita palata edes lievään tajuntaan. Omaisille varmasti surun, mutta toisaalta helpotuksen päivä.

Formulat menetti kenties tulevan mestarin, omaiset paljon enemmän.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
:frown:

Maailma menetti todella lahjakkaan ranskalaisen kuljettajan.

Ei ole sanoja enää.
 

ikuinen kakkonen

Foorumin konkari
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
1955
Sijainti
Vyborg
Biancilla oli valitettavasti vain kaksi vaihtoehtoa joko elää letkujen varassa loppuelämän tai sitten vain antaa kuolla pois ja kuolema oli Bianchin tilassa se kenties pahimmista vaihtoehdosta helpompi ratkaisu mutta silti Bianchin perheelle voimia ja rauhaa ja Jules Bianchille Rest in Peace.:(
 

Andon

Well-known member
Liittynyt
25.8.2014
Viestit
333
Surullista :( Muistan tuon kisan kun ensireaktio sen jälkeen kun näki mitä todella tapahtui (kovassa vauhdissa ja pahassa kulmassa päin traktoria) oli että nyt se sitten tapahtui, tuosta ei voi selvitä hengissä. Siitä muutama päivä eteenpäin niin uutisointi oli itse asiassa niin positiivista (tai ehkä sitä ei vaan osannut tulkita oikein), että vaikutti siltä että Jules vielä eläisi ja toipuisi vaikka ei toki kilpaa ajaisikaan.
 

Horace

Well-known member
Liittynyt
24.6.2015
Viestit
140
Kamalaa :( Muistan noteeranneeni Jules Bianchin ensimmäisen kerran kun Bottaksen kanssa ajoivat F3 eurosarjaa samassa tallissa ja Bianchi vei mestaruuden. Ykkösiin kun nousi niin heti näki että on kyllä mestariainesta kun huipputiimiin pääsee. Kyllä tämä ikävä kyllä odotti ilmassa jo jonkun aikaa mutta silti tämä uutinen on ihan hirveä.
 

Hakkis

Hitain hämäläinen
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
2450
Surullista, mutta tähän oli varauduttu 9 kuukauden aikana. Itselleni F1-kuski ja persoona Jules Bianchi kuoli 5.10. Sen koommin hän ei herännyt tähän maailmaan ja kyse oli sen jälkeen epätoivoisesta ihmeen odottamisesta. Mutta kuten hänen isänsä sanoi, kuolemakin olisi armollisempi kuin jatkuvan epätoivoisuuden tila. Nyt Bianchi ja perheensä saa rauhan. F1 suree menetettyä nousutähteään.:frown:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös