Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol X

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Herätin pojan ja pänäsin sitä heittelemään.

Oli aamupalakin valmiiksi tehtynä pojalle ja tuoreet presso-pressat tusasin. Kyllä kelpaa.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Vilander sijalla 20 vain 43 kierrosta kärkeä perässä. Kyllä se suomalaisvoitto sieltä tulee.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tulee tulee, ei tollanen jenkkikinneri voi maaliin asti kestää.
Luokkavoittoon toki mahdollisuudet.

Kuka tuo viiksiniekka varikolla oikein oli, joka Eurosportin mikkiä heilutti? Ei nimi tullut vielä vastaan. Tuttu naama, mutta mistä?
 
Viimeksi muokattu:

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Jos lähtisi taas. Aamulla mennessäni unohdin ottaa hoitopaikassa ovihälyttimen pois päältä, kun menin sisälle. Ihmettelin, että mikäs siellä pajattaa kovalla äänellä aamuvarhain. Sitten selvisi, kun kysyttiin, että onko M****lla jotain hätää, kun ovihälytys tuli. Sanoin, että minähän se vain unohdin ottaa hälyt pois. :eek: Rauha maassa. Kyllä sieltä nopeasti reagoidaan. Hyvä niin.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Jos lähtisi taas. Aamulla mennessäni unohdin ottaa hoitopaikassa ovihälyttimen pois päältä, kun menin sisälle. Ihmettelin, että mikäs siellä pajattaa kovalla äänellä aamuvarhain. Sitten selvisi, kun kysyttiin, että onko M****lla jotain hätää, kun ovihälytys tuli. Sanoin, että minähän se vain unohdin ottaa hälyt pois. :eek: Rauha maassa. Kyllä sieltä nopeasti reagoidaan. Hyvä niin./QUOTE]

Juuri näin. Oletan, että hoidat hoitopaikassasi tätiä, enoa tai setää, tahi ehkä jopa jotain kaukaisempaa sukulaista? En voi tienkään tarkkaan tietää, mutta nostan hattua asenteellesi. Sinunlaisia vapaaehtoisia hoitotätejä tämä maa kaipaa. Varsinkin nykyhallituksen säästöohjelmaa katsellessa...
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
En voi tienkään tarkkaan tietää, mutta nostan hattua asenteellesi. Sinunlaisia vapaaehtoisia hoitotätejä tämä maa kaipaa. Varsinkin nykyhallituksen säästöohjelmaa katsellessa...
Onhan se mahdottoman rankkaa varsinkin henkisesti. Eikä siihen paljon motivoida rahallakaan. Parikymppiä nettona päivä. Pyhänä ei tule tuplapalkkaa. Tuntipalkaksi jää noin pari-kolme euroa, kun päivässä kuluu matkoineen aikaa kymmenkunta tuntia. Se aika on täynnä vaikeita kysymyksiä ja keskusteluaiheita. Mitä voi vastata siihen, kun hoidokki kyselee toistuvasti vanhoista kavereistaan ja niiden kuulumisista ja ne kaikki ovat jo pois tästä elämästä. Toistoja ennättää tulla useita tunnin aikana. :frown:

Olenkin sopinut, että minun osaltani tuo urakka päättyy kesäkuun lopussa. Sen jälkeen ei ole velvollisuuksia, voin vain käydä silloin tällöin, kun jaksan kuunnella.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Jarkosta puheen ollen. On toi Tammisen Jarkko kyllä uskomaton imitoija. Kaj Kunnas -imitointi veti kyllä pohjat. Robin ja Abröö olivat hyviä vieraita viime viikon jaksossa.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Minä reklamointivalituksen tapaisen kirjoitin. Oli puljulla tarjous, että toimittavat kotiin ilmaiseksi, joten otin sen matkahuollolta haun sijaan. No tuli ilmoitus, että paketti haettavissa matkahuollolta... Olisi vissiin pitänyt käyttää raivokkaita äänenpainoja, jotta olisin saanut vastaukseksi muuta kuin:
"Lähetys vahingossa kirjautunut matkahuollolta haettavaksi. Hyvää kesän jatkoa!
T: nönnönnöö-puljun nönnönnöö"
Kyllä minä mieleni pahoitin, kun en hyötynyt ilmaisesta edusta.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Jos oisin ma kykyjenetsijä mallitoimiston, saisin kuukauden kiintiön täyteen täältä Riian koneesta. Lentoemotkin kelpais. Tietenkin sain papparaisen viereeni.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös