Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XII

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Semmosia tuossa eilen sohvalla pistettä tuijottaessa tuli mieleen, että mulla on tässä elämässä ollut tapana ottaa pienistäkin asioista iso stressi. Yksittäinen tekemisen kohde kumuloituu lähes koko talon peruskorjaukseksi ajatuksissa ja lamaannun niin, että kaikki tekeminen on juustohöylän kanssa naimiseen verrattavaa toimintaa. Ohessa lääkinnyt itseäni alkoholilla, jolloin on saanut tehtyä pieniä palasia hommia suurempia stressaamatta. Ns. hyvässä tuubassa menty. Ei aina, mutta useahkosti.

Tossa sohvalla makoillessa samalla kun siivoustyöt odotti, ajattelin että elämän on nyt laittanut meikäläisen aika kovan koulun läpi. Henkilökohtainen elämäntilanne on niin valtava ja niin iso asia, että on ollut pakko palastella tehtäviä juttuja todella pieniin asioihin ja käydä aina asia kerrallaan juttuja lävitse, että olennaisimmat tärkeät asiat tulisivat tehtyä. Vaihtoehtoja kun ei ole.

Ei tarvitse elää enää viikkoa, kuukautta tai puolta vuotta eteenpäin ja miettiä, voi vittu, miten paljon on tekemätöntä tehtävää. Nyt alan tässä maailmankaikkeudessa ensimmäistä kertaa aidosti ymmärtämään sen, ettei tekeminen lopu koskaan ja jos tekemättömiä asioita alkaa hirveästi stressata, niin saapi suorittaa stressaamista hautaansa saakka.

Muutoinkin tullut sellainen olo, että pääkopssa on tapahtunut ihan jotain fyysisiä muutoksia. Toki sitä on tosi lamaantunut ja väsynyt, mutta pikku hiljaa alkanut vähän rakentelemaan pienen pienistä palasista tätä elämää taas läjään. Pala kerrallaan, tunti kerrallaan. Jos joku kerta ei jaksa, niin saa mennä sohvalle lepäämään. Ajattelee asioita jollain tavalla eri vinkkelistä nykyään. Kaikkea. Niin ajankäyttöä kuin sitä, milloin suunsa avaa ja kuinka paljon. Ja kuinka tärkeää puhuminen on. Joskus itse ei jaksaisi puhua, mutta jos se on puolisolle tärkeää, niin sitten kuunnellaan. Kyllä sitä siivotakin ehtii. Myöhemmin. Ei sillä ole niin kiire. Millä ylipäätään on kiire tässä elämässä ja miksi. Kiire lamauttaa ja sokaisee vain ihmisen.

Toki on asioita myös, joista kokee huonoa omaatuntoa. Ne ovat ne pahimmat asiat ja ne asiat, joihin pitäisi ensisijaisesti paneutua, mutta ei voi niidenkään kanssa pitää älytöntä kiirettä. Kyllä nekin ehtii. Kyllä ihmiset ymmärtää. Ja eläimet.

Kaiken kaikkiaan olo on todella väsynyt ja ... tavallaan "utuinen", mutta yöt nukun hyvin. Uni onkin elämässä tosi hyvää aikaa. Ja ihmiset ja kohtaaminen. Monenlainen. Ehkä joskus pääsee vielä piknik-risteilylle.

Tässä asiaan liittyvä kuva tarkennukseksi.

 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Nyt kyllä, kyllä nyt tuli Dominicilta niin hieno, kypsä ja analysoiva postaus, että liekö koskaan Foorumin historiassa tähän ylletty. Lakit pois, Porilaisten marssi:thumbup:
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16900
Jos menis näin kevään kunniaksi tsiigaileen jo uusia tennareita :cool: Toki vanhoilla vielä pärjää mutta katsotaan nyt.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Iltapäivisin kanssain samalla bussilla kulkee usein keski-ikäinen pultsari. Vuosikaudet se on möllöttänyt vaiti sanomatta mitään kuskillekaan. Tänä talvena äijä on yllättäen alkanut harjoittaa valikoitua kohteliaisuutta. Bussista poistuessaan se valitsee yhden teinitytön, kävelee sen ohi, kääntyy katsomaan tuimasti silmiin ja murahtaa: "hyvää päivänjatkoa."
Se on varmaan lukenu Twitteristä feministien toruja ja lähteny parantamaan mielikuvaa ukonköriläistä yksi naaras kerrallaan.
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4385
Sijainti
Salo
Ne on hurjia paikkoja ne bussit, juttua olen kuullut. Kuulemma kuljettaja on sellainen olento jolla on neljä hammasta ja se puhuu viisi sanaa suomea.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Aijai. Tehokkaan työpäivän jälkeen ensi kauden kausikortti tilattu ja auto pesty. Nyt juurikin terassikauden avaus menossa kera tuopposen. Ei ihan shortsikeli vielä, mutta sen verran lämmin aurinkopaikalla kyllä että rotsi piti heittää pois. :cool:
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Miksihän Rainier aina hernehtii kun Kokoomusta ja Stubbia koijataan, mutta jos vaikka Vasemmistoliittoa ja Arhinmäkeä koijataan, niin koijaa mukana?

Selkeähköä puoluellisuutta havaittavissako? Jyri Oil?
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Tuli tossa huomattua, että meidän omasta Pietarista on kehkeytynyt kunnon rasisti. Samalla tuli huomattua somessa, että himouskovaiset on pahimpia rasisteja. Jesus dislikes.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kapitalistit tykkää, kun kurjalisto tappelee keskenään.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös