Neste Rally Finland 2017

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
15703
Sijainti
Tampereen lenkki
https://twitter.com/SebOgier/status/888094739643412480


Nothing I could do about this one,
Big rock in the line exit long flat 6 corner.. Still feel sorry for the team and my mates who can't test

prkl, jäiköhän Sunisen testit nyt välistä kun Ogier rikko auton? :nope::confused:

EDIT: Kuulemma Evansin piti testata huomenna ja jää nyt ilman, yrittävät saada Sunisen autoa etuajassa Suomeen testejä varten http://www.autosport.com/news/report.php/id/130860/ogier-crash-ends-msport-finland-test-early
 
Viimeksi muokattu:

Dino246

Well-known member
Liittynyt
18.6.2009
Viestit
2332
Harmi Sunisen kannalta, mutta se on tuollaista kun autoja annetaan kaiken maailman amatöörien käsiin... :D
 

Eemeli82

Well-known member
Liittynyt
13.6.2011
Viestit
722
Sattuu niitä ulosajoja näköjään Ogierillekin, mutta näppärää vetästä ne kiintiöulkoilut testatessa, niin taas voi pörpötellä pitkän putken kisoja ilman ulosajoja :D
 

Reinweib

Vetohenkilö
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
1010
Sijainti
Piilosa
Kyllähän Ogier on mahdoton hannuhanhi, sitten kun se iso mälli tulee, se tulee siinä vaiheessa testejä kun homma alkaa olla paketissa, ja loppupeleissä asiasta kärsii eniten tallikaverit. Tosta Evansin testaamisesta Sunisen autolla tuskin saadaan mitään sinivalkoista riemuvoittoa viriteltyä...
 

satukata

Member
Liittynyt
18.1.2007
Viestit
11
P2 testi

Onko tietoa missä ja milloin on P2 testi? Yleensä ollut ma ja ihan julkista tietoa.
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
15703
Sijainti
Tampereen lenkki
Pätkien vanhojen keskinopeuksien perusteella tulossa ehkä nopein ralli ikinä. Toki on mahdotonta vielä arvata miten suunnankäännöt ja shikaanit hidastavat nopeuksia tai miten paljon nopeampia uudet autot on nykyisillä pätkillä, mutta esimerkiksi viime vuoden reitin selkeästi hitain metsäpätkä Surkee on jätetty pois. Toki nopea Horkan pätkäkin jäi pois, mutta Urria on vähintään yhtä nopea. Lankamaa ja Laukaa taas jotakuinkin samaa nopeusluokkaa Mökkiperän kanssa. Nopea Äänekosken pätkäkin ajetaan kahteen kertaan.

Tarkiainenhan sanoi jo aiemmin tänä vuonna haastattelussa että ensi vuonna joudutaan menemään hitaammille teille, ettei tarvitsisi tehdä shikaaneja. Hitaampia hyllyllä olevia pätkiä olisi vaikkapa Palsankylä, Surkee, Painaa ja Himos. Entä voidaankohan Ouninpohjaa ajaa enää ensi vuonna? Yksi ratkaisuhan olisi jakaa pätkä osiin ja lisätä hitaampaa tietä, vaikkapa yhdistämällä alkupäähän keltaisen talon hyppyineen Konivuorentien ja Kakaristo-päähän Liisanmutka. Tosin ongelmaksi taitaa tulla, että Ouninpohja-nimi on jonkinlainen hype-brändi jonka rallikansa ympäri maailmaa tuntee, eikä sitä voisi järkevästi ympätä kumpaankaan. Tai voisiko ne olla vaikka Ouninpohja-Konivuori ja Ouninpohja-Kakaristo?

Mutta nautitaan nyt tästä vuodesta vielä kun voidaan :cool:
 

cesar

Well-known member
Liittynyt
21.10.2009
Viestit
1254
Tuosta kuvasta käy erinomaisen hyvin ilmi mikä mättää nykyrallissa......
Ei jumalauta :D Kyseinen paikka taitaa olla itseasiassa Lempään uusi hakkuu, ja, jos paikan on ajanut läpi, niin nööli ajattaa suoraan yli tuonne missä kuvaajat seisovat. Tietysti, jos saa fetissit lentävistä ruumiinosista tms., niin ei siinä..
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
15703
Sijainti
Tampereen lenkki
https://youtu.be/HeeV06bmTfs?t=2m24s

Tosta voi kattoo miten tossa mutkassa ajetaan. Kuvaajat aivan älyttömällä paikalla, yleisö just hyvin ja näkee varmasti ihan riittävästi actionia.

On muuten ehkä väsynein keskustelu tää "rallikatsojan pitää saada olla missä haluaa" "ralliin kuuluu vaara". Motorsportforumilla meni ainakin Puolan rallin keskustelu jo lukkoon tästä aiheesta.
 

Eemeli82

Well-known member
Liittynyt
13.6.2011
Viestit
722
No Don Viton höpinät katselupaikosta kannattaa sivuuttaa suoraan, sen mielestä asiat on ilmeisesti ollut hyvin viimeksi -04 parkkolassa, -01 Mökkiperällä ja -96 Harjulla. Ja mies ei edes taida olla käynyt katsomassa Jyväskylää tuon 2004 jälkeen... Valitettavasti näitä oman elämänsä Don Vitoja joka vuosi pätkille kuitenkin eksyy ja niitä sitten järkkärit ja pahimmoilleen muut katsojat saa kaitsea ja siirrellä, jotta pätkää ei peruta.
 
Viimeksi muokattu:

Audi_sport_UK

Well-known member
Liittynyt
28.2.2010
Viestit
1754
Haliseen siis meinasin aamulla kukonlaulunaikaan könytä. Auton jättänen johonkin tie 6271 varteen lähelle Heinämäentien risteystä. Onko tuolla joku virallinen parkkialue (mitä sanoo Tuulilasin kartta)? Sieltä suoritan jalan siirtymän johonkin Vauhdin Maailman tarjoaman katselupaikka 6. tai 5. kohdille, jos ette tuomitse huonoksi ideaksi. :confused:
Siinä aikaa olisi istuskella kello 8 asti, jonka jälkeen taas häntä suorana kohti töitä, jossa jatkaa radion kuuntelua.
 

Eemeli82

Well-known member
Liittynyt
13.6.2011
Viestit
722
Siellä Halisen maalipäässä on Tuulilasin oppaan mukaan peltoparkki. Se on varmaan siinä Heinämäentien risteyksessä tien 6271 länsipuolella olevalla pellolla.
 
Viimeksi muokattu:

Audi_sport_UK

Well-known member
Liittynyt
28.2.2010
Viestit
1754
Siellä Halisen maalipäässä on Tuulilasin oppaan mukaan peltoparkki. Se on varmaan siinä Heinämäentien ja tien 6271 risteyksessä olevalla pellolla.
Vähän kanssa ajattelin, että siihen varmaan laittavat sellaisen. Maksaa tietysti hunajaa toi parkkeerauskin. Erikoiskoelippukin 20€ :yuck: Eikö Suomen Tupakka voisi antaa sen verran sponsoria, ettei tarvis köyhältä nyhtää noin paljoa?
 
Ylös