Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Iso8

Viisuhullu
Liittynyt
23.7.2011
Viestit
5836
Sijainti
Tampere
Onnea sinne.

Kivaa.. no ei mun poikaystävää alko taas eräät pojat haukkua.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kuulostaa jotenkin kaukaahaetulta (vai mihin asti kättä noitten operaatioalue yltää? ..Minähän en kyllä lääkäri olekaan.
Sanoppa se. Mulla on se vanha hiihtovamma ja repeämä olkapäässä. Nyt se on oireillut aika paljon. Siitä lähtee semmoinen viiltävä kipu, joka vetää niskan ihan nalkkiin.

Toisaalta taas niskakin rusahtelee siihen malliin, kuin ei olis ihan kaikki Legot kohdillaan siellä. Ja rusahduksen jälkeen yleensä huippaa.:thumbfh:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Otin jääkaapista oluen, joka oli tänään ostettu. Ei ollut kylmää, vaan viileätä. Ja mä nimenomaan kysyin että onko siellä kylmää kaljaa. Onneks rouva ei ole tällä hetkellä kotona, ois saanut kuulla kunnian kukon laulamattomuuden. Sen jälkeen olisin kuurannut vessanpöntön. Omalla hammasharjallani.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Hassua että miulta kysellään pubissa KooKoon kuulumisia. Vissiin jonniin verran asioista tullut höpistyä. :eek:

Hittooks mie tiedän sen enempää kuin on julki tuotu.. :D
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tein Mosset ja maksoin parilla tonnilla laskuja.

Vieläkin ihmetyttää tuo kelan sairaspäivärahajutun tivaaminen, kun en ole moista edes hakenut. Liekö sitten tuo firma kun hakee, mutta outoa että siitä mulle suoraan tulee kyselyä.

Ja sitten oli heinäkuun 11. päivätty vakuutusyhtiön maksusitoumuspäätös tullut, koskien tuota polven fysioterapiaa, sanottu vaan ylimalkaisesti sitten että KUUKAUDEN SISÄÄN täytyy hakeutua hoitoon tai päätös mitätöityy. Vittu kesällä tommosia aikatauluja lähettelevät, vaikka 2x oon jo käynyt ja pyydellyt korvaukset jälkijunassa.

3kk aikaa käydä tai muten TAAS evätään, tai vissii enää 2 kk aikaa, kun kerran kesällä lähti jo kusimunamittarit rullaamaan.

Nojoo, täytynee huomenna vielä soitella sinne, että MIKÄ VITTU SIINÄ NYT ON. Niin tuota, huomenna 17:45 meen emännän hierottavaksi taas.

T: Kikki Hiiri
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Ah. Tunnen tuskaa Dompparin paperikikkelihiirilöinnin johdosta, en Mossen koska tällä hermot kunnossa.
 
Ylös