NASCAR Sprint Cup 2008

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
burb sanoi:
Nascarit tulee tänä viikonloppuna hieman suomiystävällisempään aikaan kun kisa on jo ensi yönä, eipä tartte su-ma-yötä valvoa. No, onhan joskus kohtuullisen inhimilliseen aikaan su-iltanakin kisoja tullut.
Niinhän siinä kävi että aluksi tuli muutama haastattelu, ameriikan kansallislaulu, lähtö, ekat keltaiset, varikkopysähdykset ja sitten burbilta filmi poikki.
Kyle Busch näköjään voitti videotarkistuksen jälkeen, pitäis osata olla hereillä vasta kisojen lopussa kun kaikki äksöni tapahtuu silloin...
 

Lugera

Well-known member
Liittynyt
21.12.2007
Viestit
1592
Minä en Coke Zero 400 -kilpailua suorana jaksanut katsoa, kun oli todella rankka päivä Linnanmäellä ja väsytti todella paljon. Oli illalla hieman töitä, niin en voinut mennä nukkumaan, että olisin jaksanut katsella. Olen kuitenkin katsomassa Chicagolandin kilpailun suorana, sekin pre-race alkaen 2.30!
 

JPM #42

Well-known member
Liittynyt
19.12.2007
Viestit
58
Mielenkiinnolla odotin miten Juan Pablo Montoya onnistuisi Indianapoliksessa, kun viime vuonna lähti kakkospaikalta ja oli maalissa myös kakkonen. Tämän päivän kisaan lähti 13. paikalta ja oli jo noussut sijalle 5, mutta sitten Goodyearin rengas räjähti ja JPM putosi kauas kärjestä. Montoya pystyi jatkamaan kisaa n. sijalla 34, tuli uudestaan varikolle muutaman kierroksen päästä ja on ollu jo varikolla todella kauan... En oo varma, mutta luulen, että oikean takarenkaan räjähtäminen aiheutti vaurioita autoon ja sen takia uusi pysähdys.
 

JPM #42

Well-known member
Liittynyt
19.12.2007
Viestit
58
Hendrick Motorsportsin Jimmie Johnson otti uransa 2. Brickyard 400-voiton! :thumbup: Yhteensä 21 Cup-voittoa on Johnson kerännyt urallaan, mutta tällä kaudella voittoja on tullut vain kaksi. Roush Fenway Racingin Carl Edwards tuli maaliin toisena ennen Joe Gibbs Racingin Denny Hamlinia ja Gillet Evernham Motorsportsin Elliot Sadleria. 1. Chevrolet 2. Ford 3. Toyota 4. Dodge :ahem:

Competition caution tuli kisan aikana tutuksi: Goodyearin-renkaat ei meinannut kestää sitten millään...
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Aika pelleilyksi meni kieltämättä kisa rengasongelman takia (tämähän on tuttua jo ykkösistäkin ;)). Renkaat kestivät hädin tuskin 10 kierrosta! Oma suosikkini Hamlin oli lähes suvereeni loppupuolella kisaa ja ajoi muilta karkuun, mutta viimeinen "Competition Yellow"-varikkokäynti ilmeisesti epäonnistui, koska tipahti kolmanneksi. Sen jälkeen kärkikaksikko ajoikin karkuun ja Dennyn oli tyytyminen kolmanteen sijaan.
 

CARTer

Well-known member
Liittynyt
20.9.2004
Viestit
2315
Joulu tuli aikaisin tänäkin vuonna. Kyllä kannatti rakentaa autot niin kieroon, ettei mikään muu sarja voi kilpailla Indyssä jyrsityn pinnan takia. Noh, eihän siellä pitänytkään muut sarjat ajaa...
IMS on nyt saanut formulat ja NASCARin näyttämään pelleiltä. Varo vain MotoGP, sinä olet seuraava. Siinä kaikki. :yuck:
 

Ramiel

New member
Liittynyt
29.7.2008
Viestit
1
Olen innolla seurannut kuluvaa kautta ja todella tykästynyt Nascariin. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta lajilta! Tätä keskusteluakin on mielenkiintoista seurata, oppii koko ajan lisää.

Nasn:ltä tulee Nationwide-kilpailut ja UK+:lta Sprint Cup, mutta Truck seriesiä en ole onnistunut löytämään miltään kanavalta. Mitenkähän näitä kisoja pystyisi katsomaan?

Tietääkö kukaan onkohan Suomessa mistään saatavissa Nascar merchandisingiä, vaikka lippiksiä ym? Voisi tuoda tunnelmaa tuollaisen vaatekappaleen hankkiminen.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tätä keskusteluakin on mielenkiintoista seurata, oppii koko ajan lisää.
Joo, eipä mullakaan tulis muuten varmaan seurattua lajia ellei näistä keskusteluista ja viisaampien kommenteista/uutisoinnista olis sopivaa kimmoketta saanut.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kiefer Sutherland käväisi huutamassa mikrofoniin startyourenginet, kohta alkaa Poconon kisa.
 

imsa

Well-known member
Liittynyt
21.8.2006
Viestit
373
Nationwide on Montrealissa. Koittavat tehdä historiaa ja ajaa sateessa. Aika toivottomalta näyttää
Kisa oli hyvä, aloittaminen vain kesti. Pyyhkijät olivat melkoisia virityksiä ja ikkunat huuruntuivat, mutta vasta rankkasade keskeytti kisan. Kun vettä oli vähemmän meno oli yllättävän siistiä. Ambrose oli ylivoimaisesti nopein, Mutta varikko taktiikan ansiosta Fellows oli johdossa, kun kisa keskeytettiin.

Kiefer Sutherland käväisi huutamassa mikrofoniin startyourenginet, kohta alkaa Poconon kisa.
stream
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Nascarit ovat taas siirtyneet ovaaleilta oikeille moottoriradoille (...miten niin provo... :eek:), tänään vuorossa Watkins Glen. Sade haittasi jälleen kerran ajamisia ja aika-ajoja ei saatu ajettua, matkaan lähdetään pistejärjestyksessä.
Siis ellei sade estä kisaakin...
Lähetyksen alkuun reilu tunti.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Valitsin 10 kuskia seurattavaksi:

Hamlin, Truex ja Montoya on se vakiokolmikkoni, jota seuraan. Ovat nyt sijoilla 6, 5 ja 4, eli hyvät asemat jopa voittoon. Varsinkin Montoyalla on auto kulkenut mainiosti. Kaikki ovat nostaneet paljon lähtöasemistaan.

Lisäksi seuraan ex-formulakuskeja Hornishia, Allmendingeriä ja Carpentieria, jota yleensä ovat aika takajoukoissa, mutta normaalilla kilparadalla saattoi odottaa vähän parempaa. Allmendinger onkin kymmenentenä. Hornish jäi kisan pysäyttäneeseen joukkokolariin.

Poikkeuksellisesti otin seurantaan myös Saidin ja Ambrosen, jotka ovat nousseet Sprint Cupiin Nationwidesta. Nationwiden voittanut Ambrose onkin noussut 43. lähtöruudusta kolmanneksi! Saidkin oli välillä kymmenen sakissa. Hän ajoi Pettyn tilalla.

Ron Fellowsia hehkutettiin kisaennakossa jonkinlaiseksi mr. tavalliseksi kilparadaksi, joten seurasin häntäkin. Hienosti on noussut hänkin 32.->11.

Kymmenentenä listallani oli vielä pitkän linjan sympaattinen kuski Max Papis, joka valitettavasti jäi myöskin joukkokolariin. Hän ei missään vaiheessa kärkeä hätyytellyt, vaikka varikkokäyntien aikana hetkellisesti kohtuu korkealla olikin.

No niin, nyt sitten katsotaan lopuksi, miten seuraamani kuskit sijoilla 3-6 pärjäävät loppusprintissä. :)
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Ambrose piti kolmannen sijansa, joten loistava suoritus 43. ruudusta.

Seurattavistani Truex ja Montoya pitivät sijansa lopussa. Hamlin menetti yhden, Allmendinger saavutti yhden.

Kyle Buschille ei ollut vastusta uusintalähdössä, ja kun johtokierroksia katsoo, niin mieshän hallitsi suurimman osan kisaa.
 
Ylös