Tyhmiä kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta

  • Viestiketjun aloittaja AJ
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Ei jumaliste, nythän keksin tarinan Burbille, ITG:lle ja JPP:lle, kenties lisäksi muutamille hahmoille hauska tarinani vääntely.

Eikä se kestä kauaa. Nouhawin toivoma vuorisaarna kestää hiukan kauan, koska minun on tehtävä hiukan tutkimustyötä.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Mut se vois olla ees hiukan helpompaa. :thumbfh:
Thyella on oikeassa, tarinani helpottaa ymmärrystä. Minun tarvitsee keskustella Thyellan lisäksi naisten tarinoita, jotta voisin vääntää taas jotain hullua puhuttavaksi.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
Ei jumaliste, nythän keksin tarinan Burbille, ITG:lle ja JPP:lle, kenties lisäksi muutamille hahmoille hauska tarinani vääntely.

Eikä se kestä kauaa. Nouhawin toivoma vuorisaarna kestää hiukan kauan, koska minun on tehtävä hiukan tutkimustyötä.
Taivas varjele, mitä sieltä tulee???
Täällä odotellaan innoissaan. Ja peloissaan.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
ITG on vuokrannut jostain kunnan halpahuoneistosta laadukkaasti katsomansa huoneen ja päättää asua siina. Keskellä yötä ITG havaitsee korvakuulolta oikealta ohi vasemmalle ravaavan äänen. Kuitenkin unenpöpperössä ITG haluaa tarkistaa, että mikähän ilmiö tekee ravauksen. Miltei äkkiä takaisin ryntää juoksuen paljavarvain Burb juoksee vasemmalta oikeaan juoksiessaan kädessään vain lenkkimakkara. ITG tunnistaa Burbin perlkästään ulko-olemuksestaan.

-Tota noin, niin... Minkä takia ryntäsit sinne alas? Aamiainen on klo 8 aamulla? Aamainen tarjotaan vasta klo 9 aamulla?
Pyöritteli ITG entistä HK:n makkaraa silmissään. Burb halusi kertoa, että se on entistä lerssiä ja unohti kertoa ITG:lle, että kyseessä on HK:n ehtaa elintarviketuotetta eikä sitä itseään ja piilotteli alkuperäistä aamutakkinsa suojissa.

ITG silmäili sitä tuotetta ja katseli ilmeherätteessä Burbia, jolla ei ollut aikaa vaan hoki epäsovinnaisessa muodossa: "Minulla on kiire sovittaa tätä tuotetta erääseen uuniin"

ITG alkoi yhä entistä enemmän uskoa, että Burb halusi kokeilla naaraan kuumaan pannuun sovitella siemenvoimaista lihakasviaan. Joten ITG ei vaan halunnut sitä enemmän kysellä.

Burbbi vaan ajatteli lähteä karkuun mutta keksi sitten tuoda ITG:n käsille piirrystämänsä paprun JJP:ltä.

ITG alkoi pyöritellä piirustusta aikansa kuluksi ja käänsi sen nurinpäin ja totesi: "Kyllä kuvassa näkyy selkeästi, että JPP on kuvan tehnyt. Se on (X) ja käänsi sen miten päin vaan, South Park siinä näkyy ja JPP on sellainen.

Burbbi sitten tajuaa, ettei kikkelissä mitään vikaa olekaan ja syy siihen on... Se on toinen tarina se.
 

Alli&Talli

Tallipaallikon rehtori
Liittynyt
21.7.2010
Viestit
349
ITG on vuokrannut jostain kunnan halpahuoneistosta laadukkaasti katsomansa huoneen ja päättää asua siina. Keskellä yötä ITG havaitsee korvakuulolta oikealta ohi vasemmalle ravaavan äänen. Kuitenkin unenpöpperössä ITG haluaa tarkistaa, että mikähän ilmiö tekee ravauksen. Miltei äkkiä takaisin ryntää juoksuen paljavarvain Burb juoksee vasemmalta oikeaan juoksiessaan kädessään vain lenkkimakkara. ITG tunnistaa Burbin perlkästään ulko-olemuksestaan. -Tota noin, niin... Minkä takia ryntäsit sinne alas? Aamiainen on klo 8 aamulla? Aamainen tarjotaan vasta klo 9 aamulla? Pyöritteli ITG entistä HK:n makkaraa silmissään. Burb halusi kertoa, että se on entistä lerssiä ja unohti kertoa ITG:lle, että kyseessä on HK:n ehtaa elintarviketuotetta eikä sitä itseään ja piilotteli alkuperäistä aamutakkinsa suojissa. ITG silmäili sitä tuotetta ja katseli ilmeherätteessä Burbia, jolla ei ollut aikaa vaan hoki epäsovinnaisessa muodossa: "Minulla on kiire sovittaa tätä tuotetta erääseen uuniin" ITG alkoi yhä entistä enemmän uskoa, että Burb halusi kokeilla naaraan kuumaan pannuun sovitella siemenvoimaista lihakasviaan. Joten ITG ei vaan halunnut sitä enemmän kysellä. Burbbi vaan ajatteli lähteä karkuun mutta keksi sitten tuoda ITG:n käsille piirrystämänsä paprun JJP:ltä. ITG alkoi pyöritellä piirustusta aikansa kuluksi ja käänsi sen nurinpäin ja totesi: "Kyllä kuvassa näkyy selkeästi, että JPP on kuvan tehnyt. Se on (X) ja käänsi sen miten päin vaan, South Park siinä näkyy ja JPP on sellainen. Burbbi sitten tajuaa, ettei kikkelissä mitään vikaa olekaan ja syy siihen on... Se on toinen tarina se.


Varsin kohtalaisesti lepotahtoa nostattava postaus! :eek!:


.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös