FW08
Registered User of Talent
Eiköhän tuo tänä päivänä tarkoita noin kahta maisterin tutkintoa.Riippuu vähän että mikähän on ns. keskiasteen koulutus.
Eiköhän tuo tänä päivänä tarkoita noin kahta maisterin tutkintoa.Riippuu vähän että mikähän on ns. keskiasteen koulutus.
Kyllähän tuolla lisäkoulutuksella onkin sitten maailma parantunut. Paskat nykynuoret, kun eivät älyä valmistua alta kaksikymppisinä ammattiin, jolla saisi töitä.Nykyään kai se on lukio, ammatillinen koulutus ja opistotaso.
Omassa nuoruudessa se oli lähinnä opistotason koulutus (insinöörit, merkonomit, sairaanhoitajat yms), mitkä on nykyään korvattu ammattikorkeilla.
Mä en kyllä ennen haastattelua olisi olisi kertonut nykyiselle työnantajalle tuosta, vaan vasta siinä vaiheessa kun näyttäisi homman natsaavan. Syynä on se, että mikäli tuo homma kusee, niin kerrottuasi siitä nykyiselle työnantajallesi se väkisinkin vaikuttaa jatkossa pitkät tovit.No, toisaalta haastattelu on vasta edessä ja paikka sen verta vaativa että hyvinkin voi käydä jo haastattelussa ilmi, ettei mulla mitään asiaa sinne vielä ole muutenkaan. Tilanne on vain hieman ahdistava. En muista koskaan tunteneeni oloani näin itsekkääksi ja sepäs ei olekaan järin mukava fiilis.
Sota ei yhtä miestä kaipaa.Toisinaan on pakko ajatella itsekkäästi. Ymmärrän ja tunnistan tuon tunteen, että jättää toiset pulaan. Mutta, jos nykypesti on määräaikainen ja tyrkyllä olisi vihreämpi oksa, on nykyisen työpaikan vika, jos heidän tarjoama oksa on kestämättömämpi. Ei sinun vika.
Tuo muutos ammattikorkeiksi johtui pääsääntöisesti globalisoitumisesta. Suomalainen opistotason tutkinto ei antanut samaa pätevyyttä erilaisiin kansainvälisiin tehtäviin kuin monessa muussa maassa annettu suppeampi alempi korkeakoultutkinto. Syynä oli siis ihan käytännön seikat. Vaikka muutamia opistoja jäikin, niin todellisuudessa lähes kaikki opistot muuttuivat ammattikorkeakouluiksi.Kyllähän tuolla lisäkoulutuksella onkin sitten maailma parantunut. Paskat nykynuoret, kun eivät älyä valmistua alta kaksikymppisinä ammattiin, jolla saisi töitä.
Paitsi jos on tosi pieni sota tai tosi tärkeä mies.Sota ei yhtä miestä kaipaa.
Tulee vaan mieleen kesätyöpaikka, jossa opiston käynyt teknikko johti insinöörejäTuo muutos ammattikorkeiksi johtui pääsääntöisesti globalisoitumisesta. Suomalainen opistotason tutkinto ei antanut samaa pätevyyttä erilaisiin kansainvälisiin tehtäviin kuin monessa muussa maassa annettu suppeampi alempi korkeakoultutkinto. Syynä oli siis ihan käytännön seikat. Vaikka muutamia opistoja jäikin, niin todellisuudessa lähes kaikki opistot muuttuivat ammattikorkeakouluiksi.
Paitsi putkimiehet onkin kunkkuja..Neljä tonnia kuukausliksat ja suoraan amiksesta sinne.. nice. Toki todella rankkaa ja duunipäivät voi olla 12h pitusia ellei enemmänkin ja keikkoja välillä puol suomen päässä. Näin siis yhdellä nuoremmalla kaverilla.Mitäs nykyään on keskipalkat aloittelevalla työntekijällä?
Hommissa jotka ovat ns. suorittavaa työtä keskiasteen koulutuksella.
Mitä ihmeellistä tuossa on?Tulee vaan mieleen kesätyöpaikka, jossa opiston käynyt teknikko johti insinöörejä
No yhtä pätevä, vähemmällä koulutuksella. Ei siinä mitään outoa ollut.Mitä ihmeellistä tuossa on?
Mä en, koko tilanteen huomioon ottaen, nähnyt mitään muuta mahdollisuutta kuin kertoa jo nyt. Jos homma natsaisi, en olisi pystynyt itselleni saati esimiehelle perustelemaan sitä, että työpaikalla vallitsevassa tilanteessa en olisi kertonut asiasta heti.Mä en kyllä ennen haastattelua olisi olisi kertonut nykyiselle työnantajalle tuosta, vaan vasta siinä vaiheessa kun näyttäisi homman natsaavan. Syynä on se, että mikäli tuo homma kusee, niin kerrottuasi siitä nykyiselle työnantajallesi se väkisinkin vaikuttaa jatkossa pitkät tovit.
Ei itsekkyydessä ole suoranaisesti mitään pahaa kun muistaa ajatella myös kokonaisuuksia.
Just tuon takia pitäis palkkoja vertailtaessa puhua aina perustuntipalkoista eikä kuukausipalkasta.duunipäivät voi olla 12h pitusia ellei enemmänkin ja keikkoja välillä puol suomen päässä. Näin siis yhdellä nuoremmalla kaverilla.
Sama homma kun palkoista puhuttaessa jotkut väläyttää että brutto vai netto?Just tuon takia pitäis palkkoja vertailtaessa puhua aina perustuntipalkoista eikä kuukausipalkasta.
Sama itseäkin usein ärsyttänyt. "Eihän tosta voi tietää paljonko toi palkka on kun ei oo mainittu onko brutto vai netto" voinyvittuSama homma kun palkoista puhuttaessa jotkut väläyttää että brutto vai netto?
Mitä vitun järkeä nettopalkasta puhumisessa on kun sen saa säädettyä aika isolla pelaamisikkunalla jos nyt ei mieleisekseen niin ainakin hyvin vähän bruttopalkasta kertovaksi.
Kuulostaa mun korvaan aika paskalta diililtä.Paitsi putkimiehet onkin kunkkuja..Neljä tonnia kuukausliksat ja suoraan amiksesta sinne.. nice. Toki todella rankkaa ja duunipäivät voi olla 12h pitusia ellei enemmänkin ja keikkoja välillä puol suomen päässä. Näin siis yhdellä nuoremmalla kaverilla.
Eipä se raha kaikkea merkkaa.Kuulostaa mun korvaan aika paskalta diililtä.
Joo.Eipä se raha kaikkea merkkaa.
Arvostan. :thumbup:Mä en, koko tilanteen huomioon ottaen, nähnyt mitään muuta mahdollisuutta kuin kertoa jo nyt. Jos homma natsaisi, en olisi pystynyt itselleni saati esimiehelle perustelemaan sitä, että työpaikalla vallitsevassa tilanteessa en olisi kertonut asiasta heti.
Jos taas asiasta rehellisesti kertominen vaikuttaa esimiehen ja mun väleihin jatkossa, niin sen kanssa pystyn aivan hyvin elämään.