Lewis Hamilton - kausi 09 hallitsevana maailmanmestarina

Alpertti

Well-known member
Liittynyt
17.3.2009
Viestit
519
Täytyy myöntää, että heppu yllätti positiivisesti ajamisellaan. Tosin taas jumalakommentit, no joo...
 

Poistettu jäsen 5082

Guest
voi ei jumalakortti käytetty, koska tulee taas sennakortti... :nope:

itsensä vertaaminen legendoihin 2 kauden perusteella ja jumalien suosiossa ajaminen kyllä kertoo millasesta persoonasta on kyse. ehkä yks maailman ärsyttävimmistä piirteistä ihmisessä.. verrata itseään johonkin :jaska:

sori hamiltonfanit
 

Veidt

Well-known member
Liittynyt
19.11.2008
Viestit
3292
Hamiltonin mukaan McLarenilla ajaminen on tällä hetkellä todella vaikeaa. "Ajaminen on koko ajan kuin veitsen terällä taiteilua".

"Oli Jumalan armoa, että sain pidettyä auton radalla", Hamilton sanoo
Joo, eiköhän me oo hävitty tää peli, ei oo Jumalakaan enää meidän puolella. Jumala heitti Kimin seinään ja romutti Heikin auton, sulatti Nicon renkaat ja pisti vielä encoreksi Kubican ja Vettelin kolaroimaan, ja koska tykkää Lewisistä niin paljon, antoi vielä Trullillekin rangaistuksen. On se hyvä, tuo Jumala. Kaippa se on nyt kerenny lähtä taas valikoimaan ketkä ihmiset ansaitsee pelastua nälänhädästä, maanjäristyksistä ja muista katastrofeista kun sai yhet autokisat järjestettyä alta pois.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Ironisesti voisi todeta, että Räikkösen pitäisi ottaa Hamiltonista mallia kuinka pidetään pää kylmänä ja otetaan se mitä otettavissa on.
Kimillä oli tarpeeksi kisoja viime kaudella jossa löysäili ihan liikaa. Hockenheim tulee ainakin päällimmäisenä mieleen...

Ja tuossa onnettomuudessa oli kyse puhtaasti keskittymisen herpaantumisesta. Tai sitten vika oli jossain renkaissa/jarruissa formulastaran väittämän mukaan.
 

Misa1

Flying finns
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
8256
Sijainti
Helsinki
Tai sitten vika oli jossain renkaissa/jarruissa formulastaran väittämän mukaan.
Se saattoi olla oma virhe tai sitten tasauspyörästön vika, kuten on jo useaan otteeseen todettu. Mitäpä sillä väliä, kunnon äijä kantaa vastuun ja ottaa omaan piikkiin. Päinvastoin kuin useat muut.

Vastoin kimifanien odotuksia...
Yhtään provosoiva aloitus? :rolleyes:

Mitä tulee itse Hamiltonin ajoon, niin mainio suoritus totaalisen surkealla autolla :)
 

ice

Well-known member
Liittynyt
3.3.2009
Viestit
684
Mikään ei lämmitäis enempää mieltä kuin Hamin totaalinen jäätyminen ja sen faijan ilme kauden edestessä kun se tajuaa että nyt mentiin metsään ja pojusta tulee uusi jaska villenyyve. Eiköhän Fia ole tarpeeksi katton kaverin pelleilya ja Elvistelyä. Luu kurkkuun ja näyttää sille missä se kaappi seisoo ja kuka määrää.

Kaveri on lahjakas ei siinä mitään, mutta en kaipaa uutta sumia (ja en tarkoita nyt ennätyksiä ja tuloksia vaan sitä toista puolta). Onhan se kiva katella jos toinen osaa ajaa, mutta lieve_ilmiöt alkavat kyllä sapettaa, esim monacon viiminen mutka ja shumi.
 

öö ruz

Speed for ever
Liittynyt
28.12.2002
Viestit
4296
Jos joku lämmittää sydäntä niin tämä hylkäys:ahem:
 

Poistettu jäsen 5082

Guest
Arvostus tippui kyllä taas roimasti lisää pakkasen puolelle :thumbdown
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland
Samaa kusetustahan herra hamilton yritti jo Fujissa 2007, ajattaa Kimiä ohi yllärihidastamalla maalisuoralla keltaisten lippujen aikaan. Toivon mukaan jo VIIMEINKIN menisi äijälle kaaliin, ettei se jumalakaan kaikkea katso hyvällä.
 
Ylös