Jäsenen Antti82 uusimmat tuotokset

 1. Rallin B-ryhmä jutustelu

  Perustuuko tuo trailerissa 2 minuutin kohdalla nähtävä kilvanajo jossa Lancia yrittää ohittaa Audin johonkin tositapahtumaan?
 2. MM-rallikausi 2024

  Vanhaan aikaan nuotitettiin monta viikkoa ja illat syötiin makkaraa nuotiolla, nykyään nuotitetaan kaksi päivää ja katsotaan kymmeniä tunteja onboardia. Jossain haastattelussa joku kuskeista sanoi, että nykyään on ek:t osattava todella paljon paremmin ulkoa kuin vaikka vielä 15 vuotta sitten. Ja...
 3. MM-rallikausi 2024

  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010003904.html Jouhkin mietteitä sopparista. Ajaa seitsemän rallia, mutta niitä ei olle vielä päätetty. Ensimmäinen on kuitenkin Ruotsi, mikä ei varmastikaan yllätä ketään.
 4. MM-rallikausi 2024

  Minusta Kallen päätös tässä vaiheessa uraa on niin poikkeuksellinen että sen perusteella ei pidä lähteä tekemään muutoksia MM-sarjaan. Myös Kallen ura on ollut poikkeuksellinen kaikkiin muihin nähden. Tokihan se toisi lisää kuskeja sarjaan kun kaikki ajaisivat vain osan kisoista, mutta...
 5. MM-rallikausi 2024

  Mutta kuka ajaa kolmatta Toyotaa kisoissa joihin kumpikaan, Ogier eikä Kalle, eivät halua lähteä?
 6. Japanin MM-ralli 2023

  Eteenpäin on menty. Tänä vuonna oli vain nolla-auto parkissa, viime vuonna tuli siviiliauto vastaan.
 7. Formula 1 - 2023 - 22 - Las Vegasin GP (Yhdysvallat)

  Joo, mutta täällä ei kisaa järjestetäkään. F1 varmasti tiesi mikä sää Las Vegasissa on marraskuussa, niin siksi minua vähän ihmetyttää osa uutisisoinnista jossa päivitellään kylmää ilmaa. Silloin kun kisakalenteri julkistettiin tätä olisi pitänyt ihmetellä, ei nyt.
 8. Formula 1 - 2023 - 22 - Las Vegasin GP (Yhdysvallat)

  Las Vegasin lämpötila on marraskuussa keskimäärin 8-19 astetta, eli sää on ihan normaali vuodenaikaan nähden.
 9. Japanin MM-ralli 2023

  Tasapuolisuuden, kilpailullisuuden ja myös turvallisuuden nimissä ek 5:n tunnelin asfaltointi on ehdottomasti hyvä asia, mutta osa minusta jää kaipaamaan sitä hurjuutta kun jengi ajaa täysiä tunneliin jossa näkyvyys parin auton jälkeen on joku 15 metriä.
 10. FIA rakentaa rallia.

  Tämän verran minäkin löysin. Mutta kaipaisin vielä tarkempaa. Kellonaikoja, mistä mihin nuotitusta? Koska tallit saapuvat rallipaikalle? Mitä varikolla tehdään silloin kun kuskin nuotittavat? Koska tallit lähtevät rallin jälkeen pois? Siis tarkka aikataulu vaikka parin eri rallin osalta, niin...
 11. FIA rakentaa rallia.

  Totta muuten, niin tietysti. Voisikohan jostain saada tiivistettyä vielä puoli päivää? Luulisin, en tosin tiedä mikä on tallien tarkka aikataulu ralliviikolla, enkä sellaista pikaisella googlauksella löytänyt.
 12. FIA rakentaa rallia.

  Kyllähän rallin lyhentäminen päivällä säästää melkoisesti kustannuksissa. Jos ralli lyhenee päivällä niin silloin nuotituskin lyhenee päivällä, jolloin tallien tarvitsee olla paikalla 2 päivää vähemmän. Vähentää myös henkilökunnan kuormitusta kun vuodessa tulee melkein kuukausi vähemmän...
 13. (Typerien) kysymysten topic

  Tomin nuoteista -podcastissahan Vatanen sanoi että Jean Todt vaati että puhuu englantia hänen kanssaan kun ei kestänyt Vatasen ralliranskaa.
 14. Keski-Euroopan MM-ralli 2023

  Tietyt tyypit, kuten vaikka Ogier tuntuvat aina ajavan ulos paikoissa joissa ei käy mitenkään. Ei se ole tuuria, vaan tietoista riskinottoa paikoissa joissa seuraukset ovat pienempiä.
 15. Keski-Euroopan MM-ralli 2023

  Vai johtuiko vain siitä että oikean puolen renkaat tien ulkopuolella. Ei pitoa, joten renkaat meni lukkoon ja auto poikittain. Toisena huomiona, näyttää vähän riskipaikalta katsojalle.
Ylös