Jäsenen Corvair uusimmat tuotokset

 1. Corvair

  FORMULA 1 BRASILIAN GP 2022

  Olipa kyllä hölmö moka Ricciardolta.
 2. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Kun noita uusia maita haluaa ja halutaan kuitenkin joka tapauksessa F1-sarjaan mukaan ja haaveissa on aina pitkät sopimukset, niin mielestäni järkevin vaihtoehto olisi ihan vain raakasti kierrättää eri kisoja (maita) eri vuosina. Eli tietyt maat voisivat olla mukana vuorovuosin. Näin halukkaat...
 3. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  https://www.motorsportweek.com/2022/11/02/colombia-eyeing-long-term-contract-to-join-f1-calendar/ Kisojen runsaudenpulasta huolimatta myös Kolumbia haluaa apajille - sinne ollaan puuhaamassa katuratakisaa.
 4. Corvair

  F1-vitsit

  Stroll saapui radalle Camarol, Sebastian Vettel.
 5. Corvair

  F1-vitsit

  Kovasti on jäänyt vitsailu vähälle viime aikoina, vaikka nykyiseen takakireään meininkiin pieni kevennys silloin tällöin voisi tehdä hyvääkin. No, itse asiaan: Kuka F1-kuski pysyy aina positiivisena? - Kelvin Magnussen.
 6. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 20 - Meksikon GP

  Toisaalta kyllähän dataa oli sikäli saatavissa, että Vettel taisi paahtaa yli puoli kisaa softeilla, ja kisan lopussa tuo olisi tietysti koko ajan helpottunut kun auto kevenee ja rata paranee.
 7. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 20 - Meksikon GP

  Toisaalta Bottashan taisi kyetä säästämään softeja vahvan aika-ajon ansiosta, esim. 2. osion jälkimmäinen veto taisi olla käytetyillä softeilla, että luulisi että kisaan olisi jäänyt renkaita.
 8. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 20 - Meksikon GP

  No nyt voi jo vilpittömästi kehua Bottasta 💪 kuten todettua, kauden parhaimpia aika-ajosuorituksia häneltä. Toivottavasti hyvä vauhti jatkuu kisassakin.
 9. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Kaipa vähän kaikki moottoritehtaat on vetänyt ruuvia tiukemmalle (kuvaannollisesti) kun tiedossa on useamman vuoden pätkä jolloin motteihin saa tehdä ainoastaan luotettavuuteen liittyviä muutoksia.
 10. Corvair

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Veikkaan, että tässä koko Bottas-Russel-seurantatouhussa on ollut kyse vain siitä, että on seurannut Mersulla töissä ollessaan tallin kuskeja (ja miksei muutakin henkilökuntaa) ihan jo velvollisuuden tms. tunnosta, mutta sitten kun duuni uudessa paikassa on alkanut, niin on lakannut seuraamasta...
 11. Corvair

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Jos kerran tuo ig-seuraaminen on ollut pelkästään tallipaikkavihjeiden takia niin miksi sitten Bottas olisi seurannut tämän kauden alkuun asti eikä lopettanut jo siihen kun tallipaikat julkistettiin?
 12. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 19 - Yhdysvaltain GP

  https://www.motorsport.com/f1/news/alonso-loses-points-time-penalty-protest/10389544/ Alonso menettää pistesijan irtonaisesta peilistä jälkikäteen annettuun 10 sekunnin stop and go -rangaistuksen myötä. Kai se sitten tuokin on säännöissä ennalta määrätty, mutta tuntuu aika kohtuuttomalta...
 13. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 19 - Yhdysvaltain GP

  Perez taisi ängetä itsensä sellaiseen tilaan, mihin Bottas ei tuossa kenenkään olettanut tulevan ja sitten osui. Ennen tuota osumaa Bottas oli minustakin ihan hyvässä vauhdissa. Hidasta ja munatonta kyllä tuo tuomariston toimettomuus näiden suhteen.
 14. Corvair

  F1-lisäluokat 2022

  https://grandpx.news/all-female-f1-support-series-collapses/ W-seriesin kausi on nyt virallisesti päätetty ja kaksi viimeistä kisaa jää ajamatta (Austin ja Meksiko). Kovasti vakuutellaan sarjan ajavan ensi kaudella, mutta saapa nähdä.
 15. Corvair

  Kuskispekulaatiot 2023

  Olihan tuo jatkosoppari tallille aika no brainer. Tuo ison kasan rahaa ja vielä ihan ok tuloksiakin erityisesti kokemus huomioiden. Tuossa ylläolevassa piirroskuvassa huvittaa se, miten tuo on saatu näyttämään niin vähän kohteeltaan.
Ylös