Jäsenen Corvair uusimmat tuotokset

 1. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Tämä myös, mitä tuosta aiheesta jotain kaivelin. On tosin vanhahko juttu. https://the-race.com/formula-1/why-mercedes-cant-handle-porpoising-like-ferrari/
 2. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 9 - Kanadan GP

  Sääennuste näyttää yllä olevan linkin perusteella mielenkiintoiselta tässä vaiheessa, koko lauantain ajan käytännössä on ainakin sadekuuroja, ja juuri ennen aika-ajoja (paikallista aikaa 16.00) pari tuntia "runsasta sadetta". Erottuu rattimiehet nöösipojista.
 3. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Ihan lonkkamutuna sanoisin, että Ferrarin porpoisaus on kauden mittaan ollut sulavampaa kuin Mersulla, jonka pomppiminen on näyttänyt hyvin väkivaltaiselta. Lisäksi Mersu alkaa loikkia alemmissa nopeuksissa ja herkemmin mitä Ferrari, millä loikkiminen on paremmin hallittavissa.
 4. Corvair

  Kuskispekulaatiot 2023

  En muista onko tällainen vaihtoehto jo ollut esillä, mutta itse olen pyöritellyt mielessäni kuviota, jossa Vettel eläköityy, Ricciardo siirtyy Aston Martinille, Alonso ottaa hänen paikkansa McLarenilla ja tekee samalla tilaa Piastrille Alpinella. Tuo tuntuisi omalla persmutulla suunnilleen...
 5. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Eikös tähän olisi toimiva ratkaisu esim. sellainen, että budjettikaton ylitys voitaisiin sallia tiettyyn rajaan asti, mutta sitten se budjetin ylitys olisi pois seuraavan vuoden budjetista vaikka 1,5 kertoimella. Mahdollistaisi sen, että minkään tallin ei oikeasti tarvitsisi jäädä pois kisoista...
 6. Corvair

  Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  https://wearepari.com/products/poster-bottass Nyt on jokaisella mahdollisuus hankkia Bottaksen perse seinälle ja tukea samalla Bottaksen valitsemaa hyväntekeväisyyskohdetta.
 7. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  Toisaalta, tuo aluehan on normaalisti parkkipaikkaa, joten aikalailla kaikkihan tuolta joudutaan purkamaan pois. No, ehkä jotain fasiliteetteja, esim vessoja, voidaan hyödyntää myös tuon urheilustadionin toiminnassa.
 8. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  https://www.tsn.ca/formula-one-miami-grand-prix-1.1797345 Ensimmäinen kisa Miamissa pyöri tappiolla. Minulle ainakin oli uutta tietoa se, että tuonne ei edes myyty normaaliin tapaan julkisesti lippuja kapasiteetin ollessa rajattu 85 000 katsojaan - tarkoittanee varmaankin koko viikonlopuksi...
 9. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  En katsonut änäriä, mutta samanlaisia mietteitä itselläkin. Meinasi kyllä Maiami-show ja -hehkutus tulla jo korvista ulos, etenkin kun itse rata osoittautui rumaksi ja tylsäksi ja kisakin oli varmaan kauden tylsin.
 10. Corvair

  Kuskispekulaatiot 2023

  Entä sellainen kuvio, että Ricciardo Aston Martinille, Alonso Mäkille ja Piastri Alpinelle?
 11. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  Lievennettäkööt sen verran, että Ricciardolla oli kuulemma jotain ongelmia varikolla, joiden takia pääsi liikkelle ihan viime tingassa eikä saanut valmistettua renkaitaan kunnolla. Näin kertoi siis haastattelussa aika-ajon jälkeen.
 12. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  Ei tuollaisella ole mitään merkitystä. Paskaa työtähän tuo on, kun ei osata tehdä kilparadalle kilpa-ajon kestävää asfalttia.
 13. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  Jokohan Mäkillä aletaan pohtia, mistä ihmeestä Ricciardolle oikein maksetaan. Ihan luokatonta suoriutumista. Ei kyllä Vettelikään vakuuttanut. Bottaksen viimeinen kierros oli puolestaan loistava!
 14. Corvair

  Formula 1 - 2022 - 5 - Miamin GP (Yhdysvallat)

  No joo, tämä. Amerikasta nyt olisi varmasti löytynyt oikeaakin vettä ja biitsiä, jos vain olisi ollut haluja.
 15. Corvair

  F1-Uutisia 2022

  Ei pikku-Schumi ole esittänyt mitään niin kummoista, että nostaisin tätä vielä Strollin edelle. Ja jos niitä viime vuosien maksukuskeja miettii, niin ilmiselvän Mazepinin lisäksi en näe että joku Sirotkin tai Ericsson olisivat esimerkiksi olleet parhaimmillaankaan parempia kuin Stroll. Ei joku...
Ylös