Jäsenen Eemeli82 uusimmat tuotokset

 1. Formula 1 - 2023 - 22 - Las Vegasin GP (Yhdysvallat)

  Se on hyvä, että kolisee tuon Stukastappenin kyljissä vähän, niin oppiipahan olemaan.
 2. Salaperäinen ketju rallikuskin mystiselle ongelmalle: "En ole ylpeä tästä"

  No nyt on draamaa: Kalle Rovanperän pahin uhkaaja paljasti kovan tiedon kulisseista. Juttu ei sisällä yhtikäs mitään kovaa tietoa kulisseista.
 3. Keski-Euroopan MM-ralli 2023

  Iltalehden toimittaja ei aivan loppuun asti ole miettinyt asiaa. Ei Rovanperän nyt aivan pisteittä tarvitse jäädä jotta Evansilla teoreettiset mahdollisuudet säilyy. Evansilla on kuitenkin vielä mahdollisuus saada 5 pistettä tästä kisasta, olettaen että pystyy huomenna kisaa jatkamaan. Mikäli...
 4. Ralliuutisia, vol 2

  Niin joo totta, Petter on kuulemma parempi hitsaaja, joten fiksumpaa että Tommi & Juha vaan ohjeistaa.
 5. Ralliuutisia, vol 2

  Tommi & Juha alkaa kohta hitsailemaan kasaan Subarun Rally1:stä Puuppolassa ;)
 6. Ralliuutisia, vol 2

  https://www.iltalehti.fi/ralli/a/572a77d2-ba90-4579-94a8-4f3a21972732 Grönholmin ja Huttusen yhteistyö tullut päätökseen. Ikävältähän tuo Huttusen tilanne näyttää.
 7. Formula 1 - 2023 - 19 - Yhdysvaltain GP

  Eiköhän se Ricciardo tarvittaessa pääse autosta vaaditussa ajassa pois, jos vaan käyttää loukkaantunutta kättä normaalisti siinä. Kun ei ole kiire autosta nousta pois, niin mitäpä sitä turhaan silloin kättä rasittamaan vielä, jos se kipua vähääkään aiheuttaa.
 8. Chilen MM-ralli 2023

  Ja Evansilta loppu takarengas. edit. Ja sit loppu toinenkin takarengas.
 9. Chilen MM-ralli 2023

  Kallekin tuli aivan sukkasillaan, jotta ei renkaat hajoa. Melko iso moka tuli kyllä rengasvalinnassa Rovikselle.
 10. Chilen MM-ralli 2023

  Helleriltä meni molemmat takarenkaat. Softeilla olevat kuskit taitaa joutua tosissaan säästämään rengasta. Tanak tulee lataamaan kovan ajan hardeilla tällekin pätkälle. edit. Katsutallakin meni toinen takarengas. Softeista ilmeisesti vaan loppuu gummi.
 11. Akropolis-ralli 2023

  On se sentään siellä. Ruudun oikeassa yläkulmassa. Tarkista että älylaite on kiinni samassa wlanissa Chromecastin kanssa.
 12. Secto Rally Finland 2023

  ^ Nuo viralliset katselualueethan on lähtökohtaisesti aina sellaisia minne pääsee ilman pätkää pitkin kävelyä, eli pysäköintipaikoilta on reitti niille järjestetty ja korkeintaan jostain ylityspaikasta täytyy pätkä ylittää. Laukaan P8:sta viime viime vuonna tuli tuonne D:lle käveltyä ja hyvin...
 13. Secto Rally Finland 2023

  Joo 6,5km siitä 9-tieltä tulee matkaa pätkälle, joten vähän on pitkä matka kävellä. Pyörällä taasen tuohon ei paljoa varttia kauempaa menis.
 14. Secto Rally Finland 2023

  Ei läpikulkua lainkaan? Edes fillarilla?
 15. Secto Rally Finland 2023

  Kyllähän nuo kelit näyttää siltä, että ei se tilanne ainakaan taida parantua peltoparkkien suhteen, riski sille että menee tienvarsipysäköinniksi on kohtalaisen suuri. Noh, itse otan maastopyörän mukaan ja suunnittelen paikkoja tässä siten, että taidan jättää auton suosiolla kauemmaksi ja...
Ylös