Jäsenen nordic man uusimmat tuotokset

 1. Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

  Itse olen vielä suhteellisen "rajoittunut" fani, joka pääasiassa seuraa pelkkää mm-sarjaa ja välillä sm-rallia. Silti jaksot ovat minulle todella mielenkiintoisia ja hyvin tehtyjä, vaikka kaikki haastateltavat ei olekaan itselle tuttuja.
 2. Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

  Kyllä Tommin jaksoa on odoteltu. Muutenkin hienoa että näitä jaksoja nyt tulee tosi paljon, onpa paljon taas materiaalia mitä kuunnella lenkeillä.
 3. Suomen MM-rallin 2023 reittispekulaatiot

  Milloin se reitti virallisesti julkaistaan? Onko vielä tietoa?
 4. Kalle Rovanperä - Pojasta polvi paranee jne

  Oliko siitä mestaruusjuhlasta vielä mitään lisätietoa missään?
 5. MM-rallikausi 2023

  Sen puoleen tilanne on vielä M-sportille ikävä, että jos tulokset tosiaan tippuu heti 16 ja 21 tasolle, niin se alkaa varmaan näkymään jo pikkuhiljaa sponsoreissakin ja alkaa vielä enemmän vaikeutumaan.
 6. Emil Lindholm

  Carlilta hyvää pohdintaa. Mutta totuus on se, että molemmat reitit ovat "huonoja" ellei käy tuuri tai taustat kunnossa. Laji on tällä hetkellä (no jonkun aikaa jo) rikki tuon suhteen, että ellei ole aivan ylivoimainen pienemmissä luokissa, niin eteneminen tapahtuu silti lompakolla...
 7. MM-rallikausi 2023

  Ralli oli (omasta mielestäni) aivan mahtavaa kausina 2017-2019. Kaikilla autoilla pysty pärjäämään ainakin yksittäisissä kisoissa ja kolmen tiimin autoilla mestaruustaistossa sekä ihan ok määrä autoja liikkeellä. Hybriditkin autoina siistejä, mutta onhan tuo tallien määrän pienuus kyllä tosi sääli.
 8. MM-rallikausi 2023

  Olisikin kova trollaus kun Virossa asuva Suninen julkaistaisiin tällä tavalla :D Mutta hienoa olisi kun Tänäk ajaisi Fordilla ensi kauden. Toisi lisäboostia sille tallille.
 9. FORMULA 1 BRASILIAN GP 2022

  Ei minun mielestä ainakaan. Ilman erikoista lähtöruudukkoa olisi ollut perinteinen jonoajelusprintti.
 10. MM-rallikausi 2023

  Oi saakeli kun alkoi fiilis nousta :) Toivottavasti tulisi vielä se Subarunkin julkistus! Rallissa sentään vanhan ajan "sekoilua" ja käänteitä näissä pitkälle loppuvuoteen asti. Formuloissa tuntuu meno pääasiassa rauhoittuneen ainakin parhaissa tiimeissä.
 11. MM-rallikausi 2023

  Toivottavasti olisi parin vuoden diili ja Lappi lunastaisi loputkin älyttömän suuresta potentiaalistaan.
 12. MM-rallikausi 2023

  Mulla ei ainakaan sivu toimi? Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi, Esupille pelkkää hyvää.
 13. MM-rallikausi 2023

  Mikä idea Thierrya on pilkata? Kokonaispisteissä Tänäkin lähellä joka vuosi. Oliko jonain vuonna jopa edellä?
 14. Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

  Ihan mielenkiintoinen oli. Tuo dubbaus harmitti.
 15. Ralliuutisia, vol 2

  Fuji-yhtymät taisi olla? Mutta siis jos miettii niin onhan tuossa se järki, että saa "samalla rahalla" molemmat merkit näkyvyyttä? Jossain luki että yhteistyössä Toyotan kanssa tehty tuleva auto.
Ylös