Jäsenen Pärre uusimmat tuotokset

 1. Rallin tulevaisuus Suomen kanavilla!

  Mitä tarkoittaa "uusi Flying Finns-dokumenttisarja"?
 2. Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

  Tämäpä täytyy kuunnella!
 3. MM Safari-ralli 2022

  Mulla on jotenkin vaikeuksia asennoitua oikein mitenkään tähän ralliin. Seuraan, toki, vaan en jotenkin osaa jännittää niin kuin muissa, normaaleissa ralleissa. Onko kenelläkään muulla samaa ongelmaa? En oikein tiedä mikä ralli se tämmönen oikein on? Sen vanhan Safarin muistan hyvin ja...
 4. Ott Tänak - Öselin hurjapää

  Vaikea uskoa kenenkään huippukuljettajista ajattelevan, että "mun on pakko voittaa joka pätkä!". Aina se on ennenkin riittänyt, että viimeisen pätkän jälkeen on hyvissä asemissa, ja kauden lopuksi kerännyt eniten pisteitä. Kaikki muu on hieromista ja kenties jopa mahtailua. Sama se on...
 5. Sami Pajari

  Ei osunut silmään tunnettuja vetomiehiä, mutta tosissaan ne on nuo muutkin ajanut. Lisäkilometrit on Pajarille hyvästä. Rutiinia karttuu ja voittamiseen tottuu. Hyvä tapa?
 6. Kotimaan rallikausi 2022

  Vaan melkoista on tuo autojen kehitys. JM Latvalan Celicalla ei ehätä parhaimmille etuvetoisille. Kyä se jostain kertoo!
 7. Kotimaan rallikausi 2022

  Oli aika persoonallinen ja poikkitaiteellinen tuotos tämä:)
 8. Sardinian MM-ralli 2022

  Esupin onnistumis% Toyotalla taitaa nyt olla 50. 2 hyvää vetoa ja 2 keskeytystä. Tämänkertainen oli kuitenkin aika kumma tapaus.
 9. Sardinian MM-ralli 2022

  Jo vain. Yleisöpätkäkin voi olla hyvä kun viitsitään nähdä vaivaa. Jäi askarruttamaan, miten ne pari terävää hyppyriä kului siinä ajettaessa? Tulikohan niihin sellainen koukunnokka kun x määrä autoja siitä oli ruovittanut? Saattoi nimittäin loppupään huimapäillä tulla sellaisia vähän...
 10. Sardinian MM-ralli 2022

  Ralli on nopeuskestävyysurheilulaji. Hyvä muistaa.
 11. Ralliuutisia, vol 2

  Hirvonen&Haapamäki Escortilla! Asiallista.
 12. Portugalin MM-ralli 2022

  Jonnen piti hänenkin näyttää kiireiseltä ja tomeralta koska TV-kuva! Toinen vaihtoehto olisi ollut tarkastella silmä kovana nuottikirjaa, tai aukoa ääntään. Se olisikin ollut hyvä lisä! Doo-ree-mii-faa-soo-laa....
 13. Portugalin MM-ralli 2022

  Joku vuosi sitten ajattelin Kallen tasonnostoa ja ihmettelin, että milloinkahan se tasaantuu. Kaikillehan niin jossain vaiheessa käy, ja sitten se alkaa laskemaan. Kalle on jotenkin onnistunut löytämään niitä kaikkien muidenkin havitteleia lisänapsuja. Siellä se nyt viipottaa, kärjessä.
 14. Portugalin MM-ralli 2022

  Kaikilla on pölyistä, mutta lähtöpaikan huomioiden Kalle myös jauhottaa kilpakumppaneitaan, eikä siinä vielä kaikki! Suninen ja Pajari on yhtämoisia leipureita luokissaan. Hämmästyttäviä ukkoja.
 15. Portugalin MM-ralli 2022

  Nämä MM-rallit tulevat minulle ihan sopivin välein. Ainoa mitä toivoisin, kenties vähän nostalgisesti, olisi se, että nimiukot- ja akat voisivat ajaa kansallisia tai vaikka kansainvälisiä kisoja aina tässä MM-rallien välillä. Kaikkea ei voi saada!
Ylös