Jäsenen Petri L uusimmat tuotokset

 1. Rallicross 2022

  Sepä se! Sähkömoottorit eivät kuulu moottoriurheiluun.
 2. Suomen radat

  Tämän takia tänne pitäisi saada menestyvä paikallinen Rata-SM sarja.
 3. Suomen radat

  Ahvenistolle etsitään uutta kumppania: https://yle.fi/uutiset/74-20000867
 4. Rata-SM 2022

  Rata sm muutti nimeä Finnish Racing Championship! https://rata-sm.fi/2022/09/29/rata-autoilun-uusi-kuninkuussarja-on-finnish-racing-championship/ Sarjassa ajaa 3 luokkaa. Sanoisin, että ihan hyvä. Noi luokat kerää eniten autoja.
 5. Suomen radat

  Erittäin hyvin sanottu! Ja varsinkin kun kyseinen rata ei ole lähelläkään Grade 1 luokitusta. Ei lähelläkään! Se ei ole edes Rata-SM kelpoinen.
 6. Suomen radat

  Spedeman nyt paukuttaa taas meneen. Oltiin aivan valovuosien päässä siitä, että tuolla mitään motogp tapahtumaa järjestettäisiin. Tai mitään muutakaan kansanvälistä tapahtumaa. Tuota syyskuun päivää ei tarvitse paljon odottaa, ei tule nimittäin tapahtumaan.
 7. Suomen radat

  Tässä kävi juuri niin kuin monta vuotta sitten kirjoitin. Lähdettiin tavoittelemaan kuuta taivaalta. Sanoin myös että tuolla ei ajeta ikinä motogp kisoja ja sanon sen edelleen.
 8. Suomen radat

  Siis eikö tuolla ole edes liputuspisteitä valmiina? Ja tuolla muka ajetaan motogp kisat ensi vuonna. Sallikaa minun pikkuisen naurahtaa.
 9. Ralliaiheiset VHS-kasetit ja DVD:t

  Tämä oli hienoa aikaa. Itseä harmittaa kun mistään ei tunnu löytyvän tuota GTV:n koostetta vuoden -89 Ahveniston Vauhtipäiviltä.
 10. Rata-SM 2021

  Jos niitä on jo suomessa 10 kpl niin hyvä. Siihen toiset 10 niin erittäin hyvä. Tosin joku 25-30 olisi paras.
 11. Suomen radat

  Bottas Ahvenistolla: https://www.is.fi/formula1/art-2000006609338.html
 12. Suomen radat

  Koronaepidemilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Pääsivät vaan ns. pälkähästä.
 13. Suomen radat

  Noilla rata-vuokrilla ei paljon ole ruuhkaa kyseisellä radalla muutenkaan. Miten näillä puitteilla olisi ajettu muka motogp kisat? No eipä niitä muutenkaan tulla ajamaan koskaan. Joten se siitä. Sivuhuomautus: Ahveniston kunnioitetulla, vaikella ja tykätyllä radalla on edelleen Suomen ainoa Fia...
 14. Hyvin näköjään huomannut kysymyksen. Ei kyllä valitettavasti ole.

  Hyvin näköjään huomannut kysymyksen. Ei kyllä valitettavasti ole.
 15. Suomen radat

  Hämeen sanomat kirjoittaa. Rata-SM ja Historic Grand Race voivat pelastaa Ahveniston "surkean kauden" elokuun alussa 7.5.2020 21:30 Päivitetty 7.5.2020 22:56 Samuli Virtanen Rata-autoiluväkeä odottaa äärimmäisen tiivis kilpailukausi elo–syyskuussa...
Ylös