Jäsenen Raikku uusimmat tuotokset

 1. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Milloin viimeksi muuten Williamssilla ollut yhtä monen voiton kuski kuin Valtsu ensi vuonna?
 2. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Jos ei mersu niin suomen mediahan nosteli Williamsin, Renaultin, Astonin(vielä joku muuko oli?) joksikin mahdollisuuksiksi
 3. Azerbaidzhanin GP Bakun radalla kaudella 2021. 4-6.6.2021. Katuratojen Autobahn.

  Totosta kyllä viime aikoina kuoriutunut oikein tyypillinen sikarikas kieroilija. Jos joskus oli jotain sympaattisuutta persoonassa niin se on hävinnyt jo kauan sitten.
 4. GT ja Protot 2021

  Ja mikä tärkeintä, Foxtail-Opel mukana, kuten Nyrbä 24H:ssa kuuluukin. Dakota ei tosin näemmä enää ole haastettelijana näissä joka toki sääli. Ja Dacia Logan
 5. Azerbaidzhanin GP Bakun radalla kaudella 2021. 4-6.6.2021. Katuratojen Autobahn.

  Sokea reettakin näkee että Bottakselle annetaan enää saattohoitoa tulevaa loppua kohti, varmastikin myös käsketty inssejä yms käyttämästä voimavaroja minkäänlaiseen Valtterin auttamiseen. Tiedä vaikka suoraan mersun johdosta tulee käskyt ja Toto marionettina tottelee.
 6. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Ja Bottaksella on kyllä tappamisen halu ollut kokonaan kateissa viimeiset vuodet. Välillä pilkahduksia parempina päivinä mutta sitten sukeltanut taas manan maille.
 7. GT ja Protot 2021

  Ei mennyt Nurmelta 2's kisa putkeen. Itse asiassa hengailin jotain muuta välillä ja jäi näkemättäkin että miksi yhtäkkiä viimeisten joukossa, kolari/ajovirhe/mikä?
 8. 2021 NTT Indycar Series

  Hopeareunus taloyhtiön muuten täysin idioottimaisessa ratkaisussa vaihtaa systeemit Dnasta Elisaan on että tosiaan kaapeli-korttiin "ilmaisena" kuuluva Viasport Urheilu HD näyttää suurimman osan Indyista/Nasseista, suorana tai sitten kokotallenteina seuraavina päivinä. Muutenhan tavannut sitten...
 9. GT ja Protot 2021

  Saakeli, en ollut kartalla että tämäkin tänään. Ei kannata enää katsoa kun suuri osa jo mennyt, onneksi pystyy sitten imsan tai vaikka burning wheelistä jälkeen katsomaan.
 10. GT ja Protot 2021

  Ei kehtaa julkkisten suuntaan mitään. Jesse sitten kolmanneksi näköjään. Välillä näytti pahemmalta.
 11. GT ja Protot 2021

  Miksi muuten Toni ei ollut tällä kertaa mukana, Edelleen neuvottelee että ajaako yleensä enää vai miten?
 12. GT ja Protot 2021

  Taitaa olla viaplayn takia tuo motorvision mykistetty kisan ajaksi, muuta en keksi. Hölmöä kun kanavasta kuitenkin mixi-paketissa maksaa. No Xbox Series X:n edgen kautta imsatv:n kuva hd:na töllöön, menee se nänkin.
 13. GT ja Protot 2021

  On muuten Motorvison-kaapelikanavankin ohjelmiin nyt merkitty tuo D24h, tosin nyt juuri kanavalta ei tule yhtään mitään, ei edes sen normiohjelmaa(?)
 14. GT ja Protot 2021

  Toivottavasti jotain duunia tekisi vielä autourheilun puolella kun tietotaitoa kuitenkin olisi vaikka kuinka. Pieni maa niin kaikki meidän alan ihmiset pitäisi olla duuneissa koko ajan.
 15. GT ja Protot 2021

  No juu, mutta tokikaan ei ole maksullista viaplayta. Tietenkin tuossa etteivät vaan sitten olisi geoblokanneet Imsa.tv:tä meikäläisiltä tuon takia.
Ylös