Jäsenen Raikku uusimmat tuotokset

 1. USA:n GP Texasissa Austinissa. 22-24.10.2021. Angloamerikkalaisen kaksoismaailmanvallan toinen osapuoli. Onko cowboyt ja tomahawkit vauhdissa🤠🐎🪓🏹

  Näinköhän Valtteri jo tuolla tapailee ensi kauden Alfan omistajia ja ehkä jopa tulevaa tallikaveria?
 2. Kuskispekulaatiot 2022

  Briteistä olisi kyllä helppo mennä Indyyn, miksei sinne menisi.
 3. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Olihan JH alussa kova punkkari, mutta toki sääli että tuli hulluksi eli meni uskoon.
 4. Kuskispekulaatiot 2022

  Se oli mielenkiintoinen huhu että Alfa voisi kohtapuoliin(ei kai ensi mutta seuraava kausi tms) ottaa Mersun moottorit. Onkohan sitten Ferrarin ja Mersun suhteet yllättävänkin hyvät?
 5. Kuskispekulaatiot 2022

  Jos VB Alfalle menee niin sitten pitää lopettaa mukavan miehen rooli ja tallin ehdottomana ykköskuljettajana vaatia auto sopiman itselle.
 6. Kuskispekulaatiot 2022

  Viaplay varmaan olisi onnessaan jos olisikin kaksi suomikuskia edelleen mukana. Voi vaan kuvitella kuinka innoissaan lypsäisivät joka pennin formulakansalta.
 7. Kuskispekulaatiot 2022

  Sääli kyllä jos ei Kimi enää uusia autoja "pääse" kokeilemaan. Eikö sitten tosiaan itse halua vai pakotettuna siirtyy pois. Tai ei usko että Alfan auto olisi kuitenkaan kilpailukykyinen.
 8. 2021 NTT Indycar Series

  Sarja huutaa kyllä voittavaa suomikuskia. On se kun näyttää niin vaikealta pusertaa joku sinne. Ja sen kuskin täytyy sitten ajaa ovaalitkin eikä olla vain mutkapelle.
 9. Kuskispekulaatiot 2022

  Tekisi ykkösillekin hyvää jos vaan kerrottaisiin aina suoraan kiertelemättä ja jäisi tämä hykyinen valehtelu ja pelleily pois. Suomalaiselle aina ollut vaikeaa katsoa tuollaista showta kun tekisi mieli huutaa "Stna sanokaa nyt suoraan mitä tapahtuu"..
 10. F1-Uutisia 2021

  Pakko yleistää sen verran että kyllähän käytännössä jokaisella isorikkaalla on joko piiloon jäänyttä rikollista toimintaa tai vähintään moraalittomasti toimittu omaisuutta hankkittaessa.
 11. Kuskispekulaatiot 2022

  Melkein brittien odotettavissa olevan itkun takia toivoisi että Valtsu jatkaisikin Mersulla. Kyllä siinä asiantuntijoiden otsasuonet pullistelisivat saarimaassa.
 12. Kuskispekulaatiot 2022

  Toki perinteisesti "huonommissa" talleissa ollut ehkä helpompi näyttää/säväyttää. Tosin ei taida Bottaksen kohdalla samalla lailla olla kun on jo ollut huipputallissta vuosia, yleensähän juuri ne pikkutalleissa sankaritekoja tekevät sitten nousevat ylöspäin, kuten toki Valtterikin aikoinaan teki.
 13. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  "Sellaista sattuu kaikille, kun itselle niin toki harmittaa" niinhän Valtteri loihenut sanomaan.
 14. GT ja Protot 2021

  Eiköhän Toyot 7-8 järjestyksessä mennä. Jos niin Lopezille ensi voitto. WRT:llä ei oikein mene vahvasti?
 15. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Valtsu ehkä kovin polkee ykkösissä?
Ylös