Sami Pajari

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3166
Sijainti
Lahti
Mitä enemmän tiukkoja kisakilometrejä Pajari saa ahmittua, sitä parempi. Se on yksinkertainen ja yleismaailmallinen totuus. Toinen yksinkertainen ja yleismaailmallinen totuus on, että ne tiukat kisakilometrit on kalliita. Mikä moisen ahminnan vain mahdollistaa, siihen suuntaan vaan.
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
636
Koko ajan tuntuu enemmän siltä, että teki joukkoineen aivan oikean valinnan. Toivotaan tietenkin kaikkea hyvää, ja mestaruuden uusimista tälle vuodelle, sekä tietty mahdollisimman paljon R5-kilometrejä alle.
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
636
Hyvä viikonloppu Samilta! Nyt kun miestä on vähän aikaa seurannut, niin on kyllä tullut käsitys fiksusta, jalat maassa olevasta nuoresta herrasta, jolle ei voi toivoa muuta kuin hyvää. Eiköhän R5 ole alla Jyskälässäkin, kun JWRC:t ei viivalla ole?
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4722
Sijainti
Event horizon
Rahallahan sitä ajoaikaa Rally2:n ratissa voi ostaa... Tiedä sitten löytyykö SUomesta avokätisiä sponsoreita vai pitääkö kysellä jotain Gazpromia ja Rosatomia....
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4960
Sijainti
Parc Fermé
Jos nyt aloitetaan siitä virheestä et ed mainitut yhtiöt tuskin ihan ensimmäisenä ovat antamassa rahoitusta Gryazinille... Niin tuskin Suomenkaan suuntaan on tulossa kovin mahdottomia mainosmiljoonia
 

RTP

Keskimääräistä mulkumpi runkkari
Liittynyt
2.9.2012
Viestit
518
Sijainti
Tallissa
Toki vastus on ollut vähintäänkin kyseenalasita
Kokonaiskilpailussa oli 2. , 17 sekuntia R5:lle hävinneenä. Ei kyllä Evo 9:llä pitäisi asvaltilla mitenkään keretä noin lähelle tuoretta R5:sta.
 
Ylös