Alpine 2022: Pinnan alla kuohuu

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
2445
Kysehän oli siitä, ettei Alpine koskaan oikeastaan edes toimittanut sopimusta allekirjoitettavaksi Piastrille ja hänen manageritiimilleen. Osapuolet olivat sopineet suullisesti muistaakseni marraskuussa sellaista, että sopimus hoidettaisin kuntoon talvikaudella ennen kisakauden alkua. Lopulta Alpine taisi antaa asian odottaa peräti toukokuulle asti, ja vasta tuolloin Piastrin joukoille selvisi, ettei Piastrille edes tarjottu kuljettajasopimusta suoraan Alpinelle vaan "kolmannelle osapuolelle, joka päätetään myöhemmin". Tämän roskasopimuksen he jättivät sitten allekirjoittamatta.
Ja tätä he kutsuvat "porsaanreiäksi" kun itse ryssivät asiansa. Ammattitason uhriutumista. 🥲
 

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
7800
Sijainti
Vantaa
Ilo huomata että joillakin löytyy vielä sentään sympatiaa Alpinea kohtaan kaiken sekoilun jälkeen kun Alonso jätti tallin hetkeksi pulaan ilman Plan B:tä nostaessaan kytkintä Aston Martinille.
Siis mitä ihmeen sympatiaa? Sinä se jaksat aina kääntää asioita nurin niskon ja milloin suututaan, raivotaan, fanitetaan ja nyt vielä symppistellään.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
4475
Ja tätä he kutsuvat "porsaanreiäksi" kun itse ryssivät asiansa. Ammattitason uhriutumista. 🥲
Porsaanreikä oli kai se, että kun Alpinen oli haettava Piastrille superlisenssiä jo alkukaudesta, ja superlisenssihakemukseen on liitettävä kylkeen virallinen, allekirjoitettu (vara)kuljettajasopimus, niin Alpine toimittikin FIA:lle väärennetyn ja allekirjoittamattoman asiakirjan. Vähemmän yllättäen tämä ns. sopimus ei sitten ollutkaan pitävä, kun sopimusriitalautakunta sai dokumentit käsiinsä. Kyseinen sopimus toimitetaan siis sinetöitynä ja se pidetään salassa siihen asti, kunnes jokin osapuoli riitauttaa sopimuksen ja sitä käsitellään sopimusriitalautakunnassa. Tästä syystä Alpinen vilunkipeli ei käynyt ilmi ennen kuin Alpine meni oikeuteen asti nolaamaan itsensä.

Tässä vielä kertauksen vuoksi Motorsportin yhteenveto sopimussaagasta:

 
Viimeksi muokattu:

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
2957
Hyvin löysivät Ocon ja Alonso toisensa radalta. Eli todella tasaväkinen tiimikaksikko kyseessä. Tässä alla hyvä esimerkki tiimikaverusten keskinäisestä väännöstä.

 

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
7800
Sijainti
Vantaa
Gaslyn IG tuottaa Hallikaiselle pettymyksen. Gaslyn, Ocon ja Leclerc on katsomassa korismatsia eli ihan ok väleissä kaverit ovat.
 
Ylös