Formula 1 - 2024 - 3 - Australian GP

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
4743
Jos saatte jostain Sky Italian selostuksen maaliintulosta, niin suosittelen katsomaan. 😅 On ainakin F1:sen instatilillä postaus!
 

Coni

Well-known member
Liittynyt
8.10.2007
Viestit
997
Kyllä toi Alonson rangaistus jakaa mielipiteitä. Ei se ollut samanlainen brake test kun vaikka Verstappen teki Hämille Saudeissa vaan poikkeava lähestyminen mutkaan häiritäkseen takana tulevaa seuraavaa suoraa silmällä pitäen, eikä ajattaakseen perään. Alonson taktiikka toimi loistavasti ja Russel ei päässyt seuraavalla suoralla ohi, mutta ei myöskään ollut lähelläkään törmätä Alonson perään.

100% motor racing. Jos ois tullut Alonson takakulmasta yli ja menny katto edellä seinään niin silloin voisi puhua, että aiheutti kolarin.
 

BJohnson

Ukrainan aseistaja 🇺🇦
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
4743
Vitut. Ruumiita tulee jos noi sallitaan. Ja kyllä, Maxin oli pahempi.
 

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
4030
Vitut. Ruumiita tulee jos noi sallitaan. Ja kyllä, Maxin oli pahempi.
Itseasiassa Saudeissa Verstappen yritti päästää Hamilton ohi kuten ohjeistettiin, mutta taktisesti ennen DRS mittausaluetta, tästä Hamiltonia ei kuitenkaan ollut infottu josta seurasi sekaannus ja Hamilton leiskautti konttiin vaikka olisi voinut mennä ohi. Ehkä Hamilton tiesi pelin hengen eikä näin halunnut antaa DRSssää. Varsinkin kun taistellaan mestaruudesta niin tälläiset temput nostavat kisakiiman ihan nextille levelille.
 

TeamVerstappen

Max Verstappen & Red Bull Racing
Liittynyt
17.1.2023
Viestit
233
Telemetriassa näkynyt Verstappenin jarrutus oli kyllä niin voimakas, että vähän huvittavaa yrittää kääntää se niin että "Verstappen vain yritti päästää Hamiltonin ohi". Tuo oli aivan selvä epätoivoinen ja törkeä "brake test" johon Verstappen sortui paineenalaisena Hamiltonin käsittelyssä, ja siitä hän sai rangaistuksenkin. Hamiltonilla tuossa ei ollut osaa eikä arpaa.
 
Ylös