Fyysisen olotilan tuntemukset ja lääkkeet

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Aika hurjaa kun fyssari raakasti alkaa vääntelemään nilkkaa ääriasennosta toiseen. :eek:
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Nyt ei ole kyse itsestä, vaan uimahallitutusta. Kaveri kaatui tikkaiden kanssa kesäkuussa mökillään ja jalka jäi tikapuiden väliin kun tömähti maahan n. 3 metrin korkeudesta. Polvi sököksi ja pari kuukautta könkkäämistä ja asperiini/lepo/ideaalisidelinjalla, kunnes pääsi magneettikuviin. Virolainen lääkäri totesi että kierrukka palasina, sivuside poikki ja eturistiside poikki. Eikä tehdä mitään, koska -55 syntynyt ja eläkkeellä.

Sanoin että mene tunnetun kuopiolaisen kirurgin luokse, joka on toiminut mm. Hiihtoliiton kanssa aikoinaan. Kaveri pääsi ko. lääkärin luokse maanantaina ja ensi viikon tiistaina on sitten tähystys KYSsissä. Oli niin iloinen siitä, että joska jalka vielä joskus menisi koukkuun ja suoraan eikä tarvitsisi linkuttaa loppuelämäänsä, että lupasi mulle neuvoista pullakahvit.:eek:
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104236
Sijainti
On earth
Olipa hankala laittaa sukat jalkaan.

Piti sitten nojatuolissa kaataa kuumat kahvit syliin. Eikä voinut tehdä mitään, paitsi odottaa koska alkaa polttamaan ihoa.
 

monotoni

New member
Liittynyt
13.11.2019
Viestit
2
Huonosti nukkunut, on jo jonkun aikaa ollut onglelmia unen laadun kanssa. Muija meni ostamaan kaikenlaisia luontaistuotteita, joiden pitäisi kuulema helpottaa. Ei huvita alkaa vetämään vahvempia nappeja ja melatoniinkin nousee toleranssi nopeasti.
 
Ylös