Antsa Rieppo
Well-known member
Tein uunissa lohta. En laittanut alppu-maustetta, vaan merisuolaa, sitruunapippuria ja sitruunaa. Perunat loxin kylkeen ja remoulade-kastiketta.
Albert on mies, joka saa fysiikan lakien vastaisesti vedenkin palamaan kokatessaan.- Hiphei, tuumaili Al-setä, kokeillaanpa voiko munaleikkurilla siivuttaa keitettyjä perunoita!
Lopputulema: Tavallaan voi* ja tavallaan ei**.
*potut kyllä pilkkoontuivat oikein nätisti
**leikkuri hajosi
Ravintola Toripöllöstä, Raumalta.Mistä voin noitaa gastronomian Pulitzerini?
Mikä kieli meni? Suomen?Viime viikolla Stockalla oli maistatuksessa näkkäripizzaa (vaiko onko se nyt sitten -pitsaa?). Oli paitsi helkutin hyvää, myös sen verran hullu idea, että päätin yrittää kokeilla ruokkia sillä itseni ja perheeni näin lauantai-illan ratoksi.
Ja arvatkaapas kuulkaa mitä. OIKEIN HYVÄÄ TULI! Kanssasyöjältänikin meni kieli mukana. Mistä voin noitaa gastronomian Pulitzerini?
Miten tuokin voi olla niiiiiin vaikeaa?Villin makuinen voikkari á la Al-setä:
- ota kauraleipäsiivu
- levitä päälle lakujuustoa
- levitä päälle avokadoa
- asettele seuraavaksi kurkkuviipaleita siihen niin
- kaksi siivua ylikypsää kinkkua, juu
- laita kaiken ylle lepäämään siivu gouda-juustoa
Sitten ääntä kohti. On elämys.
Avokado oli siinä määrin kypsää, että se oli levitettävässä kunnossa, joten sen läiskiminen heti lakujuuston päälle tuntui loogiselta. Kurkkujen pelkäsin solahtavan goudan päältä laattialle.Miten tuokin voi olla niiiiiin vaikeaa?
Avokado ja kurkku päällimmäiseksi.
Ja sieltähän niitä ei olisi löytynyt, joten ihan oikein teit :ahem:Kurkkujen pelkäsin solahtavan goudan päältä laattialle.
Sinulle tuntuu ruuanlaitto olevan rakettitiedettä ja luultavasti onnistut vedenkin polttamaan pohjaan sitä keittäessäsi.Aamiaismunani räjähtivät keitinveteen!
Tyhmempi voisi ajatella, että kananmunien keittäminen on sen verran simppeli urakka, että onnistuu jopa Al-sedältä mutta näinhän asia ei ole.