Kokkausotsikko

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Tein uunissa lohta. En laittanut alppu-maustetta, vaan merisuolaa, sitruunapippuria ja sitruunaa. Perunat loxin kylkeen ja remoulade-kastiketta.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
- Hiphei, tuumaili Al-setä, kokeillaanpa voiko munaleikkurilla siivuttaa keitettyjä perunoita!

Lopputulema: Tavallaan voi* ja tavallaan ei**.

*potut kyllä pilkkoontuivat oikein nätisti
**leikkuri hajosi
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tuli muuten jostain mieleen että vahingonilo on paras ilo.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tattikeittoa tuli "pyöräytettyä", tuossa pari päivää sitten.
 

Örfil

Guest
- Hiphei, tuumaili Al-setä, kokeillaanpa voiko munaleikkurilla siivuttaa keitettyjä perunoita!

Lopputulema: Tavallaan voi* ja tavallaan ei**.

*potut kyllä pilkkoontuivat oikein nätisti
**leikkuri hajosi
Albert on mies, joka saa fysiikan lakien vastaisesti vedenkin palamaan kokatessaan.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Viime viikolla Stockalla oli maistatuksessa näkkäripizzaa (vaiko onko se nyt sitten -pitsaa?). Oli paitsi helkutin hyvää, myös sen verran hullu idea, että päätin yrittää kokeilla ruokkia sillä itseni ja perheeni näin lauantai-illan ratoksi.

Ja arvatkaapas kuulkaa mitä. OIKEIN HYVÄÄ TULI! Kanssasyöjältänikin meni kieli mukana. Mistä voin noitaa gastronomian Pulitzerini?
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Viime viikolla Stockalla oli maistatuksessa näkkäripizzaa (vaiko onko se nyt sitten -pitsaa?). Oli paitsi helkutin hyvää, myös sen verran hullu idea, että päätin yrittää kokeilla ruokkia sillä itseni ja perheeni näin lauantai-illan ratoksi.

Ja arvatkaapas kuulkaa mitä. OIKEIN HYVÄÄ TULI! Kanssasyöjältänikin meni kieli mukana. Mistä voin noitaa gastronomian Pulitzerini?
Mikä kieli meni? Suomen?
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Villin makuinen voikkari á la Al-setä:

- ota kauraleipäsiivu
- levitä päälle lakujuustoa
- levitä päälle avokadoa
- asettele seuraavaksi kurkkuviipaleita siihen niin
- kaksi siivua ylikypsää kinkkua, juu
- laita kaiken ylle lepäämään siivu gouda-juustoa

Sitten ääntä kohti. On elämys.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Villin makuinen voikkari á la Al-setä:

- ota kauraleipäsiivu
- levitä päälle lakujuustoa
- levitä päälle avokadoa
- asettele seuraavaksi kurkkuviipaleita siihen niin
- kaksi siivua ylikypsää kinkkua, juu
- laita kaiken ylle lepäämään siivu gouda-juustoa

Sitten ääntä kohti. On elämys.
Miten tuokin voi olla niiiiiin vaikeaa?
Avokado ja kurkku päällimmäiseksi.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Aamiaismunani räjähtivät keitinveteen!
Tyhmempi voisi ajatella, että kananmunien keittäminen on sen verran simppeli urakka, että onnistuu jopa Al-sedältä mutta näinhän asia ei ole.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Aamiaismunani räjähtivät keitinveteen!
Tyhmempi voisi ajatella, että kananmunien keittäminen on sen verran simppeli urakka, että onnistuu jopa Al-sedältä mutta näinhän asia ei ole.
Sinulle tuntuu ruuanlaitto olevan rakettitiedettä ja luultavasti onnistut vedenkin polttamaan pohjaan sitä keittäessäsi.
 
Ylös