Kotimaisen median huonoimmat F1-jutut

hippi

Well-known member
Liittynyt
13.4.2009
Viestit
2682
TS:n "Kovis Marussialle neljän kisan ajaksi" -skuuppi menee heittämällä tänne, valitettavasti on kadonnut bittiavaruuden syövereihin. Toivottavasti joku otti talteen. Kilvoittelee jo tässä vaiheessa vahvasti kauden pohjanoteerauksen tittelistä.
Google on tallentanut Turun Sanomien uutisankan tänne.
 

Pahkasika

Well-known member
Liittynyt
12.1.2008
Viestit
2319
Sijainti
Oulu
Osataan sitä näköjään YLElläkin: "Kansainvälisiä parodiatilejä on tekaistu muun muassa formulakuski Sebastién Loebin--".
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3562
Ylen teksti-tv:ssä on Jochen Rindtin maaksi laitettu AUS, vaikka sen pitäisi olla AUT.
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3562
Eilen Ylen teksti-tvssä harkkojen tuloksissa Hülkenberg merkattu McLarenille.
 

azetus

Active member
Liittynyt
10.4.2009
Viestit
35
Sijainti
Jyväskylä
Kimi Räikkönen: "Mestaruuteen on vielä töitä"

On välillä kuskienkin sanomisissa vikaa? Onhan kauttakin jo kyllä niin paljon takana että luulin mestaruuden olevan jo varma.
 

80CC

Well-known member
Liittynyt
29.3.2009
Viestit
298
Maanantain Hesarissa Ari Pusa HS-analyysissään: "Saksalainen tuli renkaitten vaihtoon jo kahdeksannella kierroksella ja toisen kerran 22. kierroksella. Räikkönen ajoi siihen asti samoilla renkailla, ja hänen ensimmäinen pysähdyksensä oli vasta 24. kierroksella. Lotuksen taktiikka onnistui täydellisesti, kun Räikkönen tarvitsi tämän jälkeen enää vain yhden pysähdyksen, 34. kierroksella"

Ois kyllä ollu aikamoinen suoritus vedellä 24 kierrosta jo aika-ajossa käyteteyillä supersofteilla:alppu:
 

IWE

Well-known member
Liittynyt
22.6.2004
Viestit
2963
Mustakiikari horisee ensmmäistä kertaa vuosiin järkeviä, mutta tyrmää kuitenkin koko jutun ollen näin yhtä hukassa kuin yleensäkin.. :p

- Pirellin testiauto on kauden 2010 Renault, joka on rakennettu Enstonessa samassa pajassa kuin nykyiset Lotus-autotkin. Sieltä löytyisi kuuleman mukaan se syy, että on osattu rakentaa sellainen auto Pirellin renkaiden ympärille, joka kuluttaa niitä vähemmän. Kuulostaa aika kaukaa haetulta. Siinä vaiheessa kun hätä on suurin, niin näitä selityksiäkin haetaan vähän sieltä sun täältä, Mustakari kertoi yhdestä teoriasta MTV3 MAXin tv-lähetyksessä.
 
Ylös