Rallivuosi 2009 saatu päätökseen ja mestaruus ratkaistu vain pisteen erolla.

3. Daniel Sordo

EK:t: Sebastien Loeb (9 Pohja-aikaa) (Mikko Hirvonen 8 pohja-aikaa)

Jokeri: 0 (Petter Solbergille ei yhtään pohja-aikaa)

Onnittelut mestarille!

Ralliveikkauksesskin voittaja ratkaistiin vasta viimeisellä kierroksella ja tänä vuonna veikkauksen voitti mjs viiden pisteen erolla, keräten kaikkiaan 99 pistettä.

mjs - Vuoden 2009 rallitietäjä
:thumbup:

Onnittelut mjs:lle!

100 pisteen raja jäi tänä vuonna rikkomatta, mikä osaltaan selittynee tämän vuoden veikkausten vaikeudella.

Jaetulle 2. sijalle ylsi peräti 3 veikkaajaa samalla pistemäärällä. Murre, Jape ja Crosby.92 saivat kukin 94 pistettä.

Tällä kierroksella ei tullut yhtään täysosumaa ja vain yksi veikkaja oli veikannut Petterin voittamien ek:den lukumäärän oikein. Crosby-92 arvasi määräksi nolla, ja siitä hälle +2 lisäpistettä.

Pisteet laskettu ja jos huomautettavaa, niin virheet korjataan.

Ensi vuodelle yritän kehitellä pieniä muutoksia pistelaskuun ja jotain uutta. Tavataan näissä merkeissä ensi vuoden alussa ennen eka kisaa.

Hyviä ehdotuksia ja ideoita ralliveikkauksen järjestämisestä ensi vuodelle otetaan vastaan. Niitä voi lähettää vaikka mulle privaan tai kirjoitella vaikkapa tähän toikkiin jatkoksi.

8259
First of all I´d like to thank Go.. no niin. Menestysresepti ranskalainen-voittaa-aina kusi pahasti kintuille kesän tienoilla mutta pelasti sentään lopussa sen mitä pelastettavissa oli. Toivottavasti sillä reseptillä ei enää ensi vuonna pärjätä tässä veikkauksessa, fly Hirvoska fly!

-Japé-

Liittynyt
18.11.2005
Viestit
1290
Onnittelut tittelistä mjs!

Micaelille kiitokset rallitietäjän järjestämisestä. Hienoa, että oli paljon veikkaajia mukana ja kilpailu tasaisempaa kuin itse MM-sarjan ladulla ;)

Corsica
Ei sitä parempiaan olisi voittanut, vaikka olisin muistanut osallistua kauden avaukseen. Onnittelut voittajalle ja kiitoksia veikkauksen järjestämisestä:thumbup:

Rallimestaruus ratkesi tosin pienemmällä marginaalilla. :frank:

Mutta joo, vedin kohtuu tuloksen. Onnittelut mjs:lle ja kiitokset Micaelille järjestämisestä. :thumbup:

iceman1988

Liittynyt
1.7.2008
Viestit
1415
Onnittelut mjs:lle mestaruudesta! Ensi kaudella toivottavasti oma 17. sija paranee huomattavasti ja mestaruudestakin olisi mukava taistella kauden loppuun asti.

Micaelille paljon kiitoksia rallitietäjän järjestämisestä! Mielenkiintoinen veikkaus ja hienoa, että tämä jatkuu ensikaudellakin. Laajemminkin voisi olla näitä eri sarjojen veikkauksia tällä foorumilla, vaikka nykyisessäkään tarjonnassa ei ole mitään vikaa.

Onnittelut Sebastien Loebille ja Citroenille maailmanmestaruuksista! Toivottavasti ensikausi päättyy sitten Mikko Hirvosen mestaruusjuhliin ja Sebastien Loebin 6 maailmanmestaruuden pituinen MM-putki katkeaa. Tälläkin kaudella oli jo vallanvaihto lähellä. Molemmilla herroilla on kykyjä voittaa vielä useita mestaruuksia ja he tuntuvat olevan myös olevan selvästi muiden yläpuolella.

mjs

Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8259
Tosiaan pitää täältä mestaruussaunan lauteilta vielä huikata kiitokset Micaelille kisan järjestämisestä, ja toivottavasti homma jatkuu ensi vuonnakin niin onpahan sitten ensi kaudellakin taas jotakin jännitettävää kun sen oikean MM-mestaruuden osoitehan on jo nyt tiedossa. Samoin kiitokset lähtee myös kanssakilpailijoille.

Ja seuraavaksi lähden tästä sitä voittopokaalia kylvettämään.