Kallion viimeinen vuosi

Mietiskelijä

Active member
Liittynyt
21.5.2009
Viestit
32
Sijainti
Suomi
Taitaa olla Mika Kalliolla edessä viimeinen vuosi MotoGP:n kuninkuusluokassa:eek!:
Onko muita samaa mieltä olevia keskustelijoita kuin minä Mietiskelijä :eek:
Perusteluni ovat, että uusia kovia nimiä on tulossa mukaan, joiden kanssa Mika on ollut hätää kärsimässä pikkuluokissa kuluneina vuosina:(
Ja onhan kunkkuluokassa jo tukku entuudestaan Mikaa nopeampia kuskeja:mad_old:
 

Joppe_001

Well-known member
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
3764
Sijainti
Tois pual jokkee
Hmmm...en nyt tiedä onko Mika ollut "hätää kärsimässä" kenenkään muun kuin Stonerin kanssa. Viime kausi ei lupaavan alun jälkeen mennyt ihan nappiin, mutta kyllä mä uskon että hänelle sieltä paikka löytyy tulevaisuudessakin. Ja onhan tässä koko kausi aikaa tehdä asia selväksi myös tallipääliköille.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3338
Sijainti
Lahti
Kylläpäs sitä nyt maalaillaan piruja seinille. Kilpailu on kovaa, miehet rautaa, laivat puuta jne. Hädän kärsimisestä on vaikea puhua mitään. Tilanteet vaihtelee niin nopeasti. Simoncelli oli vielä pari vuotta sitten hurja hongankolistaja vain, mutta nousi yhtäkkiä kuumaksi kuin saunankiuas. Hiroshi A. voitti viime vuoden 250-luokan MM:n, ja Kotarilla olivat Mikan kanssa jokseenkin tasavahvoja, jos ei Kallio jopa hitusen parempi. Ei näistä osaa sanoa. Kuka tietää vaikka Barbera olisi aivan yliverta MotoGP:ssä, ja Simoncellille tulisi kaatumatauti?

Kallio on ollut tasaisessa nousussa, ainakin minun mielestäni, koko uransa ajan. Viime vuosikaan ei siitä tehnyt poikkeusta, vaikka kausi olikin epätasainen. Jos vain ehjänä pysyy ja pelit pelittää, voipi olla fabulous fourin-fiven jälkeen heti seuraavassa porukassa. Paha semmoista on luokasta ulos potkia.
 

oopi

Well-known member
Liittynyt
27.9.2006
Viestit
71
En minäkään näe Kallon menossa mitään laskusuhdannetta vielä. Pitänee vain toivoa, että manageri kuvioon tulee joku selvennys, että poikaa ei vielä ihan potkukelkalla neuvottelupöydässä. En nyt sitte tiedä oliko tämä edellinen Kalliota itseään parempi, mutta hyvä manageri on aina paikallaan näissä kuvioissa.

Jos ei tule ihme esteitä, niin yhden kisan käyn joka tapauksessa katsomassa. Eniten kiinnostais Misano tai Brno, mutta voipi olla, että joutuu sortumaan helpoiten saavutettavaan eli Sachsenringiin.
 

Zaipper1

Well-known member
Liittynyt
28.1.2010
Viestit
83
Uskon että Kallio ajaa Moto gp:ssä vielä useammankin vuoden ajan, mutta en usko että Kalliosta koskaan tulee moto gp:n maailmanmestaria. Sääli sikäli että pikkuluokissa mestaruuteen oli täydet mahdollisuudet mutta aina jotain meni pieleen. Nyt joudumme odottamaan uutta suomalaista road racingin mm-sarjaan että vielä saisimme mestaruuden Suomeen.
 

Joppe_001

Well-known member
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
3764
Sijainti
Tois pual jokkee
Omasta mielestä se, että pystyy vaikuunnuttamaan asemansa MotoGP:ssä on suurempi saavutus kuin pikkuluokan mestaruus. Arvostan suuresti sitä että näinkin pienestä maasta ja tällä kotimaisen moottoriurheilun tasolla pystyy lahjakkaimmat raivaamaan itsensä lajin huipputasolle. Sitä ulkomaillakin ihmetellään että miten pienestä pohjolan tuppukylästä voi vuosi toisensa jälkeen tulla niin hyviä kuljettajia. Harrastajamäärät on kuitenkin niin paljon pienemmät kuin muualla.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Näyttääkö Eurosport tänä vuonna Motogp:tä?
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3338
Sijainti
Lahti
Aina voi hankkia Nelosen maksullisen urheiluerikoisen. Niinhän ne toivovat. Kovasti yrittävät kaikkialla ohjailla kuluttajia milloin mihinkin haluamaansa suuntaan, ja samalla ruohonjuuritasolla tehdään töitä sen eteen, että ei tarvitse kulkea kenenkään talutusnuorassa, ja maksaa siitä. Ei tarvitse arvata kahta kertaa, mitä linjaa ja myyräntyötä minä kannustan. Ja turha tulla minulta kysymään, että "mitenkä sinä sitten nämä asiat järjestäisit?". En minä tiedä. Sanon vain, että häppeisivät kelvottomat! Ahnehtijat. Lähes kautta linjan.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Ihan periaatteesta en maksa Neloselle senttiäkään. Ennemmin muutan vaikka Englantiin kattomaan Eurosportia. Silloin, kun maikkari teki temput formuloille niin otin paketin, jossa on RTL vaikken ymmärrä saksaa. Tuleepahan ainakin halvemmaks kuin maikkarin paketti. No eiköhän motogp-lähetyksiinkin noita streameja löydy.
 

oopi

Well-known member
Liittynyt
27.9.2006
Viestit
71
Ihan hyvin noita lahetyksia seuraa "Dein *chwanz ist wunderbar" - Saksallakin ja Alex Hoffman on luultavasti kommentoimassa ensi vuonnakin joten kommentitkin ihan asiantuntevia. Viela pitaa pari paivaa odotella, etta saadaan ensimmaiset naytot vauhdista tuloslistaa....Odottavan aika on pitka...
 
Ylös