Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
Paska Suomi. Ansaitseekin hävitä jos pelaa surkeimmat ottelut välierässä ja pronssipelissä vaikkei se Ruotsille häviäminenkään tämän parempaa peliä ollut.

Suomi:
1. Surkea ylivoima
2. Alivoima välillä mitä sattuu
3. Kiekkoa ei saada millään maaliin

Voiko näillä eväillä voittaa ? Melkoinen ihme täytyy tapahtua jos Suomi meinaa pronssiset mitalit kaulaansa saada. :jaska:

Helsinki
Neljän minuutin ylivoima ja loistava tilanne tasoittaa peli, mutta mitä tekeekään Suomen "huippu"joukkue? Ryssii syötön ja aiheuttaa itsensä vielä tukalampaan tilanteeseen. :eek:
Nyt alkaa näyttää paremmalta! :) Suomihan on päässyt todelliseen hurmokseen! :ahem:

29660
Jollain slovakialaisella formulafoorumilla käydään epäilemättä juuri kiivasta keskustelua moderointilinjasta. :D

Toisaalla
Voi olla tyytyväinen ronssiin...ja tähän kolmanteen erään. Siinä oli apinanraivoista taistelua.

Slovakialla oli kyllä aika tyhjä takki ja ilman meitin jellonien avustusta eivät varmaan olisi päässytkään tuohon tilanteeseen. (3-1 johtoon)

Kyllähän tässä tietysti kävi jonkinlainen flaksikin (kaaviot ja silleen).

Onneksi olkoon Jellonat. Tulos oli hyvä. Suoritukset vaihteli...aivan karmeasta hyvään...ja tässä viimeisessä erässä jopa loistavaan nousuun "sillan alta".