Uutisia, lööppejä, ajankohtaista - kesä 2010

  • Viestiketjun aloittaja Olga
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Keskisellä taas uusi rakas Afrikasta: Äitikin tulee Suomeen

13.06.2010 10:07
Vesa Keskinen on löytänyt uuden ihastuksen Afrikasta.
Vesa Keskinen kutsui ghanalaisen mallin luokseen äitinsä kanssa.

Vesa Keskinen on tällä hetkellä onnellinen mies. Hänelle on tulossa uusi rakas Afrikasta. Mies on niin rakastunut, että hän kuittaa kaikki edelliset seikkailunsa syrjään.

– Tiedän, että suhteeni on täysin oma asiani. Haluan kuitenkin kertoa avoimesti uudesta suhteestani, jotta ilkeämielisiltä huhuilta vältyttäisiin, Vesa Keskinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Keskistä on seurannut huono onni naissuhteissa koko elämänsä ajan. Mies myöntää reilusti, että vika on ollut enimmäkseen hänen rakkaudestaan työhönsä. Uuden naisystävän etsimisessä auttoi eräs suomalainen liikemies, joka löysi Vesan toivomuksesta mielitietyn Ghanasta, Afrikasta.

– Hän on älykäs, kaunis ja päättäväinen nainen.

Ghanalainen kaunotar työskentelee mallina.

– Olemme olleet vasta parisen viikkoa tiiviisti yhteydessä tekstiviestein, puhelimitse ja sähköpostitse. Suhteemme on siis ihan alussa. Hän on aloittanut mallinuransa jo 10-vuotiaana pikkutyttönä. Eli on siis jo alansa ammattilainen. Viisumit tilasin viime perjantaina. Suomalainen sauna ja laadukkaat animaatiovideot odottavat.

Kaunottaren äiti tulee esiliinaksi. Keskistä hieman huvittaa ajatus, mutta mies on silminnähden tyytyväinen.

– Naisystäväni äiti haluaa olla tyttärensä turvana. Toki hän on tervetullut. Luvassa on uusi, hieno kokemus elää tyttären ja äidin kanssa yhdessä samassa talossa. Eipä ole ennemmin koettu, mutta siitäkin taas selvitään. Kulttuurimme ovat vaan niin erilaisia. Äiti ei sitten nuku samassa huoneessa kanssamme.

Seuraavaksi Keskinen järjestää Suomen suurimman ilmaisen eläkeläistapahtuman 16.-17. kesäkuuta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)
Niin tuota...minkäköhän ikäinen tämä tyttö on?
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
:eek:

Iltalehti sanoi:
Jarilta leikattiin väärä polvi
Maanantai 14.6.2010 klo 05.34 (päivitetty klo 09.42)

Hämmästys oli suuri, kun Jari Kettunen vilkaisi jalkaansa leikkauksen jälkeen.

PAIKKA Harvinainen vahinko sattui viime torstaina Riihimäen aluesairaalassa.
- Herättyäni vedin vähän peittoa pois ja rupesin katsomaan, että kylläpä on siististi leikattu, kun ei mitään näy, Jari Kettunen, 19, kertaa.

Puudutusaineen ja kipulääkkeiden vuoksi Jarin olo oli vielä sen verran tokkurainen, ettei hän heti ymmärtänyt, mistä on kysymys.

- Kyllä siinä hetki meni. Katsoin ensin ihastellen, mutta sitten rupesin miettimään, että eihän voi olla mahdollista, ettei jää mitään jälkeä. Lopulta välähti mieleen, että olisiko leikattu väärä polvi. Vedin peiton pois toisenkin jalan päältä ja huomasin oikean polven olevan siteessä, riihimäkeläinen Kettunen kertaa.

Hoitajakin yllättyi

Jari ei ollut uskoa silmiään, joten hän pyysi hoitajan paikalle.

- Kysyin, että olenko minä niin lääketokkurassa, etten erota oikeaa vasemmasta, vai onko minulta leikattu väärä jalka. Hoitajan suu loksahti auki, eikä hän hetkeen saanut sanaa suustaan. Haettuaan potilaskansioni hän joutui myöntämään, että tällainen vahinko on käynyt.

Tapaus sattui torstaina Riihimäen aluesairaalassa.

Lue Jarin koko tarina maanantain Iltalehdestä!
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Luulisi,että leikatessa olisi huomanneet ettei mitään vikaa polvessa ollut.:confused:
Aamulehti sanoi:
Leikkaava lääkäri toteaa, että salibandya ja lentopalloa harrastavan Kettusen oikea polvi olisi pitänyt joka tapauksessa leikata jossain vaiheessa nivelkierukkavaurioiden vuoksi, joten vahinko ei ollut lääkärin mukaan suuri.

- Jos oikea polvi olisi ollut täysin terve, se olisi huomattu leikkausvaiheessa ja homma olisi jätetty siihen, lääkäri puolustautuu.
Eipä sekään kunnossa tainnut sitten olla.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/181574.shtml
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Niin tuota...minkäköhän ikäinen tämä tyttö on?
Keskisen ei kauppaansa tarvitse mainostaa. Pysyy julkisuudessa milloin milläkin asialla ja poppoo vaeltelee katsomaan julkkiksen kauppaa. Aikamoinen säästö markkinointikuluissa.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Kellään ei ollut tätä kaveria ikävä.

HS.fi sanoi:
Miehen ruumis virui savupiipussa 19 vuotta
14.6.2010 11:18 | Päivitetty: 14.6.2010 15:29
A A
STT
Muumioitunut mies löytyi savupiipusta Vantaan Veromiehessä. Vainaja oli ehtinyt virua kymmenen metriä korkean piipun pohjalla 19 vuotta.

Vainaja löydettiin, kun rakennusmiehet olivat purkamassa vanhaa savupiippua.

Poliisi on lähes varma, että vainaja on 1953 syntynyt mies. Kyseessä olisi poliisin vanha tuttu, joka oli esimerkiksi tuomittu omaisuusrikoksista.

"Poliisi tutkii, onko mies laitettu piippuun vai onko hän joutunut sinne itse", sanoi rikoskomisario Juha Juurinen Itä-Uudenmaan poliisista maanantaina.

Oikeuslääketieteellisten tutkimusten tuloksia odotetaan tällä viikolla.Mies oli jo ehditty julistaa kuolleeksi.

Savupiippu ei ole ollut käytössä pariinkymmeneen vuoteen. Poliisin mukaan piippu on tapahtumahetkellä ollut todennäköisesti jo pois käytöstä. Valimotiellä sijaitseva teollisuusrakennus on tällä hetkellä Lassila & Tikanojan hallinnassa.

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta esitutkinnan. Asiasta kertoivat ensin iltapäivälehdet.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Miten vitussa hallitus tämän nyt selittää :mad_old::mad_old:

Veroale tulee, mutta kuluttajan hyöty jää olemattomaksi
julkaistu tänään klo 06:13, päivitetty tänään klo 07:25

Osa ravintoloista pitää hintansa kuunvaihteessa ennallaan vaikka ravintoloiden arvonlisävero kevenee. Taloustutkija arvioi, että veroalen hyöty jää kuluttajille olemattomaksi. Ravintoloiden alv laskee kuun vaihteessa 22:sta 13:een prosenttiin.

Ravintola-alan äänekkäästi ajama arvonlisäveron alennus toteutuu heinäkuun alussa, mutta osassa ravintoloista mikään ei tuolloin muutu. Hinnat pysyvät ennallaan keskeisilläkin paikoilla olevissa ravintoloissa, esimerkiksi Linnanmäen ja Särkänniemen huvipuistoissa.

- Olemme jo kauden alussa päättäneet, mitkä meidän hintamme ovat. Niillä mennään tämä kausi läpi, täysin riippumatta siitä mitä arvonlisäveroprosentille tapahtuu, pamauttaa Linnanmäen toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Tilanne on nurinkurinen, sillä ravintola-alan oma etujärjestö MaRa suosittaa, että ravintolat vievät arvonlisäveron alennuksen heinäkuun alussa suoraan hintoihinsa.

McDonalds laskee osan hinnoista
Myöskään hampurilaisketju McDonalds ei alenna hintojaan heinäkuun alussa kautta linjan. Sen sijaan McDonalds pudottaa muutamien suosituimpien annostensa hintoja, joka ketjun mukaan riittää veroalen viemiseksi hintoihin.

Kuluttajaliitto on tyrmistynyt siitä, että kaikki ravintolat eivät aio laskea hintojaan arvonlisäveron verran. Myöskään selitys hinnan aiemmasta laskemisesta ei vakuuta.

- Kyllä meidän täytyy lähteä siitä, että hintapolitiikka on joka paikassa yhtä avointa. Kaikkien pitää huomata, että hinnat laskevat ensimmäinen heinäkuuta alv-alen verran, vaatii Kuluttajaliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Krista Kiuru.

Kuluttajaliitolta ei heru ymmärrystä myöskään McDonaldsin menettelylle.

- Valikoitu alennus tuntuu oudolta. Ihmisten on mahdoton seurata, mitä tuote maksaa, Kiuru jatkaa.

Kuluttajalle hyöty vain pieni
Jyrkimpien arvioiden mukaan veroalen vaikutus hintoihin voi jäädä ravintoloissa yhtä vähäiseksi kuin taannoin parturi-kampaamoissa. Taloustutkija uskoo, että hintojen lasku jää olemattomaksi.

- Hinnanmuutos jää yhtä pieneksi tai jopa pienemmäksi kuin parturialalla. Parturialallahan muutos jäi neljäsosaan siitä mitä se olisi pitänyt olla, sanoo taloustieteen professori Matti Virén Turun yliopistosta.

Kuluttajatutkimuskeskuksen mukaan viimevuotinen ruoan arvonlisäveron alennus ei päätynyt kauppiaiden taskuihin. Virén uskoo, että ravintoloissa käy kuitenkin toisin, koska markkinatilanne on niissä samansuuntainen kuin parturi-kampaamoilla.

- Täytyy muistaa, että yleensä kahviloilla ja ravintoloilla on jonkinlainen monopoli alueellaan, selittää Virén.

Ravintolat onnistuivat lobbauksessaan
Viréniä ei vakuuta myöskään ravintola-alan etujärjestön MaRan keräämä lista, jossa 3 600 ravintolaa on sitoutunut alentamaan hintojaan kun vero laskee. Suomessa on noin 10 000 ravintolaa.

Professorin mukaan jo ulkomaiset esimerkit osoittavat, että ravintoloiden veroalet eivät ole juuri hintoja laskeneet.

- Ranskassakin hotelli- ja ravintolaliitto sitoutui voimakkaasti muutokseen, mutta käytännössä se jäi pieneksi, hän sanoo.

Professorin mielestä ravintoloiden arvonlisäveron laskeminen ei ylipäätään ollut järkevää, koska valtion taloudessa on paha alijäämä.

- Tiedämme tasan tarkkaan, että ensi vuonna tulee hirveä paine verojen nostamiseen. Tuntuu älyttömältä, että nyt lasketaan veroja ja ensi vuonna niitä joudutaan nostamaan moninkertaisesti. On vaikea uskoa, että tämä jäisi pysyväksi muutokseksi, sanoo Virén.

- Ainoa mihin tämä vaikuttaa on ravintoloiden kannattavuus. Siinä mielessä ravintolat ovat onnistuneet lobbauksessaan hyvin.

YLE Uutiset / Antti Pilke
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Kuten jo yleisellä puolella totesin. Nyt pitäisi kuluttajien äänestää jaloillaan ja valita paikkoja jossa veronalennus menee suoraan hintoihin. Mutta aivan varmasti emme niin tee - eli annamme ravintoloiden nostaa katteitaan.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
No mikä hyöty näillä veronalennuksilla sitten on? Parturiale, ruoan alv ja nyt tämä veronale? Verokanta pienenee, yritysten voitot suurenee ja kansa maksaa.

Kyllä on mahtavia nämä Kataisen aivopierut. No nostetaan sitä energiaveroa niin että tuntuu.:ahem:
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
No mikä hyöty näillä veronalennuksilla sitten on? Parturiale, ruoan alv ja nyt tämä veronale? Verokanta pienenee, yritysten voitot suurenee ja kansa maksaa.

Kyllä on mahtavia nämä Kataisen aivopierut. No nostetaan sitä energiaveroa niin että tuntuu.:ahem:
Eipä nyt syytetä Käteistä. Eihän se mistään päätä mitään, vaan eduskunta. Syytetään siis eduskuntaa.:ahem:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös