Uutisia, lööppejä, ajankohtaista - kesä 2010

  • Viestiketjun aloittaja Olga
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Karumpi homma toi chileläisten kaivosmiesten tilanne.

Varmaan menee noilla 33 ukolla nelisen kuukautta oikein rattoisasti korttia pelaten tollasessa 50 neliön huoneessa, jossa lämpötila on 35 astetta. :eek:

Tuolla varmaan katselisi Big Brotheria ihan mielellään.
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
TUKHOLMA. Ruotsissa kahta naista edustava asianajaja valitti perjantaina päätöksestä, jonka mukaan Wikileaksin perustajaan Julian Assangeen kohdistuvia syytöksiä tutkitaan pelkkänä ahdisteluna.

Asianajaja Claes Borgström haluaa, että tapauksia tutkitaan kahtena raiskauksena. Asianajajan mukaan toiseen raiskaukseen liittyy myös seksuaalista ahdistelua.

"Pyydän, että esitutkinta aloitetaan uudestaan ja että epäily koskee raiskausta molemmissa tapauksissa", Brogström sanoo.

Assange joutui alun perin epäillyksi raiskauksesta ja seksuaalisesta ahdistelusta. Syyttäjä päätti kuitenkin aloittaa esitutkinnan vain seksuaalista ahdistelua koskevasta ilmoituksesta ja lievensi siinäkin tutkintanimekkeen ahdisteluksi.

Toista ilmoitusta ei tutkita, sillä kuulustelujen sisältö ei syyttäjän mukaan tue epäilyä, että tapaukseen liittyisi rikosta.

Assange on kiistänyt rikosepäilyt ja sanonut, että häntä on varoiteltu seksiansojen kaltaisista mustamaalausyrityksistä.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Asianajaja+Wikileaksin+Assangen+syytteitä+tutkittava+raiskauksina/1135259673646

Assangen tapaus näyttää pysyvän otsikoissa vielä jonkin aikaa. Naisten toiminta asian ilmoittamisen yhteydessä eli neuvon kysyminen poliisilta, on keino välttää syyte väärästä ilmiannosta paikkansa pitämättömän raiskausyytöksen esittämisen perusteella. Poliisilla on velvollisuus itse aloittaa esitutkinta neuvojen kysymisen jälkeen ja päivystävä syyttäjä katsoi aiheelliseksi käsitellä tapausta kahtena raiskausepäilynä. Asianajaja voi vaatia tämän alkuperäisen rikosnimikkeen palauttamista (pääsyyttäjän ratkaisun kumoamista ja uutta esitutkintaa) ilman, että naisten katsottaisiin syyttävän Assangea raiskauksesta.

Kärhämä Assangen naisten välillä on molempien naisten osalta ilmeisesti lähtenyt liikkeelle Assangen haluttomuudesta käyttää kondomia. Esitutkinnan jälkeen tuomioistuimessa selvitellään aikanaan sitä, oliko Assangen käyttäytyminen siinä määrin asiatonta, että hän syyllistyi johonkin rikokseen.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Voi jessus sentään taas. Assange ei suostunut käyttämään kumia, ei siis saanut naisilta vaikka mankui => rikosilmoitus ja tutkinta koska kaveri sattuu keikkumaan otsikoissa tällä hetkellä. Samaa tapahtuu maailman baareissa jatkuvasti. No, tutkikoot sitten mutta minä uskon Assangea kuten Vainion Marttia - syytön kunnes toisin todistetaan todistein.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Kyse lienee siitä, mitä tapahtui sen jälkeen kun Assange kieltäytyi kumin käytöstä.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olkiluodon mielenosoitus vaikeuttaa liikennettä
Lauantai 28.8.2010 klo 07.28 (päivitetty klo 09.37)

Mielenosoitus valtatie 8:n ja Olkiluodontien risteyksessä Eurajoella vaikeuttaa liikennettä. Häiriöitä voi poliisin mukaan aiheutua koko päivän ajan.

Arviolta satakunta mielenosoittajaa tukkivat autojen pääsyä ydinvoimalaan ja sieltä pois. Paikalla on myös poliiseja, ja paikalle virtaa kaiken aikaa lisää aktivisteja.

Poliisi on osoittanut mielenosoituspaikaksi risteyksessä olevan levikkeen, mutta ihmisiä parveilee myös valtatiellä. Varhain aamulla alkanut mielenosoitus on sujunut tähän saakka kaikin puolin rauhallisesti.

Poliisi rauhoittaa Olkiluotoon vievän tien, sillä se on paikan ainoa tie.

STT
Onkohan siellä asialla tyyppi, joka tännekin postaili niitä Olkiluoto-juttuja?
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Onkohan siellä asialla tyyppi, joka tännekin postaili niitä Olkiluoto-juttuja?
Se tyyppi tais olla tämä Vesa Noroviita, joka on näemmä tehtaillut koomisia videoita enemmänkin. Eurajoella asuva tuttuni kertoi tästä mielenosoituksesta jo heinäkuun alussa. Silloin oli puhe, että sinne tulisi tuhansia hihhuleita. No on niitä kuulemma vielä paikalle matkalla.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Jos joskus möötetään Berliinissä niin nyt taisi löytyä sopiva paikka.

HS sanoi:
Ihmislihalla markkinoiva ravintola kuohuttaa Saksassa
27.8.2010 22:41 A A
HELSINGIN SANOMAT

Berliinissä syyskuussa avattava ravintola on aiheuttanut kohua Saksassa vihjaamalla kotisivuillaan, että ravintolan ruokalistalle tulee tarjolle ihmislihaa, kertoo saksalainen Der Spiegel -lehti verkkosivuillaan. Lehden mukaan ravintola on myös pyytänyt ihmisiä lahjoittamaan ravintolalle ruumiinosiaan.

Ravintola kertoo tarjoavansa "Wari-keittiön" mukaista ruokaa, mikä viittaa Amatsonin sademetsissä Brasiliassa eläneeseen kannibaaliheimoon.

Paikalliset poliitikot, jotka ovat saaneet lukuisia valituksia ravintolasta, pitävät ravintolan mainoksia mauttomana pr-temppuna. Flimé-nimisen ravintolan mainoksia on julkaistu useissa berliiniläisissä paikallislehdissä.

"Terveystarkastuksen jälkeen voit päättää, minkä ruumiinosasi haluat lahjoittaa meille", ravintolan verkkosivuilla kerrotaan. "Ravintola maksaa lahjoittajille ainoastaan sairaalakulut ja päättää, mihin ruumiinosia käytetään", teksti jatkuu.

Ravintola kertoo myös etsivänsä palkkalistoilleen "avaramielistä kirurgia".

Ravintola on ilmoittanut avaavansa ovensa syyskuussa, mutta sen osoitteesta ei ole mitään tietoa. Tämä on lisännyt epäilyjä, että koko tempaus on mauton huijaus tai mainostemppu. Spiegelin verkkosivujen keskustelupalstalla ravintolan edustaja on kuitenkin kiistänyt, että kyseessä olisi petkutus.

Kristillisdemokraattien parlamentaarikko Michael Braun kertoi Bild-lehdelle saaneensa ihmisiltä useita närkästyneitä sähköpostiviestejä.

"Uskon, että tämä on vitsi, mutta se on joka tapauksessa kuvottavaa," Braun sanoi.

Bild-lehti puolestaan kuvasi ravintolan verkkosivuja "mauttomaksi julkisuustempuksi".
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Lentäjä painoi väärää nappia - matkustajat kauhistuivat
Lauantai 28.8.2010 klo 06.40

Väärää nappia painanut lentäjä säikäytti koneen matkustajat pahanpäiväisesti.



(ZUMAWIRE.COM)Matkustajat kokivat kauhunhetkiä British Airways -lentoyhtiön lennolla Lontoosta Hong Kongiin. Kone oli Pohjanmeren yllä, kun äkkiä matkustamossa kuului automatisoitu kuulutus:

- Tämä on hätäkuulutus. Saatamme pian joutua tekemään hätälaskun veteen.

Koneen 275 matkustajaa ehtivät jo varautua pahimpaan, kunnes miehistö kiirehti korjaamaan, että kyse oli väärästä hälytyksestä. Koneen lentäjä oli erehdyksessä painanut nappia, joka päästi kuulutuksen ilmoille.

- Ihmiset olivat kauhuissaan. Me kaikki luulimme kuolevamme. He sanoivat, että lentäjä painoi väärää nappia, koska ne olivat niin lähellä toisiaan, Michelle Lord kertoi The Sun -lehdelle.

British Airways on pahoitellut tapahtunutta.

IL
:D Aprillia!!!
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
18-vuotias narautti liettualaisliigan
Lauantai 28.8.2010 klo 14.04
Kultaliikkeen ryöstö selvisi neuvokkaan 18-vuotiaan avulla.

Poliisi palkitsi nyt 19-vuotiaan Kalle Kauppisen lauantaina ansioituneena siviilinä.

Kalle Kauppinen opiskeli turvallisuusalaa Kainuun ammattiopistossa, ja oli 8. joulukuuta 2009 Iisalmessa suorittamassa opintoihinsa kuuluvaa työharjoittelua. Työvuoron päätyttyä Kauppinen käveli autolleen pimeässä yössä vartiointiliikkeen pihalla kun hän havaitsi oudon auton.

- Kuulin ensin auton äänen, mutta en tiennyt, mistä se kuuluu. Sitten huomasin auton, joka oli käynnissä, mutta siinä ei ollut valoja päällä eikä kuskia näkynyt missään, Kauppinen kertaa tapahtumia.
Iltalehden uutinen kokonaisuudessaan.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Poliisi on ottanut kiinni useita mielenosoittajia Eurajoella Olkiluodossa ja vienyt heidät Rauman poliisiasemalle.

Satakunnan poliisin mukaan lauantaina iltapäivällä kahden aikaan kolmisenkymmentä mielenosoittajaa eteni Olkiluodontietä pitkin. Mielenosoittajat eivät noudattaneet poliisin useita kertoja antamia käskyjä poistua tieltä, jonka seurauksena heidät otettiin kiinni.

Mielenosoittajia odottaa rangaistusvaatimus niskottelusta poliisia vastaan.
.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Maksaakohan BA aiheutuneet housupyykit?
En tiiä, mut tuli vaan mieleen, että jos on jotain suunnitelmia tyyliin "jos tietäisin kuolevani viiden minuutin päästä niin viimeisenä tekonani..." ja jos suunnitelmat liittyisivät siihen viereisen penkin viehättävään naaraaseen niin olis siinä kova työ esittää nukkuvaa koko loppumatkan Hong Kongiin sen jälkeen, kun käsi on vaellellut ties missä ja......mitenkä mulle nyt tämmönen tulikin mieleen :rolleyes:
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
En tiiä, mut tuli vaan mieleen, että jos on jotain suunnitelmia tyyliin "jos tietäisin kuolevani viiden minuutin päästä niin viimeisenä tekonani..." ja jos suunnitelmat liittyisivät siihen viereisen penkin viehättävään naaraaseen niin olis siinä kova työ esittää nukkuvaa koko loppumatkan Hong Kongiin sen jälkeen, kun käsi on vaellellut ties missä ja......mitenkä mulle nyt tämmönen tulikin mieleen :rolleyes:
Ettet vaan ollu mukana?
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Ilta-Sanomat sanoi:
Neljää miliisiä syytetään kidnappauksesta

Neljän venäläismiliisin epäillään siepanneen miehen Moskovassa.

Tapaus paljastui, kun vaimo näki maastopukuisten miesten sullovan aviomiestään tuntemattoman auton tavaratilaan ja teki hälytyksen.

Siepattu löytyi hengissä väärennetyin rekisterikilvin varustetusta autosta. Sieppauksesta epäillyt pidätettiin, je he paljastuivat Moskovan pohjoislaidalla työskennelleiksi miliiseiksi.

Miliisejä syytetään kidnappauksesta, kertoi syyttäjäviranomainen Eho Moskvy -radiolle. Sieppauksen syytä ei tiedetä.

Poliisin edustajan mukaan alueen poliisipäällikkö on saanut potkut tapauksen vuoksi.
STT-AFP
Pakko nostaa tuosta uutisesta, mikä sinällään kertoo Venäjän tilanteesta paljon, yksi ainoa positiivinen juttu. Ja ehkä kulttuurisesti miltei parasta mitä maassa on aina tapahtunut ja mikä mentaliteetti on aina ollut. Tsaarinajoista kommunismiin ja nykyiseen markkinatalouteen.

Alueen poliisipäällikkö on saanut potkut tapauksen vuoksi. Korkeissa viroissa olevat saavat nopeasti potkut ilman mitään jahkailuja. Potkuja on tullut jopa kenraaleille ilman kahta sanaa. Puhumattakaan pienempiarvoisista yhteiskunnan palvelijoista.

Ryssimisellä on seurauksensa. Kirjaimellisesti. Jos on yksi ainoa syy antaa arvoa Venäjälle, niin se on tämä. Koska kaikki muu meillä on paremmin. Mutta tämä tehokkuus puuttuu länsimaista aivan tyystin.
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Käsittääkseni tuolla on tapana se, että aina joku "välipomo" saa potkut, eikä suinkaan se korkein kiho. Niin kutsuttu syntipukki...
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös